Düğünden 2 Hafta Önce Nişanı Attım?

Merhaba Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim vardı, nişanlım Belçika'da yaşıyor oranın vatandaşı, ben Türkiye'de yaşıyorum. Evlendikten sonra Belçika'da yaşama kararı aldık. 2 yıl sonra isteme söz nişan oldu hemen ardından resmi nikah kıydık ve oturum izni başvurularına başladık. Vizem geldiği an düğün yapıp evlenip beraber belcikaya gidip ev tutup dayayıp döşemekti. Bana 8 defa red geldi gidemedim. Nişanlımın annesi bu yıl düğün yapalım 1 yıl daha beklersin bişey olmaz düğünümüzü yapalım ben düğünden 1 ay sonra kızımı alıp gidecem sende daha oturumun gelince gelirsin dedi. Nişanlım da aynı düşüncede olduğu için kıramadım ve kabul ettim. Ve düğüne 2 hafta kala kuyumcuya gittik 180 gram altın aldım çok az aldın dedi ben kimsenin yüzüne bakamam gibi laflar etti. Biraz daha al dedi ben de durumum bukadarına yetiyor dedim. Extra 100 gram altın daha istediler daha 180 gramı alıp çıktık. Düğün takıları hepsi bizim dediler düğünden sonra kızımı alıp altınları da takıları da alıp gidip size ev dizecem dediler. Ben kabul etmedim benim daha gelip gelmeyeceğim belli değil dedim ben gelince evi de ben dizerim eşyaları da ben alırım ama ben daha gelmemişim düğünde geline takılan altın bilezik gelinindir ama damada takılan altın ve kağıt paralar damadındır ve düğün masraflarını ve altın borçlarını az da olsa kapatacam dedim. Dinlemediler ben de bunların bu zihniyetini daha fazla kaldıramadım herşeyi iptal edip işi bitirdim.. nişanlımın tek sorunu bunlara sessiz kalıp boyun eğmesiydi... Siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum.
Düğünden 2 Hafta Önce Nişanı Attım?