Aşk İlişkileri 4 evlilik yaptım dördünde de aldatıldım, aldatmaya erkek yok mu yoksa bana mı denk gelmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eski kocalarimda aldatmam diyordu beyleer 4 evlilik yaptım dördünde de aldatıldım, aldatmaya erkek yok mu yoksa bana mı denk gelmiyor? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Seçimlerinizi yanlış yapma ihtimaliniz var mı?Hatayı birazda kendinizde arama ihtimaliniz var mı? 0 1 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Hayatım boyunca tanımadığım insanlar icin yorum yapmadım.Kendim için konuşayım demek ki bir adamı secemiyorsunuz. Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kız nasıl o kadar güvenebildin sjfj aldatmayan yok siz de aldatın ciğerlerini yakın ırz düşmanlarının 0 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bravo sana. Peki 5. aldatılma pardon evlilik neden olmasın? 0 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aldatmayan çok kişi var sorun sende olma ihtimali var 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Bence bu tipler belli ediyorlar kendilerini. Fakat sen bence biraz sorunu kendin de de ara. 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sanan denk geliyor demeki peki sende bir sorun olduğunu düşündünmü 0 0 Yorumla
Solmez006035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bunu kaç yılda başardın. 4 evliliktede aldatılıyorsan o halde dön bi kendine baksan derim. 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç yaşında başladın evlenmeye nasıl sığdı o araya 4 evlilik 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Senin problemin bu artık 2 0 Yorumla
Proud01 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana denk gelmiyor 😂 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. O kadar mı vahim durum 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende mi eksiklik var demek ki 0 0 Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Sana öyle gelmiş 😂😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sana kötüleri denk gelmiş 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sana denk gelmiyordur 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Troll 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sana denk gelmiyor. 0 0 Yorumla
Metehan9089 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ooooooo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne ooooo? Yorumla Metehan9089 +1 yıl Trol mü bilemedim Yorumla Metehan9089 +1 yıl Hadi diyelim denk geldi karşına burdan ne yapacaksın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Seçimlerinizi yanlış yapma ihtimaliniz var mı?
Hatayı birazda kendinizde arama ihtimaliniz var mı?
Hayatım boyunca tanımadığım insanlar icin yorum yapmadım.
Kendim için konuşayım demek ki bir adamı secemiyorsunuz.
Kız nasıl o kadar güvenebildin sjfj aldatmayan yok siz de aldatın ciğerlerini yakın ırz düşmanlarının
Bravo sana. Peki 5. aldatılma pardon evlilik neden olmasın?
Aldatmayan çok kişi var sorun sende olma ihtimali var
Bence bu tipler belli ediyorlar kendilerini. Fakat sen bence biraz sorunu kendin de de ara.
sanan denk geliyor demeki peki sende bir sorun olduğunu düşündünmü
Bunu kaç yılda başardın. 4 evliliktede aldatılıyorsan o halde dön bi kendine baksan derim.
Kaç yaşında başladın evlenmeye nasıl sığdı o araya 4 evlilik
Kuzenimin de 2. Evliliği ikincisi de bu yüzden bitti ağlıyor
Sanırım sizin erkek seçimlerinizde problem var
Senin problemin bu artık
Sorun sende olabilir mi
Seda sayana dönmüşsün
Sana denk gelmiyor 😂
O kadar mı vahim durum
Az dizi izleyin ya cidden
İyi veremiyor sun... tabiki normal bu
Sende mi eksiklik var demek ki
Sende bir ugursuzluk var galiba
Sana öyle gelmiş 😂😂
Sana kötüleri denk gelmiş
Sana denk gelmiyordur
Sen yasak elma yıldız olmuşsun tatlım: ))
evet erkeklerden nefret ediyorum artık
İkinci evlilik bile yanlış bir şey.
Troll
Ben hiç denk gelmiyorum sana
Sana denk gelmiyor.
Nasıl evlilik yaptın
Aldatmayan erkek YOK
Maşallah abla
Ooooooo
Ne ooooo?
Trol mü bilemedim
Hadi diyelim denk geldi karşına burdan ne yapacaksın?
Erkolar yeto
Yas kaç teyze