Her şey hazırken düğüne az bir zaman kala ayrıldı benden?

Arkadaslar merhaba. Benim 3 yıllık bir ilişkim vardı ve kız bana aşıktı ve bir arkadas vesilesiyle bunu ogrendim neyse başladık biz. inişli çıkışlı zamanlarımiz oldu ama güzel giden bi iliskimiz vardı. O süre zarfında nisanlimin mesleği yoktu sonrasinda prestijli bi mesleği oldu bu arada benim de hatrı sayılır bi meslegim vardı ve bayadır çalışıyordum. Derken o işe başladıktan sonra düğün masrafları altınlar falan derken ben de baya sıkıştım o da sagolsun bana cok destek oldu bekledigimden fazla. Işin kotu yanı bugüne kadar maddi anlamda zorluk yaşamamıştı bu yükler ona ağır gelmeye basladi ben de yeterince destek olamadim. Derken meslegiyle alakalı baska bir sehire gitti kısa sureli egitim o surecte sosyal medya açtı arkadaslariyla daha fazla vakit gecirmeye başladı. Egitim yogunlugu arkadaslari falan derken benimle eskisi kadar ilgilenmemeye basladi benim hosuma gitmese de sabretmeye çalıştım. Hem bizim resmi nikâhımız da kiyilmisti ben de sosyal medyada bize dair bi sey koymasını istedim kabul etmedi evlendikten sonra dedi basta bi sey demedim ama sonra bu tavırları da eklenince en son ben de koptum kıskançlık yaptım ve tartıştık ve her sey hazırken düğüne az bir zaman kala kestirip attı aileleri de bilgilendirerek bitirmek istedigini soyledi ben naptiysam geri donmedi ailesi de kızımızın karari saygi duymak zorundayız dedi. Ben iliski surecinde ne kotu soz soyledim ne sadakatsizlik yaptim ne de gecimsizlik yaptim ama son aşamada bana maddi olarak onu yiprattigimi benden bıktığını anlasamadigimizi, ona manevi baskı yaptığımı ve evliliği kaldiramayacagimi soyledi gelir gelmez de hemen resmi bosanma islemini gerecklestirdi. Açıkçası ben zorluk çıkarabilirdim ama yapmadım beni istemeyeni ben ne yapicam modundaydim. Ve bana bu surecte o ve ailesi cok ithamlarda bulundular ben yine de kızı rencide edicek veya kötüleyecek sekilde davranmadım. Ama o ailesine her seyi döktü arkasinda dursunlar diye. Benim anlamadığım nokta bir insan bu kadar aşıkken her seyi kendi isterken ustelik ben bekleyelim dememe ragmen mobilya ve diger seyleri bu olaydan bi kac gun once hemen dizelim yerlestirelim modundayken neden böyle davranmış olabilir. Ve beni tanımasına bilmesine ragmen bi anda her seyimden neden bu kadar şikâyetçi oldu. Bu olaylardan sonra bile hep vicdanım rahat deyip hep beni suçladı.
Her şey hazırken düğüne az bir zaman kala ayrıldı benden?