Eski sevgilimi çok sevmeme rağmen aramızdaki statü farkı sebebiyle ayrıldık. Doğru mu yaptım, siz olsanız ne yapardınız?

Bahsettiğim adam benden 5 yaş büyük. Lise mezunu. Biz tanıştığımızda askerlik yapıyordu. şu an bir işi de yok. Ben de diş hekimliği öğrencisiyim. Benim için üniversite okumaya bile karar vermişti. Aslında sevgili bile değildik. Başka şehirlerde yaşıyoruz. Yan yana bile gelemedik. 3 ay sürdü böyle. Sonra anneme bahsettim. Çok kızdı. Karşı çıktı. Bitirmek zorunda kaldım. Ailelerimiz, hayat tarzımız, düşünce yapımız, büyüdüğümüz çevre çok farklı hepsi. Ama çok sevdik birbirimizi. 3 ay oldu biteli. Hala gitmiyor içimden. Arada 5 10 mesaj yazıyoruz. Nasılsın. Özledim. Böyle olması gerekiyormuş. Gibi gibi. Yeni çıktı bu da. Hala çok seviyorum. İmkansız olduğunu bile bile başladım ama ne biliyim. Kimsenin beni o kadar sevebileceğine inanmıyorum. Doğru mu yapıyorum? Yoksa bu statü dedikleri şey bir saçmalıktan mı ibaret? Bu arada annem karşı çıkmasaydı ben onu bırakamazdım muhtemelen.

Eski sevgilimi çok sevmeme rağmen aramızdaki statü farkı sebebiyle ayrıldık. Doğru mu yaptım, siz olsanız ne yapardınız?