Kocamm beni dövdü?

biz daha 3 aylık evliyiz. Aramız çok iyiydi ama kısa sürdü. Hani bir şey ne kadar güzelse o kadar erken biter derler ya o misal. Hayal dünyasından uyandım… 2ay önce eşimin babası kalp krizi geçirdi, vefat etti. Birdenbire oldu her şey. Esim babasına çok bağlıydı toparlayamadı kendini. Annemi tek bırakamam dedi annesi bize yerleşti. Kocam sürekli içki icmeye basladı, hep tartışır olduk. 2 hafta önce çok ağır sözler söyledi bana demediğini bırakmadı, evden cıktım arkadasımda kaldım, sabah geldi özürler diledi alkolün etkisiyle oldu dedi bir daha içmeyeceğine söz verdi geri döndüm. Dün sadece biraz dışarı çıkıp eşimle baş başa vakit geçirmek istedim belki o da biraz toparlar kendini diye. Hazırlanıp, eşime söyledim hadi sende hazırlan biraz yürürüz yemek yer döneriz dedim. Benim babam daha yeni ölmüş sen gezme derdindesin, ayrıca bu kılık kıyafetin ne or… mu olucan basıma dedi çok kötü hissettim kendimi hiçbir şey diyemedim. Mutfaktaki alkol sisesini görünce hani bi daha içmicektin dedim sana mı sorucam or… diyince dayanamadım tokat attım kendine gel bana nasıl böyle bir kelime kullanırsın dedim. Tanıyamadım birden eşimi gözündeki o siniri görünce. Kolumu büküp odaya götürüp kapıyı kilitledi. Annesi kapıya dayandı yapma oğlum etme oğlum diye. O odanın içinde bayılana kadar dayak yedim…Bunları yazarken bile boğazım düğümleniyor gitmiyor gözümün önünden. Kendime geldiğimde eşim elimi tutmuş ağlıyordu. Sana nasıl kıydım ben çok özür dilerim nolur affet sevgilim çok pişmanım artık sen ne istersen o olucak dedi. Ama iş işten gecti iste. Abimi aradım geldi aldı beni evden Şu an ailemin yanındayım, darp raporu alıcaz ve yarın boşanma davası açıcam. Dünden beri gözüme uyku girmiyor. Ben bunu hakedicek naptım? O güvendiğim, sevdiğim, nolursa olsun hep yanımda duran, istese onun icin canımı bile verebilecegim nereye gitti diye düsünüyorum hep. 5 senedir tanıyorum onu ama tanıyamamısım. Çok üzülüyorum cok kötü hissediyorum kendimi. Tüm ailem yanımda durdu babam annem abim ablam ama halam bana az önce adam haklı babasını yeni kaybetmis ama sen de hic anlayıs olur mu sen dısarlarda sürtünürsün anca dedi babam evden kovdu halamı. Bende suç var mı sizce kafayı yiyeceğim?
Kocamm beni dövdü?