Lütfen ilişki tavsiyesi verin?

arkadaşlar biz erkek arkadaşımla geçtiğimiz günlerde ayrıldık ayrılmamızın sebebi de o sürekli kavga ediyor olmamız birbirimizin gönlünü alamaması ve ilişki içinde sürekli kavga ettiğimiz için yoruluyor olmamız zaten son bir ayda adam akıllı konuşup sohbet bile etmiyorduk zaten böyle olunca ikimiz de soğuduk tabii ve ben dün ayrılmak istediğimi söyledim O da zorlamadı zaten ayrıldık ben zaten uzun zamandır bir ilişkim olduğunu düşünmüyordum yani evet onunla sevgiliydik ama gerçekten sevgili gibi değil konuşmuyorduk etmiyorduk ama ben de iki gündür biriyle konuşuyorum yani eski sevgilimden ayrılmadan önce bir çocukla konuşmaya başlamıştım şu an bu çocuk gerçekten beni mutlu ediyor ama bazen kendimi kötü hissediyorum hemen yeni birini bulduğum için ama zaten eski sevgilimle ayrılmaya dünden razıymış hatta arkadaşlarımdan öğrendim bugün de bir arkadaşına beni birileriyle tanıştırır mısın hayatıma birilerini istiyorum falan diyormuş sizce bu durumda kötü taraf ben mi oluyorum ya da şu anki konuştuğum yani flörtleştiğim çocuğa yazık mi ettim?
Lütfen ilişki tavsiyesi verin?