4 yıllık sevdiğim kız tarafından çok kötü aldatıldım. Neden 40 yaşında, evli bir adamı bana tercih etti?

Dört yıllık bir ilişkim vardı ve dolu dolu bir ilişkiydi. Gitmediğimiz yer, yemediğimiz ve içmediğimiz bir şey kalmamıştı. Cebimde olmadığı zaman bile yüreğimden vermiştim. Ayrılıklar barışmalar oldu karşılıklı çok. Özete gelecek olursak bu kız 5 ay önce bir işe girdi. Daha 2. haftasında patronu buna yemek yemeyi teklif etmişti ve bana söylediğinde açık bir tuzak olduğunu söylemiştim ama 40 yaşında olduğu için takmamıştım. Hatta sonrasında çalıştığı yere çok gidip çiçekler yollamıştım. Kendimi göstermek için…2024 Yılbaşına 15 gün kala yine bi tartışmadan ayrıldık ama biz hep ayrılıp sonra hadi yemeğe çıkalım diye barışırdık. Yılbaşı gecesi bunun hesabına bakayım dedim ve bir meyhanede olduğunu gördüm. Sonra arkadaşlarıma ulaştım kızı gösterdim ve mekandan bana fotoğraflar attılar. Dört yıllık evleneceğim kadın 40 yaşında bir çocuklu ve çirkin bir adamla herkesin ortasında öpüşüyordu…Yediremedim. Ertesi gün aradığımda sadece kızlarla gittiğini söylemişti ve delillerle konuştum. Kabul etti ve resmen üste çıktı. Benim hayatım bu dedi. Sizce ne yapmam gerekiyor?
4 yıllık sevdiğim kız tarafından çok kötü aldatıldım. Neden 40 yaşında, evli bir adamı bana tercih etti?