Dört yıllık bir ilişkim vardı ve dolu dolu bir ilişkiydi. Gitmediğimiz yer, yemediğimiz ve içmediğimiz bir şey kalmamıştı. Cebimde olmadığı zaman bile yüreğimden vermiştim. Ayrılıklar barışmalar oldu karşılıklı çok. Özete gelecek olursak bu kız 5 ay önce bir işe girdi. Daha 2. haftasında patronu buna yemek yemeyi teklif etmişti ve bana söylediğinde açık bir tuzak olduğunu söylemiştim ama 40 yaşında olduğu için takmamıştım. Hatta sonrasında çalıştığı yere çok gidip çiçekler yollamıştım. Kendimi göstermek için…2024 Yılbaşına 15 gün kala yine bi tartışmadan ayrıldık ama biz hep ayrılıp sonra hadi yemeğe çıkalım diye barışırdık. Yılbaşı gecesi bunun hesabına bakayım dedim ve bir meyhanede olduğunu gördüm. Sonra arkadaşlarıma ulaştım kızı gösterdim ve mekandan bana fotoğraflar attılar. Dört yıllık evleneceğim kadın 40 yaşında bir çocuklu ve çirkin bir adamla herkesin ortasında öpüşüyordu…Yediremedim. Ertesi gün aradığımda sadece kızlarla gittiğini söylemişti ve delillerle konuştum. Kabul etti ve resmen üste çıktı. Benim hayatım bu dedi. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum öncelikle geçmiş olsun ama kızın hiçbir hatası yok. Başından beri ne olduğunu belli etmiş, sonunda da benim hayatım bu diyerek açıkça söylemiş. 20'li yaşların başında başlayan ilişkiler biter. 4 yıl iyi bile sürmüş.
Karşılıklı ayrılıp barışmalar oldu diyorsun. Ayrılık olur, barışma olmaz. Ayrılık ciddi bir şeydir ve oyun değildir. Seni denemek için, test etmek için vs. bile olsa senden ayrılan bir kadının bir daha sana geri dönememesi gerekiyor. Başlangıçta nasıldın bilmiyorum ama ilişki içerisinde çerçeveyi kaybetmişsin. Kontrol kıza geçmiş. O anda ilişki bitmiş zaten, sen bunu şimdi öğreniyorsun. Diyelim ki ayrılıp barışmalar falan hiç yaşanmadı. X erkekle yemek yiyeceğim dediğinde sakince "Afiyet şeker olsun." diyip engellemektense çaresizce onun kararına boyun eğmişsin. Sınır çizememişsin, en başından beri. 40 yaşında çocuklu çirkin bir adam değil o ayrıca, 40 yaşında bir patron. Kadınlar kendi yaşıtı erkeklere kapılmazlar. Bir şekilde ilişkiye başlasalar da o erkeğin çerçevesine girmektense onunla rekabet ederler. 24 yaşında bir erkek hiçtir dostum, üzgünüm. Altın çağ 30'da başlar. Karşında Tr şartlarında yüksek statü sahibi olgun bir erkek ve sana duyduğu arzuyu kaybedeli çok olmuş genç ve klasik hipergamik bir kız var. Ne bekliyordun anlamıyorum gerçekten...03 Yorumla- +1 yıl
Sorun ne biliyor musun? Bunların hepsinin yarı bilincinde olmam. Ayrıca ipleri hiç vermedim eline bra. Sadece bi taraflarını kaldırdım çok fazla. Ben onunla beraberken kiloluydu, zayıfladı ve çevredeki arkadaşlarının gazına geldi. Yoksa emin ol kötü adam olsam içinden geçerim psikoloji denen bir şey bırakmam.
- +1 yıl
Neyse olan oldu, iyi tarafından bakalım. Her başarılı erkek uzun süreli ilişki yaşadığı bir kadın tarafından aldatılmıştır geçmişinde. Çoğumuz yaşamışızdır benzerini. Zaman senden yana. Kız zaten parti yıllarında, şu an duvara çarpması mümkün değil. O adamla olmasa yarın başka birini bulur, daldan dala sıçrar. Senin için daha zor olabilir, bir süre. Zaman yavaş yavaş geçtikçe, durum da yavaş yavaş tersine dönecek, bundan şüphen olmasın.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kardeşim acını hissediyorum, eminim çok kötü hissediyorsundur; sevdiğin kişi tarafından kandırılmak kötü. Zaten devamlı ayrıl barış, tartışmalı bir ilişkiye dönmüş. Kız da her şeyin sonunda sana "bu benim hayatım" demiş. Şimdi böyle bir kız için üzülmeye değer mi? İnsan beyni ayrılıkta hep güzel günleri düşünerek acı çekmeni sağlar (Bir sonraki evre de yaşayacaksın baştan uyarıyorum) "Bu senin hayatınsa sana hayatında başarılar" deyip yoluna bak. Başka da bir şey yapma; arama, sorma, yazarsa cevap verme. Onun için tamamen yok, ulaşamasın sana. Ama ne olursa olsun onunla sakin iletişime geçme. Birçok şey affedilir, barışılır ama aldatmanın bahanesi olamaz! Dediklerimi yapmak çok zor bilmiyorum hep için içini yiyecek acaba ne yapıyor, acaba pişman oldu mu diye düşünüp hep aklına gelecek... Pişman da olacak, aklına da geleceksin, sen de özleyeceksin. Hayat senin hayatın ama sana sadece tavsiyem şudur; bu ilişki bitti, o kişi kendi hayatına, sen kendi hayatına bakacaksın! Karar yine de senin. Bol şans kardeşim
26 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben burada soru sormuştum kızlara. Erkek olsanız kızlarla birlikte olur muydunuz, aşık olur muydunuz diye. Kızların hepsi "asla olmazdım" yazmış.
O yüzden kadına sadece günübirlik bakmalı erkek. Cinsellik veriyorsa yasa vermiyorsa o kadını s. ktir et gitsin.
Kadınlarla uzun süreli ilişkide erkek mahvolur. Kadın hep ister. Erkek de kadına istediğini verirse kadını mutlu edecegini, sadık kalacagini düşünür.
Kadın bizim kültürel kodlarımıza kadar islemis. Halbuki kadın gerçekte o kadar kıymetli değildir. Dedikleri birbirinin tersidir. Birgün iyidir birgün kötüdür. Aldatır ruhun duymaz. Kadına bacak arasından öte bakanlar da sorudaki arkadaş gibi çok üzülür.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu da aldatır o merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKanka ben sana ne yapman gerektiğini basit bi şekilde söyleyeyim. Kendi hayatını öyle üst bir noktaya çıkaracaksın ki seni aldattığı için o pişman olacak.
Ayrıca elinde fotoğraf var anladığım kadarıyla. Adamı bir araştır. Eğer evli ise karısına, varsa evladına yolla. Benim de bir babam var. Evet kendisini çok severim ama 65 yaşındaki bir adamın babam bile olsa, kızı yaşındaki biri ile meyhane tarzı bir yerde herkesin içinde öpüşmesine de izin vermem. Sen fotoğrafı gönder babalarının ne mal olduğunu öğrensinler.04 Yorumla- +1 yıl
Bunu aslında kızdan intikam alman için söylemedim. Adamın çocukları baba dedikleri mahlukatın nasıl biri olduğunu öğrensinler diye söyledim.
- +1 yıl
Adamın çocuğu küçük bir kız ise eğer, yapmaman daha iyi olur bence de.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni olduğunu sanmıyorum senin için hayırlı değilmiş demek ki gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersiz çok boş ver bence
00 Yorumla Hiç bir şey yapmayacaksın değerli kardeşim. Karşındaki karaktersiz diye, sen onursuz olmayı hak etmiyorsun.
Tüm iletişimi, bağı dirayetli olup keseceksin. 1-2 ay üzülürsün, acını yaşarsın kendi içinde ve yoluna bakacaksın.
Bu tiplerin peşine düştükçe, ısrarcı oldukça, bunlar kendilerini "iki ki haptım" olarak görür. Ama bağını kesersen, kendini sorgulamaya başlar.
Ve önemi de yok artık,
Onu bıraktım sana dönüyorum dese yüreğine su mu serpilecek? Tabii ki hayır.
Yanlış işlerden doğru çıkmaz.
Bu süreçte bol bol kitap oku, kafan dağılır. Bu karaktersizi arkadaşlarında dahi konuşma, adını anma...
Ona gelince;
Dediğim gibi yanlış yapılan hiç bir şey doğru sonuç vermez.
Ama 3 ay sonra ama 1 yıl sonra,
Kafasına çok vuracak o.
Hatta gelip buralara konu açıp zırlayacak, evli bir adamla beraberim eşinden boşanmıyor diye.
Bırak o şimdi yalan mutluluğu ile oyalansın dursun...
Ama sen onurunu koy cebine,
Arkana bile bakmadan "çekecek çilem yokmuş çok şükür hayatımdan sıyrıldı gitti" deyip yoluna bak.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten sadık erkekler sadık olmayan kadınlara. Sadık olan kadınlar sadık olmayan erkeklere denk gelir hep 🙁 4 yıl bir de az mı? Ben kız halimle sinirlendim en sonda dediği cümleye, benim hayatım bu nedir ya? 4 yil boyunca birlikte olduğun ve hayatının belkide yarisindan sonrasını devam ettireceğin veya öyle hayalini kurduğun kişiye söylenicek laf mı? Bu igrnc kizdan kurtulduğuna şükretmen gerek senin! Bak ne yapmam gerekiyor sorusunu sormadin farzediyorum ve o kizdan ayrildiğini şuanda bunu yaptiğin içinde kurtulduğuna sevindiğimi düşünüyorum. Benim midem kaldirmiyo bunu senin nasil kaldirabilir?
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen böyle anlattikça o kadar üzülüyorum ki. O kızlar yüzünden bizim gibi kizlar sevilmedi böyle. O seni haketmedi haketmiyor bırak onu. Sana ulaşamasın hiç bir yerden. Biliyorum 4 yıl az değil ama bu yaptiği zaten 4 yılı çöpe attiğini seni sevmediğini belkide yalan olduğunu gösterir. Sense özdeğerini yitirme onu senden mahrum et. Emin ol ahın yerde kalmaz. Bil ki hiç kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılYedirememen çok normal seni anlıyorum ama şimdi onun ne psklk biri olduğunu gördün ve böyle baş belasi bi kizdan kurtuldun. Onunla evlenseydin ve bunu o zaman farketseydin her şey daha kötü olacaktı. İyi tarafından bak. Kurtuldun
Cevap sahibi+1 yılOna en iyi intikamın onun bu yaptiğini umursamamak olacak bana güven. Yorumlarda utandiğini şapka taktgini söylemissin. O kız utansın sen onu iyi bildin sevdin ve o yuzden birlikteydin. Ama o kız tam bir... (burayi sen doldurursun). Bu yüzden de bundan sen değil o utanacak. Ama o utanmaz. Bunu yaparken utanmamış nası olsa! Sen etrafta ondan kurtulduğun için mutlu olman ve öyle gözükmen lazım. Düşmani sevindirme. Bunun seni etkilediğini düşunmesine izin verme. Sen güçlüsün, erkeksin. Yüzünde asık bir mimiğe yer verme sakın.
Paraya tamah ettiği için. Bak bir ilişkide affedilebilir şeyler var, affedilemez şeyler var. Aldatma kesinlikle 2. kategoriye giriyor. O kız er ya da geç pişman olacak. Seni tatlı sözleri, gelecek hayallariniz veyahut da 4 yıllık yaşanmışlıklarınız kandırmasın. Kapıları ona kapat kendi hayatına bak.
42 Yorumla- +1 yıl
Hayır tam tersi, onlar hiçbir zaman "Yaktım çıraları." diyemezler. Aldatan kişiler tam anlamıyla birer korkaktır. Eğer kafasında bazı şeyleri bitirdiyse düzgünce ayrılabilmeyi de göze alırdı. Ne içerisindeki bulundukları ilişkiden tam anlamıyla vazgeçebilirler -güvenilir bir limanları olması lazım- ne de geçici heveslerinin kölesi olmaktan.
Belki pişmanlığı o kişilerin gözlerinde hemen göremezsin ama hayatlarının ne kadar sefil ve acınası olduğunu fark ettikleri noktada, pişmanlık onlara zaten günbegün nüksetmiştir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi aynı kefeye koymuyorum genellemiyorum ama acı bir gerçek var ki kadınların birçoğu bakın hepsi demiyorum ama kimse beni yanlış anlamasın birçoğu Maalesef ki böyle paralı erkeğe çok tapar Yaşın bir önemi olmaz maalesef olan yine gerçekten seven olur işte ben bunun için hiçbir zaman artık ilişki yapmayı düşünmüyorum geçmişte zaten hiçbir zaman düşünmedim bundan sonra evlenmeyi falan hiçbir zaman düşünmüyorum çünkü kadınların gerçekten çoğunun saği solu belli olmuyor
11 Yorumla
+1 yılHayatına devam etmen gerekiyor. Zor olur belki daha da çok hayatının en zor zamanları diye düşünebilirsin. Ama inan değil. Giden sadece kalbinden zamanından olsun hiç olmamışcasına devam et hayatına. Hiç tanışmamış hiç yaşanmamışcasına. Bunu yapabilirsen seni kimse yıkamaz artık. Neden yaptı niye yaptı sorma bunları iletişim de kurma. Kendinle ilgilen kapanma. Özellikle bu zamanları atlatmanın en iyi yolu kapanmamaktır. Geçecek ve yine en güzel günler senin olacak kardeşim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Üzücü birsey olsa da sevgini hakketmeyen biriyleymişsin bunu direk kendin görmen bir yandan iyi ne olduğunu anlamış oldun. Açık açık da ben buyum diyen utanmaz bir insanla ömrün ziyan olurdu. Zararın neresinden dönsen kârdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkurken çok kötü oldum ki normalde hiç umrumda olmaz. Çok üzgünüm dostum. Parası olduğu için onu tercih etmiş yoksa buruşuk sevdiğini sanmıyorum. Sana ne yasattiysa aynısını yaşamasını dilerim. Kimse yaşadığını yaşatmadan ölmez bu dünyada için rahat olsun. Şimdi kendine gerçek bir kadın bulacaksın.
15 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musun o adamın arkasından be kadar çirkin ve yaşlı olduğunun makarasını yapmıştı bir de…Yemin ederim videoları fotoğrafları gördüğümde kendimden utandım. Artık şapka takıyorum biliyor musun sokağa çıkarken. Normalde asla takmam. Başımı eğiyorum. Sanki herkes biliyor da bana gülüyor gibi.
Cevap sahibi+1 yılHayır sakin kardeş. burada haklı olan sensin başın öne eğilmeyecek. İyi ki kurtulmuşsun o f*hişeden. Öyleleri kimseyi sevemez , şuanda birlikte olduğu namussuza da aynısını yapar birgün zaten. Sen kızı hiç umursama kendi işine bak görmezden gel sanki hiçbir şey olmamış gibi. Ama her şeyden önemlisi bağın öne egilmesin dik dur güçlü kal. Sen sağlam bir erkeksin herkes görecek bunu
Cevap sahibi+1 yılKimsesiz değilsin ben anlarım insanları sen sağlam adamsın acını yaşa kaçmaya çalışma zamanla daha da güçleneceksin sadece dışarıya bir şey belli etmemeye çalış. O kızın yatacak yeri yok içini rahat tut
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılEn fazla kullanıldığı ile kalır. Kapına gelirse içeri almayı bile düşünme sakın. Geleceğini biliyorum. Sen onunla ilgili hayaller kurarken, o seni para için aldatıp patronu ile yakınlaşmaya başlamış. Ucuz kadınlar ucuz adamlara layık.
05 Yorumla- +1 yıl
Yakınlaşmak yerine daha ağır bir şey yazacaktım da, seviyem müsade etmedi.
- +1 yıl
@mhgkshn Şimdi gelmez. Belki bu erkekten ayrıldıktan sonra da ama bunun gibisini bulamadığında başını taşlara vuracak. Pişmanlık o zaman başlayacak işte ya da çok para kazandığını gördüğünde. Şu an o kızın itibarı bile zarar gördü.
- +1 yıl
Daha kaliteli değerini bilecek bir kadınla olmalısın. Çivi çiviyi söker misali hemen ilişkiye başlama ama. Kendini zamana bırak. Elbet bir gün birisi ilgini çeker. Aldatan bir kadından sonra kaliteli kadına denk gelen erkekler var.
+1 yılValla çirkinleri yok sayıp güzelliğe aldanıp giderseniz yolun sonu bomb0k bir yere açılıyor hadi buyurun güzellik çözüm olsun 😉
Sende aklını başına topla adamsın gençsin böyle boş bir şey için kendini heba etme değmez 🤗08 Yorumla- +1 yıl
Bırak gitsin sende üzülme 🤨
- +1 yıl
Çirkin diye sadık namuslu mu oluyor? tiple ilgisi yok maalesef. Çirkinlerde kendini yetersiz hissettiği için bu tip sadakatsizlikleri yapabilme ihtimalleri çok yüksek.
- +1 yıl
Yooo
- +1 yıl
Ne yo
- +1 yıl
Anlamazsın boş ver
- +1 yıl
Belki anlatamıyorsundur.
- +1 yıl
Öyle de olabilir
+1 yılbilader çok korkuyorum çok büyüdüğüm ortam yaşadığım çevre çok pis böyle bir olayda çok kötü şeyler olur hayatım mafolur diye çok korkuyorum hiçbir ilişkiye başlayamıyorum en son bir ilişkim olalı 6 yıl oldu lanet olsun...
02 Yorumla- +1 yıl
Sana bir şey diyeyim mi? Ben bile bile lades yaptım. Sonu beklediğim gibi oldu. Hiç ama hiç bir kadın “ben parayı ve gücü sevmiyorum” diyemez. Yapacağımız tek şey yüksek değer erkek olmak. Ben önceden öyleydim her şeyi geride bıraktım bak ne hale düştüm. Yüksek değer erkek olduğunda kadınlar zaten akıyor emin ol. Kaliteli kadın ve ya kalitesiz kadın…Ama geliyorlar hatta artık sen istemiyorsun.
- +1 yıl
sakın hakkını helal edip affetme at gibi giden it gibi döner
+1 yılBir kız aldatıyorsa hiç sevmemiştir. Allah korumuş seni de gerçek yüzünü görmüşsün. Şimdi kendi yoluna bakman lazım. Allah yardımcın olsun
38 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok üzüldüm. Onu unutmaya çalış ve kendine odaklan. Önünde uzun bir ömür var yaş tutarak geçirme lütfen
- +1 yıl
En iyi intikam onu unutup mutlu olmak 😉 kendine odaklan iyi yerlere gel, spora başla, sağlıklı beslen, kendini geliştir. Hatta bu gün spora yazıl çok motive edici 😉
- +1 yıl
Senin adına sevindim. O zaman daha iyi yerlere gelmeye bak 😉
- +1 yıl
Rica ederim kal sağlıcakla
Her yerden sil onu, bir daha asla iletişime geçme, öyle bir pişman olacak ki senin gibi birini kaybettiği için ve aldattığı için
310 Yorumla- +1 yıl
Yediremediğim ne biliyor musun? Anneme bile güvenmezken ona güvenmiştim. 4 yıl boyunca asla ve asla kimi takip ediyor ne yapıyor diye bakmamıştım ama o çok bakıp darlamıştı. O adamla yaşlı diye dalga geçerken bir gece de resmen koynuna girmiş…40 yaşında tek çocuklu ve boşanmış bir adamla.
- +1 yıl
Para için yapmış..
Tabiki yediremezsin, kim olsa yediremez
Seni çok iyi anlıyorum
illa ki acın olacak üzüleceksin ama bunu yaşamana izin ver gayet normal bir şey zoruna gitmesi, üzülmen vs
Bak gerçek yüzünü görmüş oldun kızın, demek ki bu kız senin için değilmiş, gerçekten seni seven aldatmayacak birini bulacaksın bir gün
Iyi kadınlar iyi erkeklere, kötü kadınlar kötü erkeklere layıktır
Ve aldatan aldatılır ) - +1 yıl
Zaten aldatılacağı kesin. Evlenemeyeceği de kesin 24 yaşında bir kız nasıl evlensin 40 yaşında tek çocuklu dul adamla. Yine de onu korumak için “bak yapma böyle adamlar ilişkiye girip kenara atarlar” dedim. Yaşayıp görürüz diyor bana. Ben yemin ederim sadede emeklerime üzülüyorum. Asla seviyorum kafasında değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılTipik sağlayıcı beta erkek erkek arayan kız iste. Maddi anlamda arabası düze çıkınca ilk işi arzu duyduğu genç erkeklerle onu aldatmak olacaktır. Muhtemelen ilk başvurduğu kişilerden biri de sen olacaksın
00 Yorumla
+1 yılKnka benim de 2 yıllık ilişkim vardı hiçbir şey yokken gitti ayrıldı başkasıyla oldu ondan tekmeyi yedi affetmeyi seçtim ama kimseyle olmucam dedi yine başkasıyla oldu geçen klupte fotosunu gördüm her şeyi yapmış yatmış vb çok kötü oldum hayat güzel sevenler için bir cehennem..
04 Yorumla- +1 yıl
Çok ağladım da değmiyor bir de benim için geldiği şehirde böyle yaptı 😶
- +1 yıl
İnşallah sorar içimde hala ona karşı bir şey var yaptıkları çok hiç insan pişman olmaz mı bu halde bırakmak kadar cani olabilir mi biri artık başkasıyla da olamayız muhtemelen sen de istemezsin başkasını 😭 😭
+1 yılCidden okurken üzüldüm senin üzüntünü düşünemiyorum ama soğumuş olman lazım böyle bir insandan
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiyle evlendiğini düşün? Sadaka vermelisin
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılPsikojik destek almanı ve kendinin en iyi versiyonunu oluşturmanı öneririm. Kızı hayatından tamamen çıkar. Stalk da yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin yapacağın şey kızdan ayrıl. Ahlaksız bir kız çıkmış. Senin için hayırlı değilmiş üzülme karşına daha iyi biri çıkar belli mi olur
00 YorumlaYoluna bak ama emin o o kiz arkdasin pisman olacakdir kendi hayatina odaklan
14 Yorumla
+1 yılPara büyük etken olabilir ya da olgun seviyor belki. Ben sırf bu yüzden aşka inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılAdam zengin parası var tipini yaşını çok önemsememiştir sende yoluna bakacaksın belki intikam için çevresine bunu anlatabilirsin
20 Yorumla
+1 yılİlahi adalete güven. Yaptıklarının cezasını çekecek, inan bana 🤲
00 Yorumla
+1 yılAyrılman gerekiyor.1 kez aldatan yine aldatır çünkü
00 YorumlaAyril onu her yerden sil o hayatına hiç girmemis gibi davran
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yapmayacaksın ona hayatına odaklanacaksın ve kadınlara bu kadar değer vermeyeceksin değer versen bile bunu ona göstermeyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVayyy mk ya hayatta ne olacaği belli olmuyor cidden 😟
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir şey merak ettim şimdi sen 4 yıl boyunca bu kizla beraber oldunuz ama aklim ermiyor ya yani karaktersizmiş demekki de sen anlayamadin mi nasil biri olduğunu felan gerçekten ne olacaği belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılNeye bakmadin araştirmadin
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an ne hissediyorsun ne yapmayi düşünüyorsun , o ne dedi sana gerçekten üste mi çikmaya çalişti bu kadar da olmaz ne yüzsüzmüş mk
Cevap sahibi+1 yılnasil olmuş peki bu ikisi yani öpüşme vs merak ettim adam mi ayartti yoksa gerçi ayartmiş olsa bile kiz yani yapmiş yapicağini , hayatta birini hayatina alirken iyi düşünmek lazim tartmak lazim bundan da bi ders aldm şükür
Cevap sahibi+1 yılNerden taniştiniz olm sen de şaf misin bakilmaz mi bak ortaliği görüyorsun birde 4 yıllık üzüldüm valla duygularini birine verirken iyi düşünmen lazim ciddi anlamda psikolojik etkisi kaliyor sonra kimseye güvenemezsşn artik mesela
Cevap sahibi+1 yılanlamadiğim kiz seni sevmiyor mu niye kabul ediyor o adam zengin mi peki
Cevap sahibi+1 yılParayi bulunca gitmiş kiz 🤷🏼♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapacağımı yok bu işin. O kişiyi hakettiği yerde bırak ve kendi çiçekli yoluna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işler öyledir boş ver kulanıp kullanıp atar adam onu parası ıcın gitmısltr
00 Yorumlareis acil unut o kızı kendisine saygısı yok o kızın en başta sana nasıl saygı duysun yeni insanlarla tanış yeni denizlere yelken aç bu kızla daha olmaz benden söylemesi
00 YorumlaO işten sonra olan olmuştur çünkü bazı patronlar yaninda calisan kadını adeta sevgili adayı olarak görüyorlar.
00 YorumlaPatronmuş adam senin kız paraya kanmış asla affetme bakire değilse eğer kadınlar olgun adamlarla seks yapmayı sever
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnereden buluyorsunuz böyle tipleri acaba. yapacak bir şey yok hayatına almayacaksın bu kişiyi bir daha
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri olduğunu anlayamazsın ki günümüzde. Çok iyi rol yapıyorlar. Gizlilikte master yapmışlar.
+1 yılParası için? Büyük erkek kıymet bilir çok sever
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoluna bakicaksin gidipte kizin ayagina yalvarip af dilemiyeceksin olabilir boyle seyler
11 YorumlaPeki sen kızı aldattınmı hic?
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne yapacaksın ayrıl tabi ki !
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten ayrılmama gerek kalmamış ki…Yapacağını yapmış. Bir de bana ayrılmadaydın diyor.
- +1 yıl
Ne insanlar var hayret. Artık şaşırmıyorum kolay para kolay hayat ! Bakış açıları da miğdeleri gibi geniş
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala ne yapmam gerekir i mi düşünüyorsun:)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Patronu onu maddi olarak tavlamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin kız seni değil parayı seçmiş işte.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGöm mezara, numarayı engelle
00 Yorumla Kadınlar aldatmaz aynen aynen
00 YorumlaKadınlari anlamak zor
00 Yorumla
+1 yılOğlum Türk karıları böyledir 😂
00 YorumlaValla ne desek boş olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBorsa Kaplanı haklı çünkü
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVazgeç ondan alışmış kudurmuştan beterdir
00 YorumlaKesin parası olduğu için
02 Yorumla
+1 yılHep böyleleri değer görüyor
09 Yorumla- +1 yıl
Boş ver cok kafasını duvara vuracak o
- +1 yıl
Kızların hepsi böyle şimdi paragöz
- +1 yıl
Sen öyle san
- +1 yıl
Aldatır diye pişman olur demedim bu arada o adamla birlikte olduğu için söyledim
- +1 yıl
Öyle adamla birlikte olduğu için diyorum attan inip eşege binmişim der genc biriyle aldatmamış bu kız
+1 yılYazık unut gitsin
00 YorumlaSeni hiç sevmemiski parayı seviyor yanlis anlama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Üzücü
00 Yorumla
+1 yılAdamın parası vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. S et
00 Yorumla
+1 yılO.. ruspu olduğu için kankq
00 Yorumla
+1 yılAyrıl knk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞerefsizdirde ondan
00 YorumlaPara dostum.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık sevdiğim kız tarafından çok kötü aldatıldım. Neden 40 yaşında, evli bir adamı bana tercih etti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler