Yarın doğumum var hastane parasını daha ayarlamadı eşim , hastanede giyinicek terliğim yok , çocuğun beşiği bezi yok biberon yok afedersiniz kendime orkid bile alamadım. Ve az önce tartıştık ben biraz ağır konuştum madem beceremiycektin niye çocuk istedin nasıl erkeksin sen babamın evinden getirsem daha el üstünde tutulurdum falan dedim ağladım şimdi konuşmuyoruz sizce benmi çok abarttım bağırmakta ama gerçekten bunaldım çocuğum olucak heyacanını yaşayamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar laf sokmak yerine empati yaparak cevap verseniz keşke
Haklısın bence. Ama kendini yıprtma. Bebeğini de kendini de üzme ve ağlama bebekler rızıklarıyla birlikte doğar derler. Nolur üzülme bir yol bulursunuz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitane kadında erkeğe bu lafları söylersen aldatır demiş bana soruyorum sana çocuğunun bezi olmadan hastaneye gitsen içinden o adama neler dersin
Kesinlikle haklısın. Aldatmak nedir ya ne haddine aldatmak.. Yanlış şeyler düşünme evlilikte zor zamanlar elbet yaşanır. Maddi olarak manevi olarak çöküşler olabilir. Birbirinizi yıpratmadıkça hallolur her şeyin başı sağlık sakın unutma
Evet, keşke hani biraz ayarlasaydı önceden. Herkes ister prensesler gibi doğumu, ne bileyim parası olmasını, bunu çekmek zorunda değilsin. Sen haklısın valla
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım benim altın yüzük beklentim vallahi yok Doğum hediyesi falan beklemiyorum zaten
Ben anlıyorum seni. Benim babamda böyleydi hala daha böyle. Yaşayan bilir durumu. Aldatır diyenlere bakma bu senin en büyük hakkın, çocuğuna güzel bir hayat istiyorsun, onu güzel karşılamak istiyorsun
Canım vallaji ben zaten babasız büyümüşüm ama bakıyorum bazı kadınlara el bebek gül bebek Doğum yapıp değer görüyorlar , hamileliğim boyunca nazlanmadım aşermedim evimin işini ihmal etmedim ama gel görkü değer varımı dersen yok , bundan 4 ay önce annesi bana eski eşine Doğumda 4 bilezik taktığını anlattı gelde üzülme
Bence biraz fazla olmuş gibi haklısınız belki hayat zor maddiyat önemli ama sonuçta eşinden bir parça tasiyorsun oda istemez bunun böyle olmasını umarım düzelir aileler yardımcı olmuyir mu acaba
OnlarEmbesil boşver onları Bir baba ve eş olarak ne seni ne de çocuğunu düşünmeyecek rahatlıkta hareket eden biri hayvandır ve yerden göğe haksızdır. Çabalayıp bulamamışsa o ayrı ama senin doguracagin belli olan bir dönemde saga sola para verdiyse haksız sonuna kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Haklısın bence. Ama kendini yıprtma. Bebeğini de kendini de üzme ve ağlama bebekler rızıklarıyla birlikte doğar derler. Nolur üzülme bir yol bulursunuz
Bitane kadında erkeğe bu lafları söylersen aldatır demiş bana soruyorum sana çocuğunun bezi olmadan hastaneye gitsen içinden o adama neler dersin
Kesinlikle haklısın. Aldatmak nedir ya ne haddine aldatmak.. Yanlış şeyler düşünme evlilikte zor zamanlar elbet yaşanır. Maddi olarak manevi olarak çöküşler olabilir. Birbirinizi yıpratmadıkça hallolur her şeyin başı sağlık sakın unutma
Adamın içinde yok canım anası bana 4 ay önce eski eşine Doğumda taktığı 4 bileziği anlattı şimdi gelde üzülme
Evet, keşke hani biraz ayarlasaydı önceden. Herkes ister prensesler gibi doğumu, ne bileyim parası olmasını, bunu çekmek zorunda değilsin. Sen haklısın valla
canım benim altın yüzük beklentim vallahi yok Doğum hediyesi falan beklemiyorum zaten
Ben anlıyorum seni. Benim babamda böyleydi hala daha böyle. Yaşayan bilir durumu. Aldatır diyenlere bakma bu senin en büyük hakkın, çocuğuna güzel bir hayat istiyorsun, onu güzel karşılamak istiyorsun
Canım vallaji ben zaten babasız büyümüşüm ama bakıyorum bazı kadınlara el bebek gül bebek Doğum yapıp değer görüyorlar , hamileliğim boyunca nazlanmadım aşermedim evimin işini ihmal etmedim ama gel görkü değer varımı dersen yok , bundan 4 ay önce annesi bana eski eşine Doğumda 4 bilezik taktığını anlattı gelde üzülme
Sonuna kadar haklısın tek yanlışın babanının evini olaya karıştırman
Çoğu kadın beni suçluyorlar ama soruyorum abi çocuğun bezi yok bezi ne kadar sakin olabilirim
Sakin olacak hiç bir durumun yok bunlar 15 gün önce çözülmeliydi
Haklısın tabi ama işte bazıları böyle eksik kalabiliyor işte
Yok be ne abartması görende nükleer attın sanıcak üzerine tövbe yarabbim ya
Haklısın da böyle durumlarda biraz daha sakın olmalı taraflar bence 🙄
Bence biraz fazla olmuş gibi haklısınız belki hayat zor maddiyat önemli ama sonuçta eşinden bir parça tasiyorsun oda istemez bunun böyle olmasını umarım düzelir aileler yardımcı olmuyir mu acaba
Adam rahat mı davranıyordu ya da neler yaşandı bilmiyorum hamilelik stresi de vardır tabii ama abartmışsın
Kimse böyle bir dönemde parasız olmak istemez
Ama bunları düşünmeden çocuk istemesi de ayrı muamma
Bundan 3 hafta önce sağa sola para veriyordu ben ona kızıyorum
Haklısın o zaman
Sitedeki hemcinslerim sen aldatılmayı hakediyosun diyorlar bide canım sana soruyorum çocuğun bezi beşiği olmadan Doğuma ne kadar mutlu girebilirsin ki
OnlarEmbesil boşver onları
Bir baba ve eş olarak ne seni ne de çocuğunu düşünmeyecek rahatlıkta hareket eden biri hayvandır ve yerden göğe haksızdır. Çabalayıp bulamamışsa o ayrı ama senin doguracagin belli olan bir dönemde saga sola para verdiyse haksız sonuna kadar
Çocuk hemen çıkmıyor ben kaç kere söyledim Doğum parasını harcama diye ama dinleyen kim
Haklısın sonuna kadar
Haklısın ya devlet hastanesine gideydiniz
Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor ve pandemi zamanında bakmıyorlar bile
Haklısın bence ama adamda zorda kalmış demekkki bişekilde halletmesi lazım ama
Kızmakta haklısın sonuna kadar bence
Bide sitedeki hemcinslerim sen aldatılmayı hakediyosun diyorlar
Sen haklisinda o kadar agir konusmasaydin keske
Ne diye hakaret ediyon adam zaten gergin
Bu kadar stres iyi mi Sence
Haklısın