Babalarının olmadığını varsayalım; hatta ablalarının bit süre öncesine kadar uçarı, hatta başlarına buyruk hareket ettiklerini ama sevgilinizin baba rolünü alıp ablaları üzeründe kesin ve net şekilde otorite kurduğunu, ablaların başka buna direnmeye çalışsalar da , eski serbest ve başlarına buyruk hayatlarına devam etmeye çalıştıklarını ama bu mücadeleyi kesin bir şekilde sevgilinizin kazanıp ablalarına size göre de yanlış olan şeyleri yasak ettiğini ve kızları sizin de takdir edip cici kızlara çevirdiğini görüyorsunuz... sevgilinizin karşısında yaşları büyük de olsa bu ablalar çaresizce riskli, tehlikeli ve sakıncalı olan ne varsa yaşamlarından çıkarmak zorunda kalmışlar...
Ne tepki verirdiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Falakaya yatırılan kız mısın sen?
Konuştuk mu ki senle?
Evet
Anlatınca tahmin ettim. Nickini bilmiyordum yoksa
Yazıştık yani bu konuda birbirimize yani
Evet yazıştık
Ne tepki vermiştin ben seni hatırlayamadım
Normal karşılaşmıştım
Bizim birey haklı bulanlardansın yani
Evet haklı bulmuştum
Teyzemin ve gaza getirdiğim kızının önünde falakaya yatırdı beni... onu da anlatmış mıydım :(
Evet anlatmıştın
Uzun zaman oldu ama unutmamışım
Erkekler neden bu kadar güçlü ya insanın bazen isyan edesi geliyor
Hala hak veriyor musun bizim oğlana?
Evet. Olanlar üzücğ ama sonuca bakınca siz düzelmişsiniz.
Her istediğini en ufak taviz vermeden falaka ile kabul ettirebilmesi en ufak ama en ufacık bir konuda bile onun uygun görmediği kırıntı kadar bir şeyi bile hayatımda tutamamış olmam sence beni ezik biri yapar mı?
Hiçbir şekilde direnemedik. Hatta ayaklarımızı büzğştğrdük ilk sopayı vurduğunda. Yani anlarsın parmakları kıvırarak...
Böyle yaparsanız daha çok canınız yanar dedi çaresiz açtık parmakları
Bak biz konuşalı yıllar oldu. O konuşmadan sonra tez mi yazıyordu acaba diye bile düşündüm. Yıllar geçmiş sen hala aynı şeyleri sorup düşünüyorsun. Kaç kişiye sordun, konuştun kim bilir. Benim merak ettiğim kısım sen nasıl bi cevap istiyorsun. Ulaşmak istediğin sonuç ne
Tez mi? Ne tezi? yani uydurduğumu düşündün. Neyse aradan yıllar geçmiş herhalde aynı yalanı tekrar edemezdim değil mi? En azından bunu anlamışsındır...
Neden sorduğuma gelince:
Herkes bağımsızlığına çok düşkün kimse hayatına kimseyi karıştırımyor ben ise bu kadar serbest ve uçarı biriyken böyle yenildim içime sindirmekte zorlanıyorum
Hayır yalan söylediğini düşünmedim. Neden sorduğunu neden yıllar geçmesine rağmen aynı mevzunun ilk günkü gibi devam etmesini merak ettim. Onu da cavplamışsın zaten
Aslında falaka şeklinde böyle zarar vermeden dövmesi tekme tokat yumruk atarak ağzımı burnumu kırmasından bi bakıma daha kötü biliyor musun?
Darp raporu alamadığın için kimseye kanıtlayamadıpın için
Evet ama sadece o da değil...
Düşün ellerin ayakların bağlı çıplak ayaklarını da havaya kaldırıp koltuğun kenarına baplamış... eline almış sopayı ve belirlediği sayıda ayaklarının altına altına vuruyor... kaç tane vuracağına o karar veriyor; zarar vermeden dövdüğü için darp raporu almayı bırak ertesi gün bir konuda daha sözünü dinlrmezsen seni yine yatırır falakaya... sinirli öfkeli değil sakin yani bu dayağı gerekli oldupunu düşündüğü için atıyor... bu çok daha küçük düşürücü değil mi? Yani psikolojik üstünlüğü tamamen ele almış oluyor çünkü
Bir de dövmeden kılımıza dokunmadan dövmekten bin beter etti eve gelen misafirlerin önünde... onu anlatmış mıydım?