Düğüne 5 gün kala nişan atsanız?

Selamun Aleyküm herkese iyi günler. İstisnasız herkesten bir yorum bekliyorum. Ben burada nişan attım olay ile ilgili daha önce çok soru sordum. 8 ay önce düğüne 5 gün kala nişan attım kanser hastası anneme küfürler edildi kayınvalidem dediğim kadın evinize büyü yapıcam felan diye msjlar attı oğlu ise anneme köpek ol felan dedi diye anlatmıştım. Tamda düğüne 5 gün kala öyle korkunç msjlar atıldı ki sebebi kanser hastası annem gelin çarşısına gelmesin bayılıyor dedim diye. Birde covid var yakalanırsa ne yaparım diye düşündüm. Her neyse bizim herşeyimiz hazırdı. Yani ev eşya lar yerleşti gelinlik düğün salonu davetiyeler felan hepsi dağıtıldı ama ben bu insanlar ile bir ömür geçmez diye bitirdim. Çeyizlerim hâlâ bende. Şimdi size 3 sorum var? Daha önce çevrenizde nişan atıp başkasıyla evlenip mutlu olan var mı? Ben artık kimseye güvenemem diye düşünüyorum da. Erkek tarafının aldığı bütün eşyalar ve ödemesinin bir kısmının yapıldığı eşyalar ne olur mobilyacı alır mı geri onları? Size böyle birşey olsa benim başıma gelenler Allah göstermesin ama başınıza gelse ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize güzel dilekleri ve düşünceleri için teşekkür ederim Allah razı olsun mübarek ayda kırmadan cevap vermişsiniz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Düğüne 5 gün kala nişan atsanız?