Şimdi hayatıma birini almaya korkuyorum bu benim suçum mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
birazcık senin suçun zira her at hırsızını adam zannetmişsin , iyi analiz yeteneğin olsun hanımefendi
İnşallah diyorum
Neden senin suçun olsun? Sadece karakteri olmayanlara denk gelmişsin..
Bundan sonra suçu kendimde aramaktan vazgeçeceğim
Sen kendini bildikten sonra zaten çok da önemi yok, kolay kolay güvenme kendini kaptırma 🌸
Teşekkür ederim çok incesin💕☺️
Ne demek, ne zaman istersen konuşabiliriz seninle. Sen iyi olmaya bak 💞
aşktan gözünüz kör oluyor. ve ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgeçilen sen olursun
O kadar haklısınız ki
her tanıdığınız bedene ciddi hayaller yüklüyorsunuz ve her ilişkiye ben ciddiyim diye şartlayarak başlıyorsunuz. ilk önce tanıyın sonra ilişkinin adını koyun böylece doğru kişiyi bulabilirsiniz
Öyle yapacağım, teşekkürler
secımlerını degıstır sevmedıdgın modellere yonel onlarla ılgılen
Aslında iyi fikir olabilir
tabıkıde ıyı fıkır ben hep doguruy soylerım
Yani sizin suçunuz değil terk edilende korkuyor bir daha aynısı olur mu diye
Ya siz yanlış insanları seçtiniz ya da siz yanlış kişiydiniz. Hiçbir şey, ihânete gerekçe olamaz !
Hayatına birini almaya korkman son derece normal. Yaşadığın kötü tecrübeler ister istemez sana bunu hissettirir.
Evet senin suçun o seviyeye kendi kendini getirdin nice temşz kalpli insanı harcadın o seviyeye gelmek için yaradan görmüyor sandın.
Harcadın derken? Senin duygularını kim oynadı bilmiyorum ama suçlusu ben değilim. Cümle kurmadan önce düşünüp, tartın insanı kırarmıyım üzer miyim diye düşünün biraz.
Görünen köy kılavuz istemez hepiniz aynısınız ben daah farklı olanı görmedim
Off çok klişe ve banal bir insansın miden kalktı, rica ediyorum yazma😒
Doğrular miğden bulan, dırıyorsa ne mutlu bana caf caflı kılışe olmayan hayatında mutluluklar sana hep terk edileceksin hep kullanacaklar seni.
Ay ne acıttı ne acıttı, zeka seviyen kurduğun cümlelerle aynı seviyede ahahhahaha
Sen bana güleceğine seni nasıl eskittşler iki gün tanıdığın adamlara nasıl veripde sonra acınılacak hale düştüğüne gül.
Ahahhahhhhahah
Vermek?
Bu saan fazlasıyla yeter hadi iyi günler.
Aptal ben ömrümde öyle bir şey yaşamadım şizofren ya fkwpfwpflleldldl bana yetermiş ahahah ağır konuştuğunu sanıyor haykırıyorum kfpwmfoekdldo
İstersen amır bu benim haklı olduğum gerçeğini değiştir meyecek iki gün tanıdığın kocan olmayan insana kendini sunmayı sevgi sanıyorsun bana sevgi dersi verecek son kadınsın.
İftira atıyorsun inşallah ailenden birinden çıkar, tanımam etmem ama inşallah öyle olur☺️
İftirayı dayanamayıp çirkeflik yaparak sen yapıyorsun güçlü kadın pozları kesmeyi bırak benim gözümde bir hiçsin.
Sen kimsin ki gözünde ne olduğumu takayım cowpcmwpxleldlld aman neyse ya bundan sonra havlamaya devam et kesin kısa boylu tipsiz fakirin tekisin senin gibi itleri millet kapısına koymaz ben adam yerine koyup cevap yazdım. Kendimden özür diliyorum, ezik, ne söylediğini bilmeyip mutsuz hayatında önüne gelene sallayan şeref yoksununun tekisin. Umarım yalnız başına geberirsin.
Ahahhaahhahahahhaha ürümeye devam etttttt okumayacağımm bile kuduurrr fkpwmfoekdldo
Duygularınla çok oynamışlar yeni bir ilişki senin iicn zor olur
Değil, şansını denemeye devam
Üzülmeye devam🤣
Çok umursamamak lazım, artık bağlanmamaya çalışıyorum 😅
Kaç yaşındasın?
Bağlanmıyorum da demiyorsun😂 bağlanmamaya çalışıyorum kıyamam ya😂
Olduğu kadar 😅
20 yaşındayım
Daha gençsin, ben asıl o yaştan sonra öpülmeye başlamıştım 😅
Yaşla alakası yok maalesef
Kendini fark ettirebilir misin?
Pardon?
Boşver gizli sorancım 😅
Nasıl istersen☺️
Gizli olmayan görüşcümm
😔😔😔
Heyy
Bende de hep böyle oldu
😞
Kötü tecrübeler sebep olmuş buna normal bir durum
Evet senin suçun tercihlerini biraz daha derin düşün
Bende ciddi adam akıllı bir sevgi istiyorum. Eğer düşüncen samimi bir sevgi ise tanışmak isterim
bakire misin
Evet
güzel, kendini güzel buluyor musun
Ortalama üstü..
peki neden aldatıyorlar seni
Bilmiyorum
özelden birşey sorabilir miyim
Hayır.
Değil elbette
Serefszler denk gelmis alma kimseyi bosvr
Gel bana bir numara yapalım tatlım