100den fazla kız ile ilişki (anladinizsiz) yaşamış bir erkeğe şans verdim aldatirmi?

Merhaba ben 100den fazla kez iliski yaşamış biriyle ilişki icerisindeyim ama asla tam olarak güvenemiyorum çünkü iliski yaşadığı kızlarla hep iletişimde (aynı okul/sınıf) ister istemez yani Bakmıyorum diyor ama inanamıyorum biz daha yüz yüze gelmedik internetten tanıştık bir gün içinde çok az konuşuyoruz bı günaydın mesajı bide okuldan gelince ariyor 10 dakika konuşuyoruz ben özlüyorum konuşmak istiyorum bunu ona söyledim (okul çıkışında 10 değil 20 dakika konuştuk 😶) bugün eskiden iliski yaşadığı bir kıza bulaştığını söyledi şüphelendim ve kendimi kötü hissettim ve az önce aradığımda telefon mesgulde çaldı (aldatiliyorum🙃) (normalde telefon heo elinde ve geride aramadı hala) ben ona ara ara beni önemsemiyorsun sevmiyorsun diyordum sevdiğini kanıtlamak için "seni onemsemeseydim şu an çoktan engellerdim" dedi neden bilmiyorum ama kendimi kötü hissettim bakın ben daha küçüğüm (15) ergenliğe yeni girdim sayılır ve herşeyi yaşamış bir erkekle uğraşmak sevmek önemsemek zor geliyor sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edinnnnn (şimdiden teşekkürler)

100den fazla kız ile ilişki (anladinizsiz) yaşamış bir erkeğe şans verdim aldatirmi?