Kocam beni dövdü?

Ben 24 esim 26 yasında, 4 aydır evli 6 senedir birlikteyiz. Normalde gercekten cok iyi anlasırız aramızdan su sızmaz. Ama bilmiyorum son bi kac gündür cok tuhaf ve anormal bi sekilde çok sinirli. Noldu diyorum, bi sorunu varsa beraber halletmek istiyorum anlatmiyo. Sonradan kardesinden ögrendim ki annesi evlenmek istiyomus. Neyse iste bugün annesi geldi bize. Kocamla konusup iznini almak için. Ben kahve yaparken birden kocam bagırmaya basladı annesine. Bende içeri gidip "annen o senin bagırma" dedim. "Bizim aile mevzumuz bu anlamıyo musun?" diye bana da bagırdı. Annesi kocama "sen patlak gelin aldın ben agzımı açtım mı senin istedigin olsun dedim sende bana biraz saygı duy, sanki ben yaslanınca siz mi bakıcaksınız" dedi. Patlak gelin kelimesini duyunca gözlerim doldu kocama baktım annene anlattın mı der gibi. Annesi gittikten sonra tartısmaya basladık. "Çok sıkıyosun beni yeter" diyip tokat attı. Art arda defalarca vurdu, karnımı tekmeledi, bogazımı sıktı, kemeriyle vurdu.. kollarım bacaklarım mosmor. Beni yerde ölü gibi bırakıp "seninle evlendigim günü, aklımı si..." diyip cıktı gitti.
Gercekten cok üzülüyorum 6 senedir her günümü beraber gecirdigim kisinin bunları söyleyip gururumu kırması cok agrıma gidiyo. Sürekli aglayasım geliyo cok kötü hissediyorum kendimi. Ondan baska kimsem de yok herseyimdi o benim. Bu durumda daha da cok canım yanıyo. Biraz önce kendimi toparlayıp yanına gidip "Gercekten cok mu sıkıldın benden" dedim. O da "saçmalama bi anlık sinirle öyle söyledim" dedi. Sırtımdaki kolumdaki izleri görünce sarıldı direk sadece sarıldı gözünden 1 damla yas düstü omzuma. Seni gercekten çok seviyorum dedi. Ama özür bile dilemedi. "Beni çok sevdiğin için mi nefesim kesilene kadar dövdün" dedim. Cevap bile vermedi. Uyuyamadim bile canimin acisindan. Ağlamaktan baska bisey gelmiyo elimden. Eski fotoğraflarimiza bakiyorum hep. Çok canim yanıyor, fiziksel değilde yüreğim kalbim cok aciyor. Napardınız benim yerimde olsaniz?
Kocam beni dövdü?