Kocam beni dövdü?

Gizli Üye
4 aydır evliyim, 7 senelik beraberliğimizin ardından evlendik. Hersey cok güzel gidiyodu haddinden fazla guzeldi hatta birbirimizi cok seviyoduk. Ama kayınvalidemle yıldızımız bir türlü barısmadı, hic bi zaman da istemedi beni. Neyse 2 ay önce covid yüzünden kayınbabamı kaybettik kayınvalidemde bize yerlesti bi süreliğine. Yeni evli olmamıza rağmen kayınvalidemin bize yerlesmesine hicbisey demedim anlayısla karsıladım sürekli nazik davranmaya alttan almaya calıstım. Ama kayınvalidem hep kocamı bana karsı doldurup üstüme saldı. Hergün esimle kavga eder olduk. Bu sürecte ne kadar cok kırıldığımı anlatamam. Yinede iyi bi es, iyi bi gelin olmaya calıstım ama beceremedim suc bende sanırım :') 1 Hafta önce cok siddetli kavga ettik tokat atıp, sacımdan tutup kapının önüne attı esim. Sonra pesimden geldi sarıldı özür diledi, bi daha olmıcak falan dedi sinir krizi gecirdiğimi hatırlıyorum bende ona vurmaya basladım. Sonra geri döndüm eve gidecek bi yerimde yoktu zaten. Dün kayınvalidem cok üzerime geldi dediği cümleler o kadar ağrıma gitti ki kendimi kaybettim birisine de benim hakkımda patlak gelin aldık dediğini duydum. Cık git evimden dedim. Kocamı arayıp beni evden kovdu, ben teyzene gidiyorum aksam beni al demis. Kocam beni arayıp demediğini bırakmadı, aksam görüsücez seninle diyip yüzüme kapattı telefonu. Aksam geldiklerinde basımı öne eğip anne özür dilerim diyip elini öpmeye calıstım. Cevap bile vermedi elini de cekti. Ben odama geçtim kocam geldi sonra. Bağırdı cağırdı, ağzına gelen herseyi söyledi ve o da o kadar ağır konustu ki. Sonra bana ardı ardına tokatlar atmaya basladı, karnımı tekmeledi, sırtıma kemeriyle bi kac sefer vurdu. Beni yerde ölü gibi bırakıp cekip gitti. Çok yorgun hissediyorum kendimi, toparlanıcak gibide değilim. Boşanmak istiyorum ama bi anda da silip atamıyorum. Bir yandan da beni sevse kıyamazdı diye düsünüyorum. Napıcamm bilmiyorum. Siz olsanız napardınız?
Kocam beni dövdü?
11 Cevap