İlişki tavsiyesine ihtiyacım var detaylar kısmını okuyun lütfen?

Ben sanaldan bir çocukla tanıştım. Çocuk imam ve gerçekten bana çok iyi davranıyor yani bebek gibi hissediyorum kendimi. Çok merhametli nasıl davranmasını bilen biri. Her yönden memnunum ve çok seviyorum. 2 aydan beri konuşuyoruz ve niyetimiz ciddi olduğu için haftaya ailem ile tanışmaya gelecek. Otobüsle gelcem diyor araba çok yakıyor gidiş geliş 6 bin tutar dedi. Ben şok oldum bu söylenmemesi gereken bir şey ve sonuçta ilk buluşma ilk tanışma değmez mi yani? Aramızda 7 8 saatlik mesafe var sırf para çok gitmesin diye otobüsle gelmek istiyor ve bana bu para mevzusunu açıyor yani ne kadar doğru bu olay? Bide bizim ev merkezden 40 km uzaklıkta merkezden burayada servis yok yani bizim gidip onu almamız gerekiyor ayriyeten bide 40 dk yol çekmemiz gerekiyor. O sirf araba çok yakıyor diye otobüsle gelcek ama biz otogardan bizim eve servis yok diye 40 km gidiş geliş olarak onun için 80 km yol kat etmiş olcaz. Babamı ayağına çağırıyor resmen 50 yaşındaki adam onun ayağına gidecek onu alıp eve getirecek. Bunları duyunca ben şok oldum yani bunu onun düşünmesi gerekmez mi? Ve erkeksin yani başının çaresine bakman lazım. Bir kız babası olarak ilk buluşmada benim babam mi onu almaya gidecek otogara bide 80 km yol kat edecek. Ama beyefendi sırf kendi arabasi yakmasın diye otobüsle gelcek. Olan bize olcak. Kendini düşünüyor bizi düşünmüyor. Bide bana baban almaya gelir beni otogardan dimi diyor. Ya bu bildiğin cimrilik. Benim ne yapmam lazım arabayla gelmesi lazım onun nazikçe nasıl söyleyebilirim bunu?
İlişki tavsiyesine ihtiyacım var detaylar kısmını okuyun lütfen?