Düğünümüze 20 gün kala nişan attık, sanki umrunda değil gibi?

Arkadaşlar merhaba

1 senedir beraber 6 aydır nisanliydik 20 gün sonra düğünümüz vardı hersey iyi kötü ilerliyordu evimiz hazırdı borçsuz şekilde herseyi halletmiştik bohçalar gelmiş sadece düğün bekleniyordu,

ta ki annemden gelen telefona kadar, gelini de al eve gel demişti bi telaşla geldim, konu şu nişanlımın teyzesinin kızı (15) benim ablamın kızına (17) o*ruspu diye iftira atıyor ve bunu sırf abisinin sevgilisini kıskandırmak için yapıyor, yani abisinin sevgilisini kıskandırmak için hicbiseyden haberi olmayan bohçadan dugunden dernekten baska görmediği kuzenim için yapiyor bunu

annem nişanlıma diyor ki kızım sen bizim gelinimizsin dolayısıyla bu işi cözmek en azindan bi konusmak sana düser annemle sarilarak abimle tokalasarak ayrıldı evden, neyse nişanlım konusuyor ve ablama mesaj atıyor “konudan evde kimsenin haberi yok benim kuzenim yapmamış falan filan ben bu konunun muhattabı degilim diye mesaj atiyor

biz tabiki konunun muhattabı degilim lafina fena bozulduk zaten 1-2 gün icinde film koptu herkes birbirine cephe aldı, kayınpederim evine cagirdi bizi gittik orada bagiris cagiris nisanlim annemin uzerine yürüdü bagirdi, neyse oradan ciktik apar topar arkamizdan düzülen eve girip esyalarını almaya gelmisler benden habersiz ( ev benim üstüme ) oraya bizi allah götürdü resmen bi baktik onlar polisi cagirdik tabi iyice tatsiz hale geldi isler ve muhtemelen burada bu iş bitti altınları falan da aldık polis sayesinde

olaydan 1 gün sonra nişanlım aramızı bozan kuzeniyle selfie yapıp instaya atıyor altina not olarak “sütü bozuklar” yazip bizi kastedip gönderme yapıyor, üstüne benim engellemesini istedigim bi yanlisini gördüğüm bi cocugun engelini kaldirip takip ediyor

nişanlım bipolar hastasıydı, bu da belki boyle sert tepki vermesinde etken olmustur diye dusunmeden edemiyorum, ama yine de kabullenemiyorum biz ikimiz susup büyükleri dinleseydik boyle olmazdı

ağzından cok ağır seyler cikti sanki annesinin agziyla konusuyor gibi geldi abimin 2 kez bosanmasini kast ederek “siz alışmışsınız kullanıp kullanıp atmaya” , “eski gelinin altınlarını takacaktınız bize” gibi seyler soyledi olacak işi yokusa sürdü

son siralar kaynanamda gözle görülür sekilde bi degisiklik vardı zaten bize karsi, benden sonra aileye bir damat daha gelmisti teyzesinin kizi nisanlanmisti, artı kıyas mı yapmaya basladilar bilmiyorum

Yani karsi taraf hic yapıcı yaklasmadı anne baba bu olayın bizimle ilgisi yok gidin teyzeyle konuşun dedi ve hic ılımlı yaklasmadı,

kiz ise cevresine nisanlım annesi ve abisi bana bagirirken beni savunmadı korumadı diyormus, ama kendi bagırdığını suc olarak gormuyormus ustelik annem 70 yasinda kadın

olaydan 5 gün sonra aradim cunku onun sinirini biliyorum yatışsın istedim, neyse aradım yarım saat küfürden baska bisey duymadim ablan kuzenin şöyle, sabırla bekledim agzinda pozitif bisey cikar diye ama yok

sorum şu siz kimi haklı goruyorsunuz? Neyi dogru yapabilirdim veya kendimi kotu hissetmem dogru mu?

Düğünümüze 20 gün kala nişan attık, sanki umrunda değil gibi?