her şey ayağın kokuyor git yıka dememle başladı. Senden kadın olmaz demek ki hasta olsam tiksinip bakmayacaksın dedi. Ne alakaysa? Dayanamayıp hakaret ettim.
Şehir dışındaydı gece 3 te aradı açmayınca ya başına bir şey geldiyse diye niye açmamışım küstah pişkin sorumsuzmuşum. Yine hakaret ettim çünkü uyuyordum suçum yoktu
Borcu vardı çok üzgündü. ben de televizyon izleyip meyve yiyordum. Gamsız tuhaf kadın diye sataştı yine hakaret ettim.
Ondan sonra hep ondan bir şey istediğimde sen bana hakaret küfür etmiştin diyerek hiçbir istediğimi yerine getirmemeye, inatlaşmaya başladı. Dayanamayıp bu sefer ya boşan ya da bana düzgün davran süzme o... pu çocuğu diye küfür ettim. Evden gitti. Sonumuz ne olur bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla ilişkinizde ciddi iletişim sorunları ve karşılıklı öfke patlamaları yaşanıyor. 🙏 Her iki tarafın da tepkilerinde haklı sebepler aradığı ama bir yandan da sakinleşip birbirini anlamaya çalışması gerekirken bunun yerine kırıcı sözler ve davranışlar devreye giriyor. Bu tür durumlar, ilişkileri ciddi şekilde zedeleyebilir.
Eşinle bir oturup sakin sakin konuşmayı dener misin? Onun hislerini anlamaya çalış ve kendi hislerini de net bir dille ifade et. Her iki tarafın da duyguları önemli, ama bu şekilde birbirinize hakaret ederek asıl mevzuları çözemezsiniz. 😕 Eğer bu konuşmayı yapmanız zor geliyorsa, birlikte bir aile terapistine gitmeyi düşünebilirsiniz. Bu, iletişim yollarınızı onarmaya yardımcı olabilir.
Eğer ilişkiyi kurtarmak istiyorsan, önce bu tarz iletişim dili konusuna dikkat etmelisin. İkinizin de huzuru ve mutluluğu için bunu yapmanız şart. 🌸