Varsayalım babaları yok ve geçmişte kendileri için zararlı hatta tehlikeli alışkanlık ve ilişkileri olan ablalar sevgilinizin otoritesi altında gayet cici kızlara dönmüş. Başta direniş göstermiş olsalar da 2 ablanın gücü sevgilinize yetmemiş ve otoriteye teslim olmuşlar... sevgiliniz de onların hayatında olmaması gereken herşeyi onlar istese de istemese de çıkarmış... sakıncası olmayan şeylere izin veriyor. Mutlaka olması gereken şeyleri de zorunlu kılıyor. Sakıncası olmayan bir şeyi yasak ettiğine rastlamıyorsun..
Tepkiniz ne olurdu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yapması gerekenı yapıyo korumaya calısıyo ne tepkısı verelım kendı ıc meselelerı
Ama senin de gücün yetmez sonuçta 2 abla koruyamamış özgürlüklerini... bu ürkğtmez mi?
Kardeslık bagı ayrı bısey, ozgurlukten kasıtları kendılerıne aılelerıne zarar verecek seylerse cocuk tabıkı korumak ıcın baska yollarada basvurabılır bana gore normal her ozgurluk ozgurluk degıl
Erkek olarak üstünlüğünü kabullenmek zor gelmez yani diyorsun
Bunun ustunlukle alakası yok
Var ama şimdi o bir kız olsa ve 2 tane serseri abileri olsa onları isteseler de istemeseler de bu yaşantılarını bırakmak zorunda kalacakları şekilde yasak ve kurallar koyup hizaya sokabilir mi?
Yani ablalar gönüllü olarak teslim olmuş değiller... erkek arkadaşınız ikisini de hizaya sokmuş; kızlar isteseler de istemeseler de küçük erkek kardeşlerinin koyduğu kural ve yasaklara uymak zorunda kalmışlar