Düğüne iki gün kala nişan attık?

Düğüne iki gün kala ailesi yüzünden tartışarak nişan attık. Yüzüğü ilk o çıkardı sonra da ben çıkarmak zorunda kaldım. Nişanlılık dönemimiz boyunca hep tartışmalı çekişmeli geçti sebebi de yine ailesiydi çünkü saçma sapan sıkıntılı her şeye burnunu sokan ama maddi manevi destek vermeyen bir ailesi vardı. Nişan attığımız gün beni her yerden engelledi sonrasında instagramdan engeli kaldırdı. Bir müddet sonra onun yakınlarından benim hakkımda söylediği şeyleri şikayetlerini duyup rahatsız olduğum için ona uzun bir mesaj yazdım biraz ağır. O da çok zoruna gittiğini ve konuşmamız gerektiğini söyledi. 3 saat telefonla konuştuk ve konuşmasında pişman olmadığını zaten olamayacağımızı beni ailesinin kaosundan kurtardığını vicdanının rahat olduğunu beni sevmediğini anladığımı söyledi. Ama konuşmasında kafası çok karışıktı yerinde olmadığı belliydi. Bu konuşmadan günler sonra o ulaştığı yerden de beni engelledi. Sizce gerçekten beni sevmediği için mi yoksa ailesinin ve benim dırdırımdan bıktığından dolayı psikolojisi bozuk olduğu için mi nişan attı. Ben hala seviyorum olamayacağımızı da biliyorum ama 4 yıllık bir ilişki söküp atamıyorum alkol almadığım tek bir gün yok. O da bana aynısını söylemişti nişan attığından beri her gün alkol aldığını söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum resmen depresyondayım

Düğüne iki gün kala nişan attık?