İlişkim hakkında tavsiyeye ihtiyacım var nolur okuyun?

2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Askerliğinde yanında oldum onca karşılıklı çaba.. ben Üniversiteye gidince uzak mesafe aza indi. rahatça buluşmalarımız oluyordu kalıyorduk beraber habersizce. Bir akşam yan yanayken discord uygulamasından bir kızla mesajlaşmalar gördüm cinsel içerikli. Aylar öncesinde uygulamayı kullanmadığını arkadaşlarına verdiğimi söylemişti aramızda muhabbeti geçmişti. kızla 2 gün konuşulup tatmin amaçlı , sonra yol vermiş kıza. Kavga kıyamet derken ben bavulumu alıp döndüm o gece yurda. 7 ay ayrı kaldık. Bu süre içinde ulaşmadığı yer, kişi kalmadı sürekli hatırlattı kendini. Bir an olsun kabul etmedi hep anlattı ben değildim diye sözde arkadaşı konuşmuş. sevmeme rağmen o olduğunu biliyordum. Ben ayrılır ayrılmaz onunla biriyle flört etmeye başladım okuldan. 1 ay kadar yaşandı bu durum sarılmaya öpmesine gelmişti samimiyetimiz. Sonrasında kötü hissettiğim için bitirdim görüşmeyi. nefretim aylar sonra dindikçe konuşmaya başlayıp kesiyordum konuşmayı. Birlikte sevip gittiğimiz grubun konserine gidip ilk kez sarhoş olup ağlayarak allah b. lanı versin diye ses kaydı atmışım. aradı yazdı bir şekilde konuşmaya başladık ve bu sefer artık tamamen barıştık 7 ayın sonunda. Hatalarının farkında olması, yinede bir an olsun kabul etmemesi içimi rahatlatıyordu. ikimizinde acı çekmesi yerine şans vermek istedim kimseyi dinlemeden. Artık o da yaşadığım şehire taşınmıştı. Birlikte buluşma ayarlamıştık gece kaldığımızda o uyurken telefonunu alıp kurcalamak geldi içimden. Annesiyle mesajlaşmalarında bir kızın adını geçirip ona yazıyordum demesini ve serum takıldığını vs cümleleri gördüm. Ablasıyla konuşmasında ise başka bir kızın adını geçirdiğini gördüm. o kızların ise numaraları duruyor ve hepsini engellemiş. Ablasının söylediği cümle “ … ile konuşmaya başlayıp hani onunla (benimle) bitirmiştin tamamen “diyordu. Eski sevgilim ise onunla beni unutmak için konuştuğunu sonrasında ise kıza beni unutamadığını yazmış vs. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sorun biz ayrıyken başkalarıyla konuşup beni unutmaya çalışması değildi sorun ben barıştıktan sonra ona biriyle oldun mu konuştun mu diye sorduğumda yalan söyleyip asla olmadığını söylemesi. Bana sadece hatalıyım evet sana söylemekten vereceğin tepkilerden korktum kaybetmekten dedi. Evet onunda haberi yok biz ayrıyken benim konuştuğum kişilerden sadece birine kullandığımız uygulamada şahit oldu. Ben arkadaşız diyordum ama onun bana farklı yaklaştığını görüyordu eski sevgilim uygulamada ortamımıza gelip. Özelden ise o çocukla baya konuşmayı ilerlettim ve biz flört etmeyi geçip s.. ting tarzı muhabbetlere dönmüştük artık. Sonrasında bana yanlış hareketinden dolayı konuşmayı kesmiştim. Düşünüyorum eski sevgilimde bunları bilmiyor bilse aynı tepkileri verirdi bende aynı şeyleri yaptım ve söylemedim. Sizce bu konuda nasıl tepki vermeliyim aynı şeyleri yaptığım için kendimde sonradan ona hak vermeye başladım? Sizce ne yapmalıyım

İlişkim hakkında tavsiyeye ihtiyacım var nolur okuyun?