Bütün ailemde kadınlar iyi de olsa kötüde olsa aldatıldı, ilk defa bir ilişkim oldu ve her an aldalıtacağımı sanıyorum?

Ailemdeki bütün kadınlar çok iyi çok verici olan da eşini devamlı nazlamayıp kendiyle ilgilenenlerde bütün kadınlar aldatıldı. Benim annem hep çok iyi niyetli hep fedakar ve de çok güzel bir kadın olmasına rağmen sinir hastası tipsiz babam tarafından aldatıldı. 23 yaşımdayım ve hayatımda ilk defa bir ilişkiye başladım. Bana yazmadığı onunla konuşmadığım 3 4 saat içerisinde başka bir kadından etkilendiğini beni artık sevmediğini ya da şu an olmasada ileride bir gün beni değil başka bir kadını seveceğini düşünüyorum. Aklımdan bu fikri atamıyorum öyle gözü dışarıda bir erkek değil aynı iş ortamında tanıştık onu gözlemledim daha sonra ben o iş yerinden ayrıldım. Psikolojim bozuk bunu da ona yansıtıyorum ara ara, bunu nasıl aşıcam bilmiyorum? Kesin bir gün aldatılıcam hissinden nasıl kurtulabilirim?

Bütün ailemde kadınlar iyi de olsa kötüde olsa aldatıldı, ilk defa bir ilişkim oldu ve her an aldalıtacağımı sanıyorum?