+1 yılYani kocanı karşına al konuş eğer yüzüne vurmicak biriyse gurur yapma bol bol şirinlik yap 2 çocuğu sevmeden yaptığını düşünmek istemiyorum. Ben seni seviyorum ama hayatımızda, ilişkimizde bunların olması beni çok yoruyor ben çok yoruldum, biz çok yorulduk
Geçmişten kalan kırgınlıkların varsa "bak ben şu an bişey yapman için söylemiyorum ama bazı şeyler benim içimde kaldı ben bundan bundan çok kırıldım çok üzüldüm bana böyle davranman beni çok kırıyor vs ( misal diyorum)
İlgi göstermiyorsa önce sen ilgi göster hoşuna git ona da ilgi beklediğini bunu hissetmeye ihtiyacın olduğunu söyle..
İlla boşananam diyorsan kocanla böyle mutlu olabilirsin. Bişeylere çabalayarak çift terapisine giderek
Onsuz mutlu olup evli kalmak istiyorsan kendine aktivite bulucaksın aynı evin içinde iki yabancı olucaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, çok teşekkürler 🙏🙏🥰
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanın iyi özelliklerini düşün boşanınca yaşayacağım hayatı düşün çocuklarının babası büyüyünce müsait olabileceği psikolojiyi düşün Eğer şiddet vesaire Yoksa da boş yere boşanma ya da yok ben hiçbir türlü mutlu olabiliyorum diyorsan da bu hayata bir kere geliyorsun O yüzden geliştir ayaklarınız Yere sağlam bassın eşinle konuş ayrıldı Çünkü insanın içinden almadığı biriyle sevmediği biriyle bir ömür geçirmesi tamamıyla bir eziyet
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, çok teşekürler 🙏🙏
Boşanmak son tercih olması gereklidir. Öncelikle eşinizi sevmeyi denemeniz gereklidir. Bunun içinde onunla birlikte vakitler geçirmeli ve ikinizde kendi bakiminiza önem vermeniz gereklidir. Evliliğinize renk katmak adına birlikte gezilere çıkabilir veya oyunlar oynayabilirsiniz. Birlikte daha sık vakit geçirmeniz gerekiyor. Onu sevmeyi deneyin ve elinizden geleni yapın. Umarım hem eşiniz hem de siz mutlu olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, çok teşekkürler 🙏🙏🥰
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Sevimiyorsan boşanacan başka türlü zor
O yokmuş gibi davransan davranamazsın evliyken başkasıyla da görüşemezsin görüşsen de bu mutlu olacağın anlamına gelmez daha kötü şeyler olabilir ya boşanacaksın ya varlığına alışacaksın o şekilde devam et yokmuş yazar bir eve arkadaşıymış gibi sayacaksın tabii o izin verirse00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,3b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılarak tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı durumdayım. Ben hiç evlenmedim ama o evlenmiş ve bir çocuğu var. Bana çok yalanlar söyledi evli olduğunu bile bilmiyordum geldi ailemle tanıştı akrabalarla babama söylemeye korktum. Neyse evlendim 2 aylık çocuğum var kendi çocuğunu daha çok seviyor eski eşiyle yaşadığı evde yaşıyoruz. seks bile yapmak istemiyorum o ikisinin ilişkisi aklıma geliyor doları çıkmak bile istemiyorum onunla gitmiştir diye. Arabasına binince bile benden önce o kadının orada oturduğunu düşünüyorum yani bildiğin psikolojimin içine etti. Artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama nasıl yapacağım bende bilmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Ailene anlatıcaksın açıcaksın davayı boşanacaksın çocuğun da yok zorlama daha fazla..
- +1 yıl
@Fearlesgirll var 2 aylık bebeğim var
- +1 yıl
Yok sandım..
Soran+1 yılÜzüldüm, çok geçmiş olsun. Bir uzman ile görüş istersen
- +1 yıl
Aynı evde yaşanır mı evi değiştirmeti teklif et
+1 yılKocamı sevmiyorumun altını neyle doldurduğuna bağlı? Zorla mı evlendirildin, sevip evlenip uğradığın ihanet vb. sebeplerle mi soğudun yoksa keyfe keder aşkım bitti bahenesinde misin? Mutluluğun bu sorunun cevabında aslında...
32 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğim mecburi bir evlilikti. Hep güzel bakmaya güzel görmeye calistim. Aslında hep kandirmisim kendimi
- +1 yıl
Başından olmadı desene. Senin adına çok üzüldüm. Umarım çektiğin sıkıntının mükafatını er ya da geç alabilirsin... Senin için dua edicem 😔
+1 yılSeni ne veya neler mutlu ederse onlarla ilgilen. Uğraşlar bul hobi edin. Kendini en iyi sen tanırsın çünkü
Mutluluk görecelidir ve herkesin anlayışı farklıdır. Kendinde mutluluğun tanımına uyan ne varsa uygulamaktan çekinme11 Yorumla
Soran+1 yılanladim, çok teşekkürler 🙏🙏
+1 yılKendinizi keşfetmek ve kendi mutluluğunuza odaklanmak önemli olabilir. Kendi hobilerinize veya ilgi alanlarınıza yönelmek size enerji ve olumlu duygular kazandırabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler
- +1 yıl
akın arkadaşlarınızla veya ailenizle hissetiklerinizi paylaşmak önemli olabilir. Duygusal destek almak, bu süreci daha kolay hale getirebilir.
Soran+1 yılAilemle konuşurken bile beni dinler, mesajlarima bakar, dışarı cikamam yalniz
- +1 yıl
Daha detaylı yazma şansınız var mı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ne istediğini tam olarak düşünmeden ve bulmadan hiç bir hareket yapma seni mutlu edecek şeyleri düşün, sonrasında onları nasıl elde edebileceğini
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, çok teşekkürler 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🏼🙏🏼
Boşanmaktan başka bir çıkar yolu gözükmüyor. Zor iş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Eşini nesini sevmiyorsun?
Severek mi evlendin görücü usulü ile mi evlendin?
Boşanmadan mutlu yaşayamazsın.11 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda seni parçalarlar, adamın sana kötülüğü yoksa, sevemiyorsan bile minnet duygusuyla yakın dur, kitmet bil, çocuklarına iyi bir anne ol
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya calisiyorum
- +1 yıl
Meburiyetjnin sebebi ne? Bosanamiyorum derken?
Soran+1 yılÖzel bir konu
- +1 yıl
Çocukların kqc yasinda
Soran+1 yıl4 ve 10
- +1 yıl
Cocuklarini düşünmek zorundasin kendinden önce, onun için sana değer veren ailenin ya da yakınlarının güdümünde olmalisin , başımın çaresine bakarım diye düşünme, önce çevren tepene üşüşür, ne olduğunu anlamadan kötü yerlere suruklenirsin
Soran+1 yılÇok haklisiniz
- +1 yıl
Ailenle görüştün mü, onlar ne diyor
+1 yılPeki neden çocuk yaptınız? Sizler nasıl insanlarsınız ben anlamıyorum. Çocuk yapıp yapıp sonradan ""aaaooowww ben meğer doğru insanla evlenmemisim" demeniz... sevemediğini yüzüne söyluceksin. Her zaman. Madem boşanamadin çocuk yapmicaktin.
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Sevmediğin bşrinden 1 çocuk yaptın somra demedinmi kendine sevmediğim birinden çocuk yaptım diye düşünmeyip 2. Neden yaptın
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama , her şey sonradan degisti
Soran+1 yılİkinci bir erkek düşünmedim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Bunun yolu belli zaten.. konuşmak istersen tabi
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılseni çok iyi anlayabiliyorum artık ayrılmaması ama bundan sonrada seni yormayacak ilişki olmalı ve seni anlayan herşeyi paylaşabileceği sanal birisi olmalı bence o sekilde içini dokerek rahatlarsın seni tanımak dertleşmek sıradan olmak isterim yazmanı bekliyorum gorusmek uzere kendine dikkat et allaha emanet
01 Yorumla- +1 yıl
hangi uyesin
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarını sevecen artık onu olduğu gibi kabullenmen gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum
+1 yılAklında başka birisi varken mi evlendin naptın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 15 yaşında caresizlikten evlendim
+1 yılMerhabalar
Muhtemelen istemeyerek evlenmişsin şöyle bir şey var boşanmadan evde her gün bir evde istemediğin bir adamla durdukça daha kötü olursun10 YorumlaMutlu olamazsın. Kafanda bitirmissin. Ama bunu kızlar olarak isaretleseydin bence burada erkeklerin buna neler yazacaklarını eminim sende tahmin ediyorsun senin icin diyorum yinede sen bilirsin😌
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, haklısın çok teşekkürler 🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bir sevgi varmış ki evlenmeyi kabul etmişsin. Sonrasında bir şeyler değişmiş. Rutine giren klasik bir evlilik bu. Evlilik terapisi alın, mutlaka iki taraf da bazı şeylerle yüzleşecektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mış gibi yapacaksın bu da yaşarken ölmek gibi. En doğrusu ya sorunları çözmek ya da boşanacak cesarete sahip olmak...
20 YorumlaNeden sevemediğini de anlatmalısın… Nasıl evlendiniz, neden boşanamıyorsunuz vesaire, daha fazla bilgi gerekli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Mutluluğundan tek sorumlu kişi kocan mı ki? Hobi edin kendi kendini mutlu et. Çocuklara da sarma rahat bırak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorum diye sadakatsizlik yapma fikri aklınızdan geçecekse ayrılmayı düşünün.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir düşüncem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılbence boşanmadan mutlu olamasın demeki ten uyumunuz yoki gitmiyor qrtık
20 Yorumla
+1 yılKocana sahip çık hele ıkı çocukla yanı kocan bu durumu bılıyomu bılmıyorum ama araya özlem sokun aılene falan gıt bır sure özlersenız çok faydası olucaktır ama ayrılık falan asla düşünme bıle
03 Yorumla
Soran+1 yılGitmeme izin vermiyor
- +1 yıl
Gitmene izin vermiyorsa o seni seviyor demektir ilgi alaka göster bir gün sıcak davran illaki izin verecektir özlemen gerek sadece çözüm bu olabılır
Soran+1 yılÖzlüyor iki günde yine ayni
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmediğinden nasıl 2 çocuk yapabildin harbi anlamıyorum bu mantığııı
10 Yorumla
+1 yılSevmediginiz bir adamla mutlu olma yolu yok, kendinizi kandirmayin.
10 YorumlaSevmiyorsan hatta sevemiyorum diyorsun niye 2 çocuk doğurdun bide evlendin az mantıklı olun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılköprüden önceki son çıkış kaçalı çok olmuş. razı geleceksin artık o hayata
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin adamdan 2 çocuk yaptın ve burada saçmalamaya mı geldin
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum saçma geliyor ama özel durumlar var
- +1 yıl
Ne peki?
Soran+1 yılUzun bir hikaye, anlatsam zaten bana hak vericeksin
- +1 yıl
Bilemedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyordun niye evlendin, 1 de değil 2 çocuğu nasıl yaptın niye boşanamiyorsun?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılyani tutkusuz ve sevgisiz ilişki en zoru.. kendini mutu edecek şeylere daha çok vakit ayırabilirsin bu iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak ne demek. Herife kaç bin TL masraf yaptırdın kimbilir? Bir de boşanmak mi diyorsun? Gelinlikle çıktığın eve kefenle dönersin diye bir laf vardır. Baban bu lafı sana söylemedi mi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem evleneceğiniz adama türlü türlü masraf yaptırın, ondan sonra kocamı sevemiyorum deyin. Utanın utanın.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı mı?
Soran+1 yılMasraf mi? Keşke yapmış olsaydı da bende bu adam bana masraf yaptı deseydim. Ayrıca sen dusuncende cok yanlış.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğun soru biraz tuhaf sevmediğin bir adamla aynı evdesin evlisin nasıl mutlu olmayı bekliyorsun ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılcevap basit başkasının altına yatarak hiç tavsiye etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzen sebebiyle ve aile sebebiyle boşanamıyosan ikinci erkek düşüneceksin ama sanal olarak
00 Yorumla Kocanla paylaş bu durumu neden mutlu olamadığını anlat ve bu sorunu aranızda çözmeye çalışın kocanla sevdiğiniz ortak şeyleri yapın mesela sinemaya gitmek falan sonra yine sevmeye başlarsın belki
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya calisiyorum, bırak dinlemeyi duymuyor bile
Baskasini severek mutlu olursun yasak ask yaşa tabi becerebilirsen
00 YorumlaSevmediğiniz, muhabbet duymadığınız biriyle aynı evde ne yaparsanız yapın mutlu olamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılMmm çok basit burdan birini bul flört et ama sadece sanal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir mutluluk aradığınıza ve size bağlı bu. Olabilir de olmayabilir de.
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz detaylı anlatır mısınız
Terapiste gitmeyi düşün. Sana faydası olucaktir
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılçocuklarınla vakit geçir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum Şu an
+1 yılİstersen bu konuda detaylı bilgi verebilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yardımcı olmak isterim sana
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşini sevmeye çalış ya da ayrılma imkanı varsa ayrıl. Başka türlü mutlu olmak istersen yasak şeyler yaşaman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeden 2 çocuk yapmışsın. Bunu paylaşmak için biraz geç kalmadınız mı hanımefendi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olmasada gecerli sebeplerim var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevemiyorsan hislerin ölmüşse zor çok ya neden sevemiyorsun doyumsuz Kadın mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuşalım dertleşelim ben de eşimden yana dertliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdatabilirsin bu uidisle dikkat et 😅
En kısa yoldan boşan 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü mü evlendin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSevmeye çalış aşk olsada gecerdi zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal dostlar edin kendine.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişle böyle olucak liba
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolyannacılık oynayacaksın
15 Yorumla
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmak için sebep arayacaksın
Soran+1 yılAnladım, arıyorum. Bakalim
Cevap sahibi+1 yılAra)))
Cevap sahibi+1 yılBukdun mu
+1 yılYani ne yönden mutlu olamıyorsun bilmiyorum ama 2 tane çocuğu neden yaptın mutlu değilsen diye bi soru sorarım
00 Yorumla
+1 yılAllah sana akıl fikir versin inşallah kocan senden boşanır kurtulur
04 Yorumla- +1 yıl
Ben adamı savunmadim adam yazsa buraya aynı yorumu ona yazarim
Soran+1 yılAklım fikrim var çok şükür, kovmcasi gelip buraya yazsa diyorsun. O başkasının koynundan yazar. Ben çocuğumun yatağında yaziyorum.
- +1 yıl
Hadsizlik yaptım özür dilerim aldatıyor olduğunu bilmiyordum
+1 yılArayı düzeltmeyi denediniz mi hiç emin olun düzeltirseniz çok daha iyi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedik, değişen bir şey yok
+1 yılsevmeden nasıl 2 çocuk yaptın
10 Yorumla
+1 yılevleri ayır başkasıyla sevgili ol
10 Yorumla
+1 yılMutlu olamazsın alışacaksın böyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Sevmiyorsan neden bosanmiyirsun
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat