2 senedir sevgili olduğum adam ciddi adım atmayınca ayrıldım, siz olsanız ne yapardınız?

Ne istediğini bilmeyen, bir gün öyle bir gün böyle, evlilikten korkan, bir söz yüzüğü bile takmaktan aciz bir adamdı kendisi. Ben de 2 senenin sonunda ayrıldım. Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da ekleyeyim: ben ona ayrılacakken konusunu açtım evlenelim dedim, evleneceksek "senin de çalışman lazım" diyordu. Mc donaldsta part time işe girdim o öyle dedi diye. ama yine ciddi adım atmadı. Ve anladım ki zaten bir kadının çalıştığı parayla evi döndürmeyi düşünen erkek kendine güvenmeyen bir erkektir. Ben iyi maaşlı bi iş bulsam ve evlensek ve bi nedenden dolayı işten çıksam demek ki bu adam boşancak. Ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
"O kadar kendine güvenen adam gibi adam, erkek gibi erkekler varken, taşı sıksa suyunu çıkarır cinsten erkekler varken bu pısırık herife nasıl katlanmışım. İnsan o an anlamıyor sonradan farkediliyor. Şimdiki aklım olsa 2 sene beklemezdim.
2 senedir sevgili olduğum adam ciddi adım atmayınca ayrıldım, siz olsanız ne yapardınız?