Güncellemeler
+1 yıl
Canım değil s@lak düzeltiyor uygulama
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka detay nedir
Kanka biriyle tanışmak için nasıl yaklaşayim felan onun özelden detaylı anlatacağım ama
Kanka burdan yaz sana akıl veririm hem gizlisin ne olacak ki özet geç bende aklıma geleni söyleyeyim
Kanka sosyal medyadan felan kızlarla aran nasıl
Eh işte gösterişli bir hesabım yok ama arada düşüyor
Kanka şimdi ben bı kızla tanıştım buradan kızla dertlestik felan işte bu kendinden hoşlanan çocukla tanışmak istiyordu felan benden akıl alıyordu neyse biz burdan konuştuk baya sonra bu instami istedi verdim bunla instadan yine böyle konuşuyoruz felan bu çocuk buna ilgi göstermiyordu felan bu çocuktan soğudu sonra ben mesaj atmayacam felan dedi tamam dedim atarsa yazarım sana dedi s@lak bu çocuk felan dedi neyse ben bir gün bunu yazdım 2 3 gün sonra bir şey mi oldu dedi yok dedim çocuk yazdı mi felan olayları işte yine konuştuk felan soğudum ben bunla yapamam felan dedi ilgisiz mesaj bile atmıyor dedi. Bir daha da konuşmadık neyse ben bu kızla daha samimi olmak istiyorum tanışmak yani sence olur mu birde konuşurken ne bilim harfleri felan 2 kere yazıyor mesela selamm tamaam felan niye böyle diyince samimi görülmek için dedi bende güldüm felan sence nasıl yaklaşayim
ya da olur mu bunla ondan hoşlanan çocuk hakkında felan konuştum
Birde bir şey oldu buna snapchatle ilgili bir şey sordum bana snapchatini ver ekleyeyim dedi bende kullanmıyorum ki öyle duruyor dedim bende öyle kullanmıyorum dedi öyle havada kaldı
Kızla o kadar uzak değiliz birde
Şimdi dostum boşuna kendini yoruyorsun kız zaten sana ilgili fazla abartmadan ilgini göster eğer durur isen kız kaçar. yapacagin şey aynı sehirde iseniz git buluş kız ile sosyal medyada yeterince güven elde edemezsin ve samimi olamazsın. şık giyin trasini ol kokunu sür git kendinden emin bir şekilde konuş terettüte düşme herşeyden emin ama egolu olma. yani nerde olursan ol onun sırdaşı gibi olma sadece seni derdini anlatacak biri olarak görmesin bulustuktan sonra niyetini belli et olursa ne ala olmazsa başka kızlara yönel birşeye saplanma
Unutma ne o dünyadaki tek kadın ne sen bu dünyadaki tek erkeksin. kendine güven ve kendini gelistirmeyi ihmal etme. umarim yardımcı oldum. iyi akşamlar
Yok saplanmayacagim zatende kanka buluşmayı istemez bence babam yurtdışından gelecek dışarı felan çıkamam diyordu
Seninle bulusmamak için bahane yapiyor istesin nasıl çıkamaz. telefonla ilerleteceksin mecbur
Kanka yok öyle değil bu o zamn demişti ondan hoşlanan çocuğu anlatırken babam gelecek zaten bu canım babam geldikten sonra konuşsa ne olur demişti
Ya sen konuşmaları açarken çocuktan bahsetme konulari çocuk üzerinden açma başka seylerden aç güzel seylerden bahset hic o yokmus gibi davran
Peki tmaam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!