Kocam beni dövdü?

7 senelik beraberliğimizin ardindan evlendik, 1 senedir de evliyiz. Kocam hep cok iyi davranirdi bana, hep bi sekilde yüzümü güldürürdü. Şu an 3 aylik hamileyim ve hamileliğim çok zor geciyor yerimden kalkamiyorum. Esim iliski istiyor ama gercekten halimm yok hem bunun sinir stresi hemde büyük bi iş ve para kaybetti bide onunn stresindenn sürekli kavga etmeye basladik. Dün arkadaslarimiz aradi disari cikalim bi yerde otururuz vs diye. çok midem bulaniyordu ama esim cafeye gecer otururz bisey yapmayiz dedi çıktık. Nasil oldu bilmiyorum birden bire kavga etmeye basladik. Stresimi baska kadinla coktann atardim a.. na koyim beni sen delirttin gibisinden bi cümle kurdu cok agrima gitti o an. sonra ben ona o bana biseyler soyledi. (Ben babamdan hep dayak yedim evlenene kadar) en son bana baban seni boşuna dövmüyomuş demek ki dedi dediği an donakaldim ağladim istemsizce. Sonra beni kolumdan sıkıca tutup kapıya çıkardı. Kolumu çekmek isterken birden dönüp çok sert tokat atti bana. Yere düştüm karnimi kalcami tekmeledi. Kanamam oldu karnıma feci bi sanci girdi bi anda çok korktum bebeğimi düşürdüm sandim. Arkadaşlarim aciyan bakıslarla gelip yerden kaldirdilar hastaneye götürdüler hemen. Eşimm geldi sonra. Görmek istemedim yanima gelmesine izinn vermedim. Ağlamış kapının önünde. 2.5 saat hastande kaldim. Hastaneden cıkar cıkmaz sarıldı özür diledi. Perisan haldeydi o da bende. Eve gitmek istenedim. Arkadasimda kaldim. Sabaha kadar kapının onunden ayrılmadi. Bir sürü özür mesaji atti cevap vermedim. napicam bilmiyorum, çok kötü hissediyorumm kendimi
Kocam beni dövdü?