Kocam beni dövdü?

Evlenmeden once cok dayak yerdim babamdan, bu yüzden cok hırcın, saygısız biri oldum. Psikolojik destek almaya başladım. Sonra şuan ki eşim çıktı karşıma anlattım ona babamın yptıklarını, psikolojik destek aldıpımı falan. Herşeyi beraber aşacağız dedi bana, öyle de oldu. Beni anlayan, her anımda yanımda olan, sevgisini hissettiğim tek kişiydi Babam bir gün öyle dövdü ki beni evden kctım eşimin yanına gittim. 3 Sene beraberliğimizin ardından evlendik. Hersey cok güzeldi.. Sevip sevildiğim yerdeydim. Neyse 2 gün önce olana geleyim. Benden önce eve gelmisti eşim. Benimde üstümde dizimin 5/6 parmak üstünde bi elbise vardı. Eve gelince sen böylemi çıktın dışarı dedi. "Benden başka kimse görmesin" dedi kulağıma fısıldayarak. Ama ben o gün cok abarttım sanırım. Kavga etmeye başladık. Ben ona ağır bi cümle kullandım. O da bana "baban seni boşuna dövmüyomuş" dedi. Ama saniyesinde özür dileyip sarıldı bana. Dün annesi bize geldi. Herzaman ki gibi yine beni eleştirmeye, kötülemeye başladı. Annesiylede laf dalaşına girdik. O bana ben ona saydırıyoruz. Eşim arda kaldı hiç karısmadı. Sen benim oğlumu hiç haketmedin diyip gitmek için kapıya yöneldi. Gel sen yat o zaman oğlunla dedim. Annesi terbiyesiz diyip çıkıp gitti. Eşim bana o nasıl bi cümleydi noluyosun sen diyip tokat attı çok sibirli oldugu belliydi zaten. Bende ona vurdum. A... kızı diyip art arda tokatlar attı bana. Yere düşünce karnımı tekmeledi. Yerden kaldırıp boğazımı sıkarken yine tokat attı art arda. Bayılacak gibi oldum acıdan. Kemeriyle sırtıma vurdu. Gözü dönmüs gibiydi. O an bu mu benim sevdiğim adam dedim. Babamın beni dövmesi gözümün önünden şerit gibi gecti. Kocam çok pişman oldu. Ağladı yanımda beni affet diye. Sabah üst kat çıkıp annesinden özür diledim. Kocam eve perişan halde geldi. Çalışamadım hep aklıma geldin erken geldim o yüzden dedi. Sonra önümde diz çöküp nasıl böyle bisey yptım çok utanıyorum diyip ağladı. Napmalıyım sizce?
Kocam beni dövdü?