Dırdır yapıyorum diye boşanıyoruz?

Beni aldattığı için boşanma davası açmıştım beni vazgeçirdi kendimi feda ettim asla kabul etmem dediğim şeyi sırf evladım için kabul ettim. Üzerinden iki hafta geçti geçmedi o sıra Hergün içti bazen eve gelmedi bazen sabaha karşı geldi sabrettim daha doğrusu aldattığı için boşvermişlik benimkisi ailesi de benim tarafıma geçip ona karşı çıkınca özgürlüğü iyice kısıtlandı tabi özgürlükten kastım da sık sık alkol içmeyecek , bara vs gitmeyecek baktı ki olmuyor çünkü aklı fikir bunlar da boşanalım dedi iki hafta önce bana davayı iptal ettiren o değildi sanki. Aileme kızınızı istemiyorum demiş, avukatla görüşmüş pts gidecekmişiz adliyeye. Bugün sosyal hesaplarından bana ait herşeyi sildi sonra da beni sildi galerisinde ki benim olduğum herşeyi silmiş kırpmış falan sanki ben aldattım onu gibi tavırlı ben sesimi bile yükseltmemiştim gittim dava açtım kavga etme gereği duymadım ama öyle davranıyor ki anlamıyorum. Bugün Instagram da fark ettim ki eskiden dul çocuklu bi sevgilisi vardı bunun gitmiş onu takip etmiş o kadın da bunu takip ediyor tabi telefon elinde iki dk düşmüyor yazışıp duruyor hala aynı evdeyiz boşanmamışız ilk o dul çocuklu sevgilisini ekledi sonra başka kızlar takip etmeye başladı kendi zevkleri için 6 aylık kızını ve karını yuvasından etmek nedir bu nasıl bi varlık benim ailemin yaşadığı şehir Türkiye’nin bi ucun da kocam olacağın yaşadığı şehir diğer ucun da otobüsle gitmeye kalksan 20 saat mesafe arabası yok araba alacam kızımı görmeye gelicem diyo insan onca yolu gelir mi bir iki derken salar gider dırdır ediyormuşum sanki kötülümüze alkolü eğlence mekanlarını bıraksın da çocuğuna karısına sarılsın istedim çocukla ilgilen de ben de evin işlerini hal edeyim dediğim de bile sen tek başına hal edemiyormusun diyip kızdı bana eskiden sana bakınca yumuşardım şimdi sana baktıkça sinirleniyorum diyor ailesi şahit benim hiç bişey yaptığım yok bana yapmadığı yanlış kalmayan kendisiyken 15 gün önce davamı iptal ettiren hatta boşanma meselesini konuşmadan bir gece önce gelip sarılıp uyurken ertesi gün böyle yapması aklım almıyor benim evladım çok Güler yüzlü sevecen bıcır bıcır bir bebek nasıl olur da sırf dırdır ediyorum diye yuva yılar insan evladının kokusunu sesini oyuncaklarını bile o evde görmese duymasa ben kafayı yerim Ya
Dırdır yapıyorum diye boşanıyoruz?