evet otorite çok net; aile içinde sevgiliniz kuralları koyuyor ve ablası bunlara uymak zorunda olduğunu karşı gelmek gibi bir seçeneğinin olmadığını biliyor. karşı çıkabiliyor itiraz edebiliyor ama karşı gelme seçeneği yok. Ve bu otorite sonucu gerçekleşen kötü bir şey yok yani iyi şeyleri değil gerçekten kötü şeyleri yasak ediyor. naparsınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hakimiyet kuran erkek iyidir hoşuma gider. Her konuda yatakta en çok 😅😅
koca kız nasıl çekiniyor göreceksin
İşte bana da yapsa hoşuma gider ama normal hayatta o kadar abartmasa iyi olur ya. Biraz da rahat olim
kuzu kuzu izin istiyor kızcağız akşam çıkacağı zaman
o izin verilmezse çıkamayacağını çok iyi biliyor ama kardeşi de biraz sorduktan sonra genelde izin veriyor... ama geçenlerde bir kere "uygun değil gidemezsin" dedi kızın halini göreceksin... yutkundu filan ama yapılacak bir şey yok o kadar belli ki
Ama tamam da o kadar da katı olmasın ya. Ne var iisn verse sanki
izin veriyor zaten... ama uygun değilse de vermiyor... nadiren... ama konu şu ki ablası çekine çekine gelip izin istiyor
Uygun olduğuna ikna ederim ben de
uygun değil ama gerçekten... doğumgününe gitmek istediği kızın abisi torbacı
işin yatak tarafında zaten en ufak söz hakkı seçim şansı vermiyor... zaten yatakta fikir soran erkek de ne bileyim
Yatakta tabi kontrol tamamiyle onda olsun. İstediğini yaptırsın ama öyle hakimiyet kuruyorum diyip de iki dk da bitmesi de komik olur 😅
bir de mesela 3-4 kere izin verdikten sonra mesela 5. de izin vermiyorsa gerekçesini bilmesen bile "bu çocuk herşeye evet demmiyor gerektiğinde kural yasak koymsını da biliyor; 3-4 kere izin verdiğine göre baskıcı da değil şimdi izin vermiyorsa bir bildiği vardır işte tam erkek" demez misin?
Ya aslında sayılar kaç kere verdiği falan önemli değil. Saçma şeylere izin vermemesi önemli. Yani anlayışsız olması kötü olurdu
neden ondan izin isteniyor ki demezsin ama di mi
Hayır demem
Ama işte onu kabul edeceğim bir erkek olmalı. Zaten sevgilimse onun hakimiyetini kabuk etmişimdir. Buna fiziksel görünüş falan da önemli bende ufak tefek birini kabul et me mesela. İri yarı geniş omuzlu olmalı kesinlikle
sana da bazı şeyleri izne bağladı kuzu kuzu izin ister misin? ben yetişkinim madem ben izin istiyorum sen de izin iste senin üstünlüğün ne? der miydin?
İsterim ya sorun etmem ama yeterli istediğim sevdiğim biri olsun
eşitlik filan hikaye yani
Benim hoşuma böyle gidiyor. Farklı düşünceler vardır. Onlar kendi ilişkilerinde öyle uygularlar
doğrusu bu mu acaba? bana sanki öyle gibi geliyor... erkek iyi bir adamsa onun hakimiyeti altında olmak eşit olmaktan her koşulda daha iyidir... sanki bana da öyle geliyor... görümcem diklense muhtemelen dayak yiyecek öyle bir şey olsa sanki hak vereceğim sevgilime
AA şiddeti kesinlikle kabul etmem bak. Bana sadece cinsellik sırasında şiddet uygulayabilir 😂
itaatsizlik eden kadın son çare bir cezayla karşılaşır ama ne yapsın adam... gereksiz ve keyfi dayağa ben de karşıyım tabi ki
ama çok kötü bir şeye engel olmak için daha az kötü bir şey yapmak mantıklı olmaz mı?
orada mısın?
Peki akşam çıkmak için izin alman gerekiyorsa diyelim kocan izinsiz akşam dışarıda olmana izin vermiyor... o zaman sen de benden izin isteyeceksin filan der miydin? Yoksa kocam bemi merakta bırakmasın nerede oldupunu söylesin o erkek sonuçta mı dersin?
Beraber karar verilmeli bence böyle şeylere. Bir şekilde anlaşılır. Anlaşılmıyosa zaten uyuşulmuyodur
Tamam beraber karatlar her zaman vardır da bazen anlaşma olmayabilir... hayır her yerde hakimiyet kuralıdır erkek demiştin başta :)
Evet öyle da saçma şeyler de diretmesin 😂
O zaman boşanman gerekir saçmalayan adamla napcan
Evet saçmalayan biriyle evlenemek daha mantıklı olur 😂
Ama ilişkiyi devam ettirmeye değer bulduğun sürece son söz onun
Evet aşko öyle galiba 😂
Buna değecek. Hakkını verecek biri olmalı ama işte
Evlenmek bu anlama geliyor zaten yanlış mıyım?
Doğru evlendiysen onları aşmışsındır zaten
her şey oturulur konuşulur tartışılır son kararı da erkek verir ama adaşetli karar verecek... tabi yatak hariç
Evet bence de. Yatak çok başka canım orada sertlik bazen kabalık hoşuma gidiyor 😅
Hiçbir söz hakkımız olmamalı fikrimiz bile sorulmamalı orada değil mi?
Evet kesinlikle. Ben uyum sağlarım sadece
Çeşitli pozisyonlar falan da olmalı geçişler vs
Eee tabi ama bizim değil erkeğin kararı orada bize laf düşmez
Doyursun ama bi şekilde ama
Sen itaat edeceksin hem normal hayatta hem yatakta erkeğim ne derse o olur diyeceksin... erkek bunu duyunca 10 kaplan gücüne çıkmıyorsa adam değildir
Ah 10 kaplan gücü müthişmiş. İçimden geçer 😅😅
Sö dinlemediğin zaman ama aklın başına gelsin diye seksten mahrum bırakabilir... sekssizliğe benden fazla dayanıp hizaya sokabiliryorsa bu yenilgiden sonra sevişmek de ayrı keyifli olur
Olabilir mantıklı. Şeyi de büyük olursa bi de 😂
10 kaplan ama azdırmasını bileceksin... orayı öpmem yalamam olmaz... eyak tabanın öp mesela 1 kat daha azar...
Toplarını bile bakarım 😅😅
Toplar zaten olmazsa olmaz... ama ayaklarını yalayıp yavaş yavaş yukarı gelsen 1 kat daha beter olur
O da olur. Ama onun da beni yalamasını isterim 😅 diliyle becersin önce 😂😂
Özür dilerim şarjım bitmişti bir an...
Şimdi bir şeyi kaçırmayalım. Biz orada yatakta yani doymak isteriz bu hakkımız ama bunu erkek ne zaman yapacak nasıl yapacak o konuda söz hakkımız yok. Olmamalı da. Yani ben senin ayağını yalarım ama sen de şunu yapacaksın beni şöyle tatmin edeceksin diye şart koyamazsın; zaten erkeğin sana böyle pazarlıklar yapma cesareti veriyorsa pek de gerçek erkek sayılmaz...
Sana emredecek sen yapacaksın. Gerekirse ağzıma boşalacak ve diyecek ki seni bugün tatmin etmeyeceğim. Bugün sekse aç şekilde yatmanı uygun gördüm dedi... tattışamazsın o erkek itaat edeceksin. Hatta belki gün içinde bir konuda keçilik ettin onun için ceza uyguluyor. Olabilir yapılacak bir şey yok.
Ama bu adam sürekli kendini tatmin ettirip seni doyurmuyor ise bunu yatak dışında konuşursun böyle yapma bana da yazık dersin. Ama yine kendini tatmin ettirip seni ihmal ediyorsa ayrılırsın çünkü bencilin tekidir ama dediğim gibi gerçek erkekle pazarlık olmaz.
Bu konuda 1 şey yaşadım. Ama buradan olmaz. Nickim feri99 Cameron Diaz'ın yerinde olsanız diye 1 açılmış konum var.
Bem bir kere oral boşalt dediğinde ya ben diye 1 soru sormuştum başıma gelmeyen kalmamıştı... hakimiyet kuran erkek böyle olur