İki kere aldatıldım evlenmek üzereyim ve bir erkeğim?

Merhaba arkadaşlar. Bundan birkaç yıl önce, askerlik yaptığım sürede aldatıldım ve sonrasında bir şekilde iş hayatımda yapmış olduğum çalışmaların verdiği yoğunluk yüzünden terk edilip başkasına değişildim. Yaşanan iki olayda da yatak ilişkisi vardı. Aynı evde kalmak mı dersiniz aynı yatakta yatmak mı. Beni terk ettiği sürede geri dönmeyeceğini kabullendikten aylar sonra başka insanları denedim ama yapamadım. Onu unutmadım... Kendisi geri döndü, çok seviyorum o da seviyor ama bu kadar kirlilik ve onun nedense bu yaşadıklarıma rağmen devam eden baskıcı kıskanç tavrına nasıl tahammül ediyorum ve anlamıyorum bir erkek böyle sorunlar yaşarsa kesinlikle bir daha dönmemek üzere gider. Tanıştığım ilk karşı cins, hatta içtenlik ve samimiyetle sevebildiğim tek insan. Bu kadar şeyi içimde taşımak beni üzüyor. Kızıyorum ama ne fayda, ya sevmemem gerekiyor ya da ölmem. Gururum incindi, güvenim yok ve sosyal hayatta dahi kimseye güvenemez oldum. Şimdi de evlenmek üzere bir yoldayım. Aptal mıyım bilmiyorum. Hani çirkin veya saf biri de değilim, donanımlı ve özenilen bir genç olarak bu durumu yaşamış olmam beni korkutuyor. Ne yapabilirim var mı bir fikri olan?
İki kere aldatıldım evlenmek üzereyim ve bir erkeğim?