ben o erkeğin suratına...
yeter beee güzel yorum yapıyoruz sen ne biçim yorum yapıyosun diyorlar. kötü yazıyorum böyle diyorlar...herneyse
arkadaşım o senin kaderin kaderin belirlerledi o diye ayrılmazın aileniz sebeb olarak yaratılmış
madem seni seviyor neden yanına gelmiyor maten cok seviyorsun neden buluşmuyorsunuz
herşeyi ailenize bağlamayın sen ona yemek hazırlayacaksın anan değil. 18.yasından sonra ne yaparsanız yapın hiçbirşey olmaz ne güzel söylüyorsun kültürlü kızım diye offffff offff bu zamanda kültürlü olmaktamı suclu allah askına bak ben işciyim. gittim polis kızını istedim babası bnden yana anası nazlandı vermedi. cok laf söyledi bnde öyle bıraktım nasip olmadı yani..uffff00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDetay kısımlara girmeden 5-6 satırda hakkında hayırlısı olmuş öyle bir aileyle yaşamak zehir olurdu derdim ancak detaya girince işin rengi değişti.
Ailesinden ayrı yaşayan sevdiğinle her yere giderim diyorsan, seviyorsan, her şartta ve koşulda onunla olabilmeyi göze alıyorsan sevdiğinin yanında olmak gibisi yoktur. Bunu göze alamıyorsan ne onu üz ne de kendini. Fakat bekaretini verecek kadar sevdiysen bir şekilde orta yolunu bulmaya çalışın derim. Evlenmenizi hayırlı görüyorum. Fakat keşke evlenmeden ilişkiye girmeseymişsiniz. Artık yapacak bir şey yok o yüzden bir şekilde orta yol bulmaya çalışın derim.02 Yorumla- +1 yıl
nasıl oldu benden bilmiyorum hala yaptığıma inanmıyorum.ailesiyle yaşamak gercekden zehir ama nişanlım bir melek gibiydi aralarında.onun için herşeyi göze almıştım aldımda ama o göze alamıyor ailesinden bir türlü vazgeçemiyor bu yüzdende onlar baskın çıkıyor onlar ikna olmadanda benle evlenmeye yanaşmıyor. bende pişmanım ama yapacak bişey yok
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bir orta yol bulunur. Ama erkek arkadaşın seni seviyorsa gerekirse yıllar da sürse hem kendi ailesinde hem de sizin evde mekik dokur yine halleder. Umarım kısa zamanda sorun çözülür ve evlenirsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim bende kesinlikle uzak dur o cocukdan , benzer seyleri bende yasadim bir Kac gün kala ayrildik hersey hazirdi evimizi bile düzmüsdük , zor oldu Ama simdi mutluyum alisdim , kimse vazgecilmez degil, bu Tür sorunlari ilerde dahada cok yasarsiniz huzurunuz olmaz
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana deger vermiyor ailesi , o cocuk eger Adam olsaydi aninda gelir alirdi seni , o simdi hic bir halt beceremicek seni oyaliyor kacircam etcem diye ,
Malesef bekaretin gitmis Ama tövbe et hicde mecbur hissetme kendini bir hata yapmissin bundan sonrasina bak , öyle bir aileye gelin olmakdansa bir ömür bekar yasardim daha iyi- +1 yıl
nişan atarken bende aynı şeyi düşünmüştüm ucuza gelin gidecektim ve birde onların cefasını çşekecektim. ben bu çocuğa aileni sil gel dedim önce kabul etmedi sonra aklı başına geldi eger o gün peşimden gelseydi ailesi paşa paşa altını da yapacaktı düğünüde ama peşimden gelmeyince bu kızı sevmiyor biz her halikkarda ayırırız bunları diyor
Cevap sahibi+1 yılBak ben ne yasadim biliyormusun , oglanin babasi sordu ikimize ayrilcanismi diye kendisi hayir dedi ayrilmicam diye bende aynisini dedim , bunun üstüne annesi kalkip gitti ne haliniz varsa görün diye , babasida pesinden , bunlar gidince Benim
Babamin karsisinda seviyorum dügün olcak diye konusdu ama annesi varken sesi cikmiyordu, fissss yani hic bisey yapmadi allah biliyor ne kadar sevdigimi diyerek uyu dedi bana sonra sabah bir daha ses cikmadi annesinden ögrendim ayrildigimizi
Cevap sahibi+1 yılNe diyim allah yardimcin olsun , ben atlattim o dönemi insallah sende atlstirsin
Cevap sahibi+1 yılBilmem herkes farkli seni senden daha iyi taniyan birisi yokdur , sorunun cevabini biliyorsun sadece kendini tatmin etmek icin gene baskalarindan duymak istyorsun, ya da kendini landirmakdan baska bisey yapmiyorsun, insallah hakkinda hayirlisi olur
O aile ne ilginçmiş ya acıdım valla oğlana :D iki bilezik hee :D bak sen kayın pedere pinti uyanık adam
04 Yorumla- +1 yıl
arabası varsa parasıda vardır.öylebi dünya yok.pazardan tencere almıyorlar.dinen gereği neyse o kadar altın yapılması lazım.orada bile yazılmış.bide kadın erkek eşitliği diolar.ya kadınlar erkeklerden üstün be kardeşim.neyin hesabını yapıyo bu insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBayan kültürlü olması makbüldür.
Eşin kültürlü olması damat için büyük bir mutluluk olmalıdır.
Görücü usulü bana şu devirde artık çok saçma geliyor her insan kendi seçimlerini kendisi yapmalı.
Ha söyle bir durum var bir kaç konuşma ile belirli bir sürede bir insanı tanıyamazsınız.
Kendiniz için en iyi olanı yine kendiniz bilirsiniz. Herşeyin hayırlısı.021 Yorumla- +1 yıl
Yavru köpek ile eş kavramını karıştırıyolar sanırım?
Lafım meclisten dışarı ama kimse böyle bir hayatı kabul edemez.
Gururlar söylüyorum ki bir erkek olarak fikrini söylemekten çekinmeyen bir bayanı susup konuşmayan ruh gibi oturan bir bayana binlerce kez tercih edilir!
Bu yüzlerini şimdiden gördüğün için çok şanslısın, daha bilinçli ve özgün düşüncelere sahip birisini bul kimse kusursuz değildir ama insanlık değil bu!
Yerine göre eşler birbirini de yönetmeli ama sonunda ortak karara varmalıdır. Biten evliliklerin hepsi bu irade kavgasından çıkıyor. - +1 yıl
Aklı başında bir aile erkek çocuğunun kendi kararlarını vermesini sağlar baskı yapmaz ve illaki evlen diye tutturmaz!
Oğlunun verdiği kararlara saygı duymalıdır. Ki yetiştiren kendileri olduklarından ona hep iyilikleri güzellikleri verdiğini hata yapsa bile doğrularını kendinin bulabileceğini düşünmelidir.
Evlenecek olan sensin güzel arkadasım fakat ruh gibi bir yaşamdansa; içinin sindiği ve rahat hissedebileceğin birisinin karşına çıkacağından emin olabilirsin.
İlişkilerde öyle bir kavram var ki belirli bir zamana erişince hepsi başlıyor kızların ya da erkeklerin "evlenemem lazım kesinlikle, yanlız mı kalcam bu yaştan sonra)
Kültür seviyesi; birbirinizi geliştirmek açısından güzel birşey ama anlayışsız bir yaşam bana göre zor - +1 yıl
Empati yapalım hangi erkek ailesinden vazgeçebilir! ( Ben vazgeçemem! )
Evlilik akrabaları 2 ile çarpmak borçları ikiye bölmek demektir. :)
Aileler kültür yapısı ve eşler hepsi uyumlu olmalıdır.
Birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz tanışalı ne kadar oldu? - +1 yıl
Ailesi ile aranızda yaşananlar sonradan başınızı ağrıtabilir.
Direk bu konuyu o kişi ile görüşüp rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.
Ve aranızda yaşananlar senin ona bağımlı olduğun anlamına gelmez!
Maddiyat konusunda iki bileziğe razı olacaksın çok çirkin bir tabir!
Zaten para konusunda baskın olacak birine benzemiyorsun dikkatli düşün ince ele sık doku güzel arkadasım! - +1 yıl
Para konusunda baskın birisi olsan bu şekilde medeni bir şekilde konuşamazsın diye söyledim :) ve sinirlenmen de zaten bu yüzden! Biraz olaylara bak halen aynı şekilde devam ediyorsa kararını verirsin ;)
- +1 yıl
Yorumumu bir daha okur musun :) Para senin için amaç değil anlamında söyledim!
- +1 yıl
Sen kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğünü umursama konuş son bir kere!
Enazından sonrasında doğru karar verebildim dersin. Olayların akışına göre yolunu çizersin - +1 yıl
Zengin kro maganda dan çok ne var ki piyasada!
Bütün bu düşüncelerini paylaş eşin olacak kişiyle anlayışla karşılıyorsa zaten ailesinin de fikrini değiştirmeye çalışır. Eğer o da ailesi gibi düşünürse değerlendirirsin. - +1 yıl
Ailesi ile evlenilmiyor fakat onlarda uyumlu olmak zorunda!
Son bir kez konuş halen aynı fikirdeyse enazından için rahat olur yoluna bakarsın. - +1 yıl
İşte o zaman o ailesi haklı konuma düşer :)
Bak biz sana demiştik gördün mü hemen aramaya geçmiş birilerini gibi. Öfke ile kalkan zarar ile oturur enazından ayrılacaksanız da güzel güzel ayrılın ;)
İlginç bir konu başlığı... Üzücü durumlar yaşanmış. Ancak anlatılanlardan anladığım kadarıyla yüzde 70 kusur erkek tarafında, yüzde 30 kusur sizde. Seninle birlikte oldum, iki bileziğe razı olmalısın, evlilik şart demek ne biçim bir söz...
Ailenin durumunu bilemem, ancak takı meselesi konuşulması hiç hoş bir durum değil. Siz takı için mi evleniyorsunuz? Bence aranızda pek sevgi yokmuş. Bir hoşlanma olmuş, cinsel çekicilik olmuş, o kadar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhakkaten iğrendim yaa. Hadi ailenin yaptığı bir rezillik çok görüyorum etrafta.. evlenecem diyen kişinin evlenmeye mecbursun 2 bileziğe de razı olacaksın demesi falan.. Madem görücü neden birlikte oldun ki. Görücü usulü aşk mı olur. Sizi yakıştırdılar öyle başladınız o ilişkiye...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrezillik resmen senin bekaret vermen de bonus olmuş..
- 20 Yorumla
+1 yılSen evlenmek istemiyorsan bakire olup olmamanı kafana takma. Gidipte herhangi biriyle olmamışsın nasılsa evleneceğiz diyerekten olmuşsun. Başka biriyle beraber olsan o da anlayış gösterir bence.
01 Yorumla
+1 yılmadem seviyorsunuz birbirinizi sende onun gittiği şehre git beraber kurun yuvanızı bırakın şu bilezik altın muhabbetlerini içiniz dışınız para olmuş onun ailesiyle değil onunla hayat yaşayacaksın.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. sorun ne sende nede sevgilinde sorun ailesinde seni bedavaya getirmeye çalışıyolar ailesiyle evlenmiyosun ama grülüyoki seni istemiyolar sevgilin ne düşünüyo
14 YorumlaSenin hatan değil ki ağırlığını koysaymış "evleneceğim kızın çeyizi olmazsa bende yokum" deseymiş hiç üzülme
02 Yorumla- +1 yıl
2 bilezik dediler ki 10 gramdan bu devirde kim kabul eder? ben iki bileziği kabul ederim ama aileni silerim dedim olmaz dedi arkasını döndü gitti düğün günümüzden sonra aradı gel ailemden özür dile dedi sözlerine gir dedi kabul etmedim kaçıracakdı kaçmama aileni ikna et gel dedim bu kez evden kovmuşlar
onun ailesi ne derse desin seviyosan evlen olduğu şehre git seni sevmese alesini karşısına almaz bırakma
04 YorumlaNolur elinden kaçırma gözünü seveyim ne kadar çok seviyor seni
01 Yorumla
+1 yılBence seviyosanız evlen çocukla her halükarda parayı umursama
01 YorumlaYazık ya insanlar ucuza getirmeye çalışıyorlar gelinini el gibi görüyorlar o senin de kızın olacak senin de düşünmen gerek mutluluğunu. :/
00 Yorumla
+1 yılAilesi avucunun içine alıp kendi kontrollerinde oynatabilecek birini arıyorlar, aslınca bence nazardan başka bişi değil.
00 Yorumla
+1 yılRomeo ölmeli :) su son dönem ne cok yasanan bir sorun bu. daha uzun surelı yasanan ılıskılerde bu durum bas gosterıyor onunuze bakıcaksınız kulturlu bayan önünüze
00 YorumlaÇocukta ne sabır varmış, Cins bir ailem cins bir nişanlım olsa çeker giderim kendi hayatımı kurardım
06 Yorumla
+1 yıldoğru olanı yapmışsın. O çocuktan hayır gelmez. ne mecburiyetiymiş ya !!
04 Yorumla- +1 yıl
Benim fikrim kendine o çocuğun olmadığı bir yol haritası çizmendir. uğraşma.
- +1 yıl
evlenmeye mecbursun , iki bileziğe razı olacaksi ne demek ya !1 öyle bir hiatap mı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel seni alayım ben boşver. Ne demek la mal mı alıyor :) tapun bende artık bir yere gidemezsin manasında. Kızlığı öne koyup kızları mal gibi görenlere uyuz oluyorum.
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende ona diyeceksin aramızdaki herşey bitti benim sevgilim var ve yaşanan tüm olayları biliyor olgunlukla karşıladı :) ailelerde tanışacak felan Daha cok detay istiyorsan özel mesaj atayım :)
Cevap sahibi+1 yılsözlendim desen inanmaz :) sevgilim diyeceksin dediklerimi aynen diyeceksin ki inandırıcı olsun 2 günde birden ne sözlenmesi :) Bu arada mesaj atmaya çalıştım da olmadı takiptekilerin atabiliyor sanırsam neyse burdan devam ederiz artık
Cevap sahibi+1 yılO zaman zaten uzaktaymış engelle canım numarasını yabancı numaralarıda açma gizli numaralarada kapa telini ohh miss :D Takma kafana Enbesil işte yaş kaç senin :P Sana biraz ilgi mi duysam ne :D
Cevap sahibi+1 yılne ablası 3 yaş ta o kadar sorun oluyormuymuş? :) Mesajlarını açaydın iyiydi.
Cevap sahibi+1 yılTanışmadan nasıl bunu diyebilirsin ki bende yeni mezun oldum ve iş güç derken evlilik boyutuna girecem hayatın.
Cevap sahibi+1 yıl:) Tanışmadan bunları söylüyorsun hala. Düşüncelerimi heralde okuyorsun veya müneccimsin. Benim uzun vadede düşündüğümü nerden cıkardın sadece dürüst birini arıyorum. Bulsam bende zaten bu kadar uzatmam 1-2 yıl felan.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen netten değilde görücü usülü ile buldun baksana adam eş değil mal alıyor sanki? senin doğru fikir diye savunduğun tezini çürüttüm. Denemeden bilemezsin. Belkide mutluluk buradadır.Bir nevi kader hepsi.
Cevap sahibi+1 yılBen hala ısrarcıyım. Aykırı iş değil tanışmadan özelde sohbet etmeden fikir alışverişi yapmadan. Hiçbirşeyi gerçek anlamda kafanda çözemezsin. Belki göndermek iyi fikirdir ama Allah karşına burada çıkarmışsa belkide kaderin kendisidir. Allah rızkınıda kısmetinide nerede verecegini kimseye sormaz. Direk önüne sunar. Tabi kabul edersen.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik ve aşk ilişkileri kalp ile yapılır zaten. Mantığı kattınmı mutlaka mutsuz olursun. Her organ kendi görevini yapmalı bu beynin aklın mantığın işi değil.Bazen çılgınca dönüm noktalarından sonra sonsuz mutluluk yakalanabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılO zaman iyi sabahlar size. Hayatınızda bol şans :) büyüyünce anlarsın diyerek aşşağıladığınız içinde teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar cabuk ilişkiye neden girdinki ya da neden beklemedin ben anlatmaya calısıyorum ne olacagı hiç belli olmaz diye onunda öyle demesi sacma seviyosan sana bakabilecek birisiyse git onla
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılherşey olduktan sonra evlendikten sonra bişey yapamazlar gibi zaten maddi durumu bahane etmişler işlerinede gelir eğer kabul etmezsen ilişkin ilerde sana sorun olurmu dert edermisin neden bu kadar güveniyosunuzki
Cevap sahibi+1 yılkültürlü biri bile görücü usulu evleniyo ilginç güveniyosan git derim burada olayların dısından mantıklı bişey diyemeyiz ne seni ne nisanlını tanıyoruz
O madem bunu yapmis senin icin Sonuna kadarr arkasında dur sakın yalnız bırakma destek ol sende ona ama kaçmada tabiki... hayırlısı inşallah ne diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşınız kaç ; nişanlınızın yaşın kaç? 3 ayda ne çabuk evliliğe karar verip bir de ilişkiye girdiniz? ikiniz için de ilk tecrübe miydi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvay be yaşlar büyükmüş ; o zaman yorum yapmak bana düşmez. iyi düşünüp iyi karar vermek lazım. hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılnişanlının sana hareketleri nasıl seni tamamlıyor mu deyiyio mu yani
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyi karar ver evlendiğin kişinin getirisi yani seni tamamlaması lazım seni ilerletmesi hep yanında olması lazım seni kısıtlayacak geriletecek olmamasına dikkat et
- +1 yıl
bilmiyorum çok ama çok kararsızım gerçekten arada kaldım nişanlımla sohbet edemiyoruz çok cahil ortaokul terk ama çok yakışıklı ve 27 yaşında birde ilişkiye girdik ben bunu sorun etmiyorum neyse ama masumluğu yakışıklı ve genç olması beni ona bağlıyor onun dışında pek bişey yok diğer taraftan 6 yıllık bir ilişkim vardı ondan ayrıdım ve hemen nişanlandım nişan attım şimdi o sevgilim evlilik teklif ediyor benden 11 yaş büyük 38 yaşında biraz yaşlandı ama çok bilgili ve acayip kültürlü tek krokum cinsel anlamda beni doyuramazsa diye yani yaşından dolayı onu mu kabul etsem yoksa nişanlıma mücadele etsem bilemedim
Cevap sahibi+1 yılvalla işin zor sevgilinin maddi durumu nasıl birbirinize rahat bakabiliyormusunuz iş durumunuz ne bilmiyorum ev araba vs maddiyat nasıl
Cevap sahibi+1 yılcahil olduğunu şimdi gördüm yetiştirebilecek misin senin üzerine titriyormu
Cevap sahibi+1 yıl2 bileziğe mecbursun evlenmek zorundasın falan yazıyo sen bu adama fazlasın galiba yazılanlar onu gösteriyo kaptan hala çalışıyor mu yurt içi mi yurt dışımı bende de denizcilik var ama yurt içi çalıştım bilgim var
Cevap sahibi+1 yılyazısını sonradan gördüm
Cevap sahibi+1 yıluzakyola gidenler rahat kadın kız bulur en kolayı rusyadır
Cevap sahibi+1 yılimkanı yok sen garanti birisin galiba yanında böyle kişiler olduğuna göre kaçırılmak istenmiyorsun kaptan nasıl biri ağzı çok laf yapıyor mu
Cevap sahibi+1 yılfoton var mı
- +1 yıl
peşimden koşan çok alsında. garanti birisin derken ne demek istedin anlamadım.ağzı eskiden çok laf yapıyordu ama şimdi genelde hep tartışıyoruz ve en sonunda ben ona sinir oluyorum tartışmalar siyasat din bilim vb beni sinirlendirmeyi çok seviyor. bu günlerde sadece beni sinir ediyor foto yok
Cevap sahibi+1 yılherkese yüz vermeyen ek eşli birine benziyon sinirlendiriyor derken fikirleriniz mi uyuşmuyor yoksa bilerek mi kızdırıyor aşık etmeye mi çalışıyor oyuna gelme
Cevap sahibi+1 yıltek eşli yazacaktım eksik olmuş
- +1 yıl
evet kolay koaly erkek beğenmem ve kimseye yüz vermem çok zordur. aslında fikirlerimiz uyuşuyor ama bilmiyorum beni sinir etmem çok hoşuna gidiyor belki benim bilgim hoşuna gidiyor bilmiyorum aşık etmeye mi çalışıyorum bilmem ama beni istediğini her anlamda yanımda olmak istediğini ve bana sahip olmak istediğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılevlilik istiyormu evlensende o hayatına bakar kaptan adam ilişki yaşar gelir seninlede yaşar takmaz böyle şeyleri nasılsa para var valla dikkat et derim ikiside sakat kaptanla nasıl tanıştın senn
Cevap sahibi+1 yılsenin işin ikisiylede hayırlı gözükmüyor benden söylemesi aklı başında düzgün birini bul mutlu olamayacaksın uğraştırcaklar seni kendi mesleğinden biri yok mu arkadaşların ya da onların arkadaşları
Cevap sahibi+1 yılacele etme evde kalmadın ya tanı bir yere gidin çay için tanı sohbet insanlarlla hemen evlilik dalma yaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yılen iyi yaşların acele etme derim
Cevap sahibi+1 yılfotoğrafın var mı merak ettim
+1 yılaşıksanız eğer denemeye değer.
geçici bir hevesse zamanla geçer.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Ailesi cahilse bu her zaman sorun yaratır
12 YorumlaAbla yaş kaç :) en delikanlisindan?
00 Yorumla
+1 yılerkek adam nasıl ailesini ikna edemez?
012 Yorumla- +1 yıl
ben kızın bekaretini bozcam o kadar kendime güvencem ama ailem istemiyor diye evlenmicem ama 3 ayda neden buna müsade ettin anlamadım.
- +1 yıl
tamam da çok az bir süre ama yani o kadar cezbettiyse seni ne bileyim garip biraz...
- +1 yıl
ne diyeyim sonuçta vücut sizin ama ben evliliğime üç ay kalsa erkek halimle söylüyorum dayanırdım.
- +1 yıl
resmini görmedim bilemem dayanılmaz bir güzelliğe sahipsen adama biraz hak verebilirim ama yine de 3 ay kala ben yapmazdım sanırım 3 ay ön sevişme olsun ne olacak sanki?
- +1 yıl
işte böyle yaptığın için sanki mecburmşsun gibi konuşmuş beyfendi.
- +1 yıl
e doğrusu o zaten de kendin demişsin adam cahil diye... yapcak bişey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba , herşeyi yoluna koyabildiniz mi
00 YorumlaGörücü usulüne hep karşı oldum
00 Yorumla
+1 yılyazık olmuş be seviyosan kaç derim
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman konuş çocukla yani bu böle bitmez kanımca bir karara varın yani birazda çocuğu düşün
Uzman gorusu al
00 Yorumlaçay için geçer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler