Düğüne 3 gün kala nişan attık ya sonra ne olacak?

görücü usulü nişanlandık biribirimizi çok sevdik 3 ay içinde evlilik olacaktı fakat ailesi sonradan benden nefret etmeye başladı sebebi ise benim kültürlü olmamdı. ailesi her konuda sorun yaşatıyordu ben ne istersem inadına tersini istiyordu düğüne 4 gün kalmıştı ne takılar ne gelinlik hiç bişey bakılmadı ve alınmadı çeyizde gitmemişti. düğüne 4 gün kala babası bana sadece 2 bilezik yapabileceklerini söyledi bahane durumları yokdu ama bu doğru değildi ve ben kabul etmedim onlarda kabulsa bu değilse nişan bozulsun dedi bozduk nişanlım beni çok seviyordu ağladı yapma diye. Sorun şu ki nişan atıldı biz hala nişanlımla görüşüyoruz bana kaçıracağını söyledi bende kabul etmedim aileni ikna et gel dedim bu kez ailesi evden kovmuş ve şehir dışına gidip işe girmiş. babasıi benim yakınlarımı aramış oğlumu sözledim kızınız aramasın diye halbuki arayan ben değilim ki sözlenme felanda yok. sizce ben ne yapmalıyım? eski nişanlım benim yüzümden ailesiyle tartıştı evi şehri terk etti ve ailesiyle görüşmüyor bana akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
ha birde şu detay var ki biz ilişkiye girmiştik bekaretimide o bozdu. ve bana evlenmeye mecbursun iki bileziğe razı olacaksın dedi ben kabul etmeyince bunu duyunca hepten sinir oldum bunu yaşadık diye sana mecbur değilim dedim ve nişanı attım
Düğüne 3 gün kala nişan attık ya sonra ne olacak?