Düğüne 40 gün kala nişan atmakp?

Herkese selam arkadaşlar kız arkadaşımla 6 yıllık birlikteliğin sonunda nişanlandık birbirimizi gerçekten çok seviyorduk o beni çok üzdü ben onu çok üzdüm ama bi şekilde mutluyduk taaa ki son iki yıla kadar kız arkadaşım sürekli inatlaşan zıt bi karaktere dönmüştü istediği çoğu şeyi yapıyordum mutlu olsun diye bir de sağlık sorunu var hayatını ciddi şekilde etkileyen üzülmesjn diye imkanlar dahilinde herşeyi yaptım buluşmaya 10 dakika geciksem kafama yüzük firlatiyordu engelliyordu eve soz verdigim saatten 20 dk geciksem engelliyordu sonra beni bu hale sen getirdin diyordu beni suclu hissettiriyordu arkadaslarimdan ailemden kiskanmaya baslamisti evlilik teklifi etmek icin supriz yapmak istemistim surekli surekli her gun soruyordu hadi artik diyordu ve son donemlerde fark ettim ki annesi ve kardesi telefonlarimizi dinliyordu kiz arkadasim da musade ediyordu evlilik arefesi annemin bizim iyiligimiz icin soyledigi sozler bile batar hale gelmisti bana annene karsi benim arkamda ol annen seni dolduruyor tarzi cumlerle gelmeye baslamisti ben annemden sadece bunlarla bas edemeyince yardim istiyordum cunku karsimda uc kisilerdi annesi herseye karismaya baslamisti nisanlim elinde listeyle gelip bana herseyi ince ince sorup beni yonlendirmeye calisiyordu bende bazi seylere karsi cikinca girtlagimi sıktı bagirdi falan filan en sonunda nisani attim simdi de nefret kusuyor mesajlarinda hersey icin beni sucluyor kendisi en ufak kavga da Nisan atmakla tehdit edip ertesi gun ozur dileyen birisiydi kafam cok karisik ne yapmaliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yorumlarinizi okudum cok tesekkurler ilk defa soru soruyorum buraya gercekten saolun daha size anlatmadigim cok seyler var anayla kizin afra tafrasi benim gibi sokakta gordugu yasli amcaya uzulen aglayan birine bile Nisan attirdi
Düğüne 40 gün kala nişan atmakp?