Daha iyi nasıl hissederim evli olmakta bana ağır ve yorucu geliyor artık eşimi düzeltemiyorum çünkü çok denedim aynı kaba Saba düşüncesiz bu şartlar içinde nasıl mutlu olabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir. Sana ben gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendini bu kadar güzel pazarlayan birini ilk defa görüyorum.
- +1 yıl
Pazarlama yok, yardımseverlik ve arzu var.
En İyi Cevaplar
Ahh ah ne güzel bir bağlılık kaba bir erkek. Öncelikle konuşmuşsundur bu konuları. Dolayısıyla konuş demeyeceğim. Ancak Elinden geldiğince kibar davranmaya devam et. Sadece bunu yaparken kızarak değil de aynı sabır ile düzelmesi için uğraş. Bazen sert tepki göster. Anlamazsa kadınlığını kullan gerekirse kırıldığını göster ağla zira buda hakkın. Eğer yine düzelmez ise konuşmaların ciddileşsin ve seni kaybetme korkusunu yaşasın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiye çok anlam yüklüyorsunuz. Daha doğrusu duygulara çok anlam yüklüyorsunuz. Eşinizin güzel yaptığı şeyleri görerek ilerleyin. Duygular her zaman insanı doğru yola sürüklemez. Severek evlenip çok fazla zarar gören insan da var dünyada. 5 dakika mutlu olup hayatının tamamını mahvetmiş insan da var. Eşiniz iyi birisiyle ona saygı duymanıza yeterli olacaktır. Saygı duydukça mutlu olacaksınız zaten.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanıp kendini ayaklarının üstünde durup kendi hayatını kuracaksın seni sevecek değer verecek ya da yormayacak bir insanı hayatına alıcaksın. Anlaşma bileceğin seni yormayacak aksine mutlu edecek birini. Kocanı aldatmak istemiyorsan boşan öncelikle
04 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede mi yapacağım bütün bunları?🤦
Soran+1 yılBenim aile ortamım. ve çevremi bilmiyorsun rahat olsalar yine düşünmem bir dünya kınayan da olacak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir adam düzelmez maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık bende böyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaa gerçekten öyle erkekler varki yemin ederim tam dayaklik buluyor kadını gücsüz maddi imkanı yok gidecek yeri yok kadını resmen eziyor piskoljik baskı kurup aşağılıyor , hakaret ediyor vss cehennem hayatı yaşatıyor benim karşımda bir komşu var o adam da aynı sürekli kadını eziyor üzüyor hatta üstüne yürüyor hastane parası vermiyir kadını okadar ezmiski kukla gibi oynuyor resmen keşke imkanım olsada o kadını i hayattan kurtarabilsem okadar moralim bozuluyor okadar üzülüyorum ki boyle erkeklerin yatacak yerleri olmasın inşallah.😔😔😔 Oyuzden sizi çok iyi anlıyorum zor bir durum rabbim sabirlar versin inşallah ama nolursun bu durumdan bıkıp yanlış şeylere düşme kendini oyalayacak birşeyler bulmani tavsiye ederim spor , el sanatlari , vss birşeylerle ilgilen her şey gönlünce olsun rabbim zorunu kolay eğlesin 🙋🙋🙋
18 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol ben unv mezunuyum aslnda istesem işe girerim ama bu seferde çocuğu bahane ediyor çalışma okula gitsin bı diyor ailem dersen geri kafalı hiç desteğim yok ki bir adım atayım bende çocuk büyüsün biraz deyip beklemek zorunda kalıyorum amin sağolun...
- +1 yıl
Sabret gülüm evladın da varmış onun için sabret ileride çocuğunu utandıracak şeyler yapma derdi veren rabbim dermanını da verir hep şöyle düşün ve dua et gün doğmadan neler doğar Sabah ola hayır ola bak bizler burdayiz yanındayız belki bir faydamız olmaz ama seni dinleriz manevi destek olmaya çalışırız ne zaman istersen sen yeterki kendini üzme olur mu evladın için hep dik dur olur mu 🤗
Soran+1 yılSağol canım benim güzel yazdın zaten çocuğumu utandirmaktan korktuğum için yanlış şeyler yapmıyorum inan ki ileride nasıl açıklarım diye onu bile düşünüyorum ona rağmen burada iftira atan cahil insanlar olmuş baksana heryerdeler 🤦
- +1 yıl
erkekler maalesef öyle dayaklık varlıklar ne diyelim ne kadar eğitim alırsalar ya da para sahibi olursalar o kadar şe. re. f. si. z oluyorlar
- +1 yıl
@ soran sen kinsenin dediğine söylediklerine kulak asma bekara karı boşamak kolay gelir derler boşan demesi kolay tek başına bir kadının bu ülke şartlarında geçinmesi kolaymı napican 6 7 milyar para ile mi gecineceksin birde çocuğun masrafı mümkünmü sence akıl vermesi kolay tabi aç kalsan bir lokma ekmek veren olmaz kimse ne derdin var diye sormaz yardım etse karşılığını bekler birde @Rospu damgası vurarlar bu hayat böyle acımasız işte rabbim kimseyi düşürmesin kinseye muhtac etmesin insallah gülüm eşini aldat vss bunlar yanlış yola iter insanı sen bir annesin sana yakışmaz sen benim dediğimi yap madem maddi gücün yok ayaklarının üzerinde durmaya Ailende destek olmuyormuş sabrediceksin hergun dua ediceksin buda senin imtihanınmış rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin hayırlı kapılar açsın inşallah 🌹🌹🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌹
- +1 yıl
@Gülgibierkek maalesef öyle hayattaki en kötü şey çaresizlik ve sahipsizliktir oyuzden kim olursa olsun rabbim kimseyi namerde maddi ve manevi muhtaç etmesin insallah 🤗🤗🤗
- +1 yıl
o çaresizliği iyi bilirim beyaw.. yurtdısında yalnız yasıyorum basımıza nleer geliyor işverenlere güvenip gidiyoruz ortada bıakıyorlar sömürüyorlar kullanmak isteyen cok oluyor paran tükeniyor vs allah razı olsun bazı insanlar anlıyor bizi yardımcı oluyor.. insanlık ve iyilik yapmak yaraları sarmak çok güzel bir şey.. aksi için yasayanlar zaten ne yasadıgından memnun kalıyor ne karakteri kalıyor nede ahir dünyaya bir şey biriktirebiliyor..
Soran+1 yıl@r_engarenkyollar valla tebrik ediyorum o kadar güzel durumumu anlayıp özetlemişsin ki beni bir sen anlamışsın diyebilirim yaşamayan bilemez ben şimdi işe girsem elime geçen 7-8 bin lira ile çocuğumu kreşe vereyim kirayımi odeyeyim nafaka ha deyince gelmiyor boşanan yakınım var 5 senedir çekişmeli davası sürüyor bana akıl veriyorlar Bosan çocuğu kreşe ver çalış ayaklarının üzerinde dur felan Türkiye burası farkında değiller ekonomik sıkıntıyı geçtim zaten ailemden bir desteğim olmaz onun yanında köstek olarak duyacağım laflar cabası insanlar herşeyi çok kolay sanıyor burası İngiltere değil yani devlet kadına boşandı diye ev vermiyor kadın haklari diyorlar ama sadece lafta diyorlar yaşamayan bilmez bu ülkede her zaman derim kadın olmak erkek olmaktan kat kat daha zor buna rağmen eli öpülecek kadınlar dahi sürekli küfür yiyor herşeyden soğudum valla.
Nasıl mutlu olucaksın anlatayım.
bir kere kendi keyfine bakacaksın.
arkadaşlarınla bol bol vakit geçireceksin. Seni yoran kafanı yoran şeylerden uzak duracaksın. Kocana da mesafeli olucaksın. Sonra izle. Hayat bir kişi üzerine kurulmaz. Kocansa kocan.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler gerçekten iç açıcı bir yorum okudum şu kadar yorum içinde..
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çocuk olunca sorun birden iki oluyor. Onuda düşünüp çocuğu analı babalı büyümekte önemli oluyor adamı egitebilirsen veya çocuk büyüdükçe aklı başına gelip iyi davranacağını aklın kesiyorsa devam et aksi durum varsa onu da düşün Allah yardımcınız olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol zaten şu an evliysem bu yanlızca çocuğum için duygu vs bir şey kalmadı yani mutsuz bir ilişkiyi insan neden devam ettirir yoksa...
Soran+1 yılAğzı bozuk bana karşı evet çocuga karşı fena değil onunda çocuğu sonuçta bir zahmet sevsin bakımını yapan o değil zaten ona birtek sevmek ve maddi ihtiyacını karşılamak kalıyor
Soran+1 yılBen ön lisans mezunuyum oda kendi işini yapıyor
Soran+1 yılİnşallah ama hep duzelicem dedi olmadı
Soran+1 yılYapmayı düşünüyorum o dediğini evet. İnsallah huzur istiyorum çok şey değil ya biraz anlayış onuda yapamayanlar var işte sağolasın..
Nasıl bir hayat yaşıyorsun bilmiyorum ama sana boşan veya boşanma demiyeceğim çünkü bazı aile ortamları var baskı altında tutar boşanan kadına kötü bakarlar o kötü duruma düşer vs vs maalesef ki böyle bir toplumumuzda var, o yüzden herkesin yaşadığı çevre farklıdır. Kalbinin sesini dinle o seni nereye götürüyorsa onu yap ya da şöyle bir tavsiye veriyim eşini görmezden duymazdan gel o ne derse hıhı tamam haklısın de kendine bir uğraş bul onunla ilgilen kendini ona ver aklını eşin kurcalamasın onunla çok ilgilenme ona kafa yorma faydalı bir şey yap kendin için bir işle uğraş söyledikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın, çünkü bazı insanların hareketleri onların kişilik yapısıyla ilgili bunu değiştiremezsin o zaman onu çok takmayıp önüne bakıp kendi ayakların üstünde durursan üstesinden gelirsin kendi kendini mutlu etmeyi de bil ama boşanıp aile evine gidebilme imkanın varsa da hiç durma aksi takdirde böyle bir insanla başka türlü yaşayamazsın. Kimse değişmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılAile ortamim öyle işte yobaz. Aslinda sürekli ders çalışıyorum kitap okuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum buna rağmen aynı evde yaşayınca görmezden gelemiyorum İste benimle uğraşıyor hiç umursamasamda dışarı çıkmama vs laf ediyor herşeye aşırı yorum yapan biri aynı evde yaşayıp geçinmek zor. Beni gerçekte tanisan zaten anlardın hiç kavgacı biri değilim normalde ama çileden çıkıyorum işte zaten evde herşeyi ben yapıyorum kendi bardağını bile kaldırmaz laf etmem bana yardımını geçtim birde yorum sürekli ne yaptında yoruldun hep bu modda nankör inan bu lafları duyunca hıncımi alamıyorum insanın dovesi bile geliyor yani yaşasan anlarsın sabır taşına döndüm.
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar kötü bir durum ki. Bak kesinlikle boşanmaya çalış ama "seni boşayacağım" gibi sözler edip onu agresifleştirme. Yavaş yavaş para biriktir ve bir anda ortadan kaybol, sonrada avukatla boşanmayı halledersin.
Yok imkansız asla boşanmam mümkün değil diyorsan o zaman kendine hobiler bul, sık sık temiz hava al, evde kendine özel alan yap. Arkadaşlarınla vakit geçir ama yanlış insanlarla arkadaşlık edip yanlış yollara başvurma.21 Yorumla
Soran+1 yılSağol görüşlerin için teşekkür ederim canım❣️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadına yasak aşk diye akıl veren mi dersin yavşamaya çalışan mı dersin ne yaşıyorsunuz siz ya kimse akıl vermemiş tehlikeye sürmüş herkes sjsjjsjsjs
57 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sağol valla
- +1 yıl
Çakal inine girme ekonomik özgürlüğü kazanmadan boşama sakın inşallah gerek duymazsınız yinede hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
İste arkadaş tam benim demek istedigimi anlamıs, ben biraz asiri sert duruş sergiledim hepsi bu cunki burada namussuzluk var, namussuz insanların tavsiyeleri
Soran+1 yıl@HerrderRinge ben bunları bildiğim için soruyu gizli soruyorum zaten farkında mısın?
- +1 yıl
Ama benim neden sinirlendiğimi anlamadın benim senin tavrından ziyada su evli kadınlara igrenc seyler sunan o çocukları birgun böyle birini kursuna dizecem ama nezaman
Soran+1 yıl@HerrderRinge onlar sunar ben dikkate almıyorum ki
- +1 yıl
burada onlara tepkini belli etmelisin her kadını basit görmesin serefsiz olduklarini vurgula gerekirse serefsizler burada bana karışan yok diye içindeki pisliği kusuyorlar
+1 yılInsanı resmen zorluyorlar zor bi durum içinde o olmadan bi yasam kur oyun oyna kafanı dağıt yabancı seni tanımayan insanlarla konuş inan iyi gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen o durum içindeyim
- +1 yıl
O zaman yapacaksın yoksa kendini bitireceksin böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamadım mutlu.. bosanamadim cocuk var.. düzelmedi hic bisi... Soki. mm böyle hayata...
239 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 🤦 üzüldüm canım bendede durum böyle... Beraber sokalim sjxjcjx
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yoksa düşünme derim boşa bitsin
- +1 yıl
Herkes mutsuz
Soran+1 yılÇocuk olmasa burada olur muyum kız çoktan bitmişti 4 yaşında İste küçük hep onu düşünüyorum bide baba baba soruyor hep🤦
Cevap sahibi+1 yılAllahim imtihan yeminle.. benim 2 cocuk. Onları babalariyla keyifle oynarken gorunce heleki bu tabloyu bozamam diyorum hep. ama mutsuzum buda gercek
- +1 yıl
Hanımlar çocuk var diye boşuna kendinizi feda ediyorsunuz. Bosa vicdan yapmayin
Cevap sahibi+1 yıl@zevk-i-alemmmmm pek rahatsın sen
- +1 yıl
Belli ki bekar. Hanımlar bu işlerin içinde olan biri olarak söylüyorum. Bugün adım atsanız hayatınızda 5 yıl mahkeme ve velayet konuları ile geçecek. Sonra bakacaksınız yol yarı olmuş
- +1 yıl
Tartışma ortamında büyümesinden iyidir çocuğun ayrı olmanız.
Cevap sahibi+1 yıl@Kurşunirenkler999 ee yanii sonuc?
- +1 yıl
Yooo bende evlenip bosandim. medenice anlaşmalı. Hatta evlenmekten kolaydı boşanmak. Çocukta var. Inanın bosuna vicdan yapmayın. sjzi degersiz hissetiren kim varsa çıkarın hayatınızdan. Yük olarak taşımayın. Çok rahatlarsınız.
- +1 yıl
Yani sonuç bundan daha içinden çıkılmaz bir hayat siI bekliyor olacak. Boşanmak için adam attığınız gün başlayacak. Ha bu ülkede evlilerin yüzde doksanı oskarlik oyuncu
Cevap sahibi+1 yıl@Kurşunirenkler999 hepsi mutlu gibi yapıyor aslında cok derin yaralar var
- +1 yıl
@Kurşunirenkler999 bekar olan belli. Öyle bir evlilik içinde ne Çekiliyor anca yasayan bilir. Yok 5 sene sürüyor yok bilmem ne. Iste evlenirken gösterilen medeniyeti öküzün biri göstermezse 5 sene sürer
- +1 yıl
Evet güzel oynuyorlar ama mecburdur. Çünkü ülkede ortam bekar kadın için babasız çocuk yetiştirmeye hem maddi olarak hem de çevre olarak uygun değil
Cevap sahibi+1 yıl@zevk-i-alemmmmm ona kalsa hersey yolunda zaten bir sorun yok o kadar anlamıyorlar. off basim ağrıyor yeminle düşünunce bunları
- +1 yıl
Öncelikle şu uzaylı arkadaşı engelledim de
Soran+1 yıl@Kurşunirenkler999 işte o durumdayım bosanmakta yemiyor artık şu ülke şartlarında
- +1 yıl
Tahmin ediyorum. Alemin zevkinden olan arkadaşlar boş yorum yapıyor
- +1 yıl
@Kurşunirenkler999 işte senin gibi zihniyetini s. ktigim şerefsizleri yüzünden. Boşanmak kusur değildir senin profilden belli evlisin. Karinla mutlu degilsin burada karina göstermediğin ilgiyi baska kadınlara göstermeye calisiyorsun 😂😂 soyunuz kurumadı o. pu çocukları
Cevap sahibi+1 yıl@Kurşunirenkler999 yurt dışındaym ben
- +1 yıl
Senin biraz yolu var
- +1 yıl
Ee o zaman sende onu manuple et. Hizmetlerini aksat. Yani ona rahatsızlık ver.
- +1 yıl
Ne oldu la engeledin hemen. Ya şu şerefsize aldırış etmeyin. profili ne oldunu söylüyor yorumları kadına verdiği değeri ortaya koyuyor. Birde bu ve bunun gibileri adam diye dinliyorsunuz
- +1 yıl
Git karinla ilgilen sen hadi 😂😂
- +1 yıl
@zevk-i-alemmmmm ananla ilgileniyorum.
- +1 yıl
Şu oraspu çocuğunun görüşleri siler miskn
- +1 yıl
Şu anasının sıçtigi malın görüşlerini siler misjn
- +1 yıl
@Kurşunirenkler999 hahha karınla da ilgilenen vardır emin ol.😂😂 adam olsan kârını mutlu etmeye çalışırdın burada yüzlerce kârı kız rakip etmezdin... he bu arada annem mezarda 😂😂
- +1 yıl
Karın senden tot oş oldugun için boşanmış evde erkekle yakalamış diyorlar 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yatağı bk etmişsin diyorlar 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Neden engelledin.😂😂 korkma bu kadar. Belki karinda bu sitededir. Ne dersin.😂😂😂 belki anonim olarak karin senden bahsediyordur
- +1 yıl
Ne havlıyor bu efemineeee🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ya yorumlarını okuamıyorum engeli kaldır. 2 dk adam ol korkma😂😂😂
- +1 yıl
Eski karinlayim seni anlatti. Karindan belden bağlamalı ile becemesinj istemişsin 🤣
- +1 yıl
Yaa neden engelledin doğrular battı değil mi? Inan yorumların çıkmıyor bende. Hadi bak büyük sözü dinle. Git karinla ilgilen. Sonra elinde alırlar. 😂😂😂 ağlarsın sonra bu siteye gelip. Düşün google ne sorusu yazsan bu site çıkıyor. Karında bu sitede olabilir 😂😂 hadi sen havla dur şimdi.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. aynı seyleri yasayan çok kadında erkekte var. ayrılamıyosan evliliğinin içinde yanız bi hayatın olacak. orada iç dünyanda yalnız ve özgür olacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şimdi size desemki vurdum duymaz olun oda olmaz kocan bitaraftan neden bi kadını mutlu edemezlerki anlamış degilim kadın ciçektir
10 Yorumla
+1 yılSana bir kelime bulamıyorum eşini aldatmak zina yapmak için bahanemi arıyorsun burdaki sutu bozuk namussuzlari dogruluyorsun nasıl bir şeysiniz ya hiç mi namus ahlak sizin için değeri yok, seni kimse görmüyorsa Allah da mı görmüyor sana burada aldatmayı tavsiye edenler çok mu iyiler onlar şu katilmiiz seref yoksunlari kocanla anlasamiyorsan boşanırsini sonra kimin altına yatarsan yatarsın ,
14 Yorumla
Soran+1 yılDerdim birinin altına yatmak olsa şu an da yatarım kocam problem olmaz demek ki Allah'tan korkuyorum bu bir. İkincisi eşimde senin zihniyetinde olduğu için bu durumdayız kadınları yıldırmayin.
- +1 yıl
Benim zihniyetimin yanından dahi geçemezsin bu bir o seni zinaya teşvik eden sutu bozuklar cokmu iyiler onlar fırsat ver seni sever sonda seni hatirlamazlar ne yapacaksın çözüm ne diye bakıyorsan bunun çözümüne bakmalısın kişiliksizliklerin cevaplarına onay vererek degil
- +1 yıl
Seni git kocanı aldat diyene laf yok haklısın de onay ver ben burada doğruyu söyleyince bana cemkir ne iyisin sen ya cidden , kocanı elde etmek istiyorsan önce ona kadın ol gerekirse evin büyüklerine söylersin bir akıl verirler gerekirse uyarırlar burada seni küfre iten sutu bozuklarin dediklerine kafa sallayarak zina ya sebeb mi ariyorsun
- +1 yıl
Bak sana dediğim gibi önce kocanla basbasa bir konuş evliliğin nereye gittiğini sonuçta belirli bir süre olmadığını birlikte kari koca olduğunuzu mutlu yaşamanın sizin ikinizin karına olduğunu söyle bu konuda tepkisine göre gerekirse ailelerden büyüklerden yardım iste iki taraf gelsinler konuşsunlar bak bu kuranda ayetle sabit
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerhal ayrılma şartlarını sağlayacak şekilde hayatını düzenleyeceksin
16 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum çok küçük ya
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun var mı ve işin?
Soran+1 yılÇocuğum var işim de var aslnda ünv mezunuyum istesem yaparım ancak çocuğum 4 yaşında kreşler ise çok pahalı
Cevap sahibi+1 yılKaç lira alıyorsun çocuğu kreşe gonderemeyecek kadar az olamaz herhlde
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana bı şey söyleyeyim mi kafanın belirsizlikten uzak olan o rahatlık dinginlik hali var ya sen ondan vazgeçmek istemiyorsun bence. .
Belirsizliği ve olası sıkıntıları göze alamadığın için boşanmaya yanasmiyorsun imkansizliktan değil yani
Soran+1 yıl4 yaşındaki bir çocukla o belirsizliğe dalmaya korkuyorum aslında tek olsam sıkıntı olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimciniz olsun sevmediğiniz durumda keske evlenmeseydiniz kardesim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol aslında kendimz tanıştık evlenmeden bilinmiyormus bazı şeyler
Cevap sahibi+1 yılDEgil mi. Genclerin de korkusu bu
Soran+1 yılKorksunlar valla
+1 yılO zaman geriye tek bir çözüm kalıyor evde bulamadığını disarida aramak. Çünkü kendini düzeltmek için caba harcamayan, ilgisiz es kesinlikle aldatilmayi hakeder
16 Yorumla
Soran+1 yılYani Allah'tan korkuyorum kendimi tutmaya çalışıyorum istesem neler. yaparim
- +1 yıl
Ee zaten şu an ki sinir, stres ve tahammul seviyesinin düşüklüğü sebebi bunlar. Kendini mutlu etmeye bak vicdan yapma. Yoksa kanser olur gidersin kimsenin de s. kinde olmazsin
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun galiba shdhhd
- +1 yıl
Eşinle tartışmalar devam ediyor mu artik susmayı mı tercih ediyorsun
Soran+1 yılTartışıyoruz yine genelde suratına bakmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
O zaman sen hala umud ediyorsun düzelir mi diye. Ondan tartışmalar devam ediyor. Yoksa çoktan susmuştun. Ve ayrıca hep tartışma vs oluyorsa öyle ortamda cocuk var diye devam etmeninde bir manası yok
+1 yılmutlu olman zor fakat hayatında yokmuş gii davranarak bir nebzede olsa durumu yumuşatbilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum o zamanda bana hayatı cehennem etmeye çalışıyor
- +1 yıl
bunu lütfen yanlış anlama ama eşinde ciddi anlamda piskolojik sorunlar var ya ilgisiz büyümüş bir çocuk ya da sürekli aşşagılanmış aile içersinde sana karşı gösterdigi tavır tramvatolojik bir eylem aslında onun sana daha iyi davranmasını istiyorsan öncelikle ona yol göstermeli ve yardımcı olmalısın
Soran+1 yılPsikolog musun sen valla doğru bildin ailrsi çok tuhaf sevgi görmediğini söylemişti ama bende böyle bir evliliği haketmiyorum.. Çok değiştirmeyi denedim hep duzelcem dedi durum aynı beni ruhen çok yordu anlıyor musun
- +1 yıl
senin karakterine baktıgımızda ayrılıkçı bir eylem çok zor görünüyor bir yandanda kendini mutlu etme çabası oluşmuş fakat durumu şu şekilde degerlendirmelisin o senin eşin ve sana ihtiyacı var mesela gittiginiz güzel bir kır gezisini düşün şahane geçiyor son dakika eşin rahatsızlandı onu orada terkedip gidermisin yoksa yanında kalıp iyi olması için çabamı gösterirsin fiyelimki çaba gösterdin ve iyileşti onun yüzünde oluşan mutluluk senide aynı şekilde etkileyecektir.
Kendini bilen bir insan ise ona farkına varacağı davranışlarla, olmuyorsa direk düzgün bir uslupla söylesen daha iyi bence. Bende evliyim. Ama kadınla erkek birbirinden çok farklı olduğu için anlamaya çalışmak sadece gereksiz yorar ve daha fazla soğutabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim çok söyledim duzelcem de dedi ama hep aynı
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ayrılma şansın neden yok? Garantici misin? Yoksa Karaktersiz mi? Sevmediğin kişinin getirisine bel mi bağladın? Sana senet mi imzalattı? Öyle değilse, sorun kesinlikle sende!
06 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken ailesi tarafından yiğidin mali meydandadir mantığıyla yetiştirilen erkek tiplemelerinin beni anlamasını beklemiyorum tabi
Soran+1 yılBen senden bahsetmistim ama neyse
Soran+1 yılHahahhahaaha
+1 yılYa bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin demiş atalarımız.
Sen sevilecek yönlerine odaklanmak ve bakış açıni değiştirmek zorundasın. Eğer geçim istiyorsan. Yapamam diyorsan da, boşanmaktan başka çare yok. Hayat kısa.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatma belli olmaz zarar verebilir sana karisi döven filan oluyor yani
bide bu dünyanın öte tarafıda var
Onunla ya da ailesiyle ciddi konuş bence çocuğum olmasa ayrılirdım gibsinden belki değişir
(Ama tabi senin hayatın senin kararın)12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben boşanma davası bile açtım çocukla o kadar süre katlanmaya çalıştım zorlandm evet geldi duzelicem dedi özür diledi melek oldu sonuç yine aynı...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah degişir ama ailesinede soyle istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşanma şansınız yok? Onu anlayamadım. Eğer boşanma şansınız yoksa zor bir durum. Muhtemelen aldatacaksınız. Bu konuda dertleşmek isterseniz konuşabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılErkek seçilirken kadın seçer. Yani diyeceğim şu. İyi olanı seçin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeçimime... Sjdjjd
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kanka burada sohbet et kafan dağılır başka ne diyim kendine hobi bul bırak napiyosa yapsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇift terapisi var onu deneye bilirsiniz ayrıca eğer eşin düzelmek istiyorsa zaten çabalr
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinde hata görmüyor en kötüsü
Niye ayrılma şansın yok Kocan Mardin aşiretine mi mensup
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşiret geliniyim lililili
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsın adamı da hiçbir sekilde değiştiremeyeceksin bu yüzden ya boşanacaksın ya aldatacaksın ilgi sevgi ihtiyacını başkasında gidereceksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. neden ayrılma şansım yok diyorun. hem din hem kanın kadına boşanma hakkı vermiş. sen neden boşanamıyorsun
sorun ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini mutlu edecek bir şeyler bulsun onda olmayan onun yapamadıklarını yapacak birini ama sana da sıkıntı yaratmayacak sadece mutlu edecek birini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmekten korkmuyorum. Kadınlardan korkuyorum.
024 Yorumla- +1 yıl
Boyle kadınlar dan korkmalısın şeytanın şerrinden birde böylelerin fitnesinden kork :)))
- +1 yıl
Sonra bu uygulamayı neden kullanıyorsun diyorlar bunları görmekle kötü mü yapıyorum 🙄😅
- +1 yıl
Vallahi aynen :) burdaki kadar kadınların bozuk oldgunu gormuyordum resmen ruhlarinin ne denli bozuk oldgunu burada gördüm bak açık soyleyim bu kadin çok geçmez birinin altına yazar sonra ne tamam diye hayiflanir
- +1 yıl
Evet cidden öyle
- +1 yıl
Şimdiki gençlerin durumu çok zor olacak kanki evlenecek kız dahi bulamicak duruma gelindi bir kızın üstünden kac kisi geçti belli olmuyacak yakinda
- +1 yıl
Haklısınız. kızlar da güvenilecek erkek bulamayacak çok kötü bir dönemin içerisindeyiz nasıl çıkarız bilmiyorum
Soran+1 yıl@HerrderRinge sen ne ahlaksız terbiyesiz canım bir adamsın ya inşallah senin karın ilerde birinin altına yatarda millete iftira atamazsın pislikk
- +1 yıl
Sakin adam bütün kadınlar demedi kime iftira attı Bismillah
- +1 yıl
Neden üstünüze alınıyorsunuz
- +1 yıl
Kocasının hırsını benden çıkaracak doğruyu dedim sadece anlayacak kafa nerde
Soran+1 yıl@HerrderRinge yallah İran'a canım örümcek kafalı
- +1 yıl
Sen başkasının altına yatacaksın diye ben niye İrana gideyim :) bu arada saten turkiyede yaşamıyorum idiot
Soran+1 yıl@HerrderRinge ben yatmıyorumda sen takmissin altına yatmaya Hollanda da felansan Verde rahatla senin gibi erkekler hakediyor herşeyi
- +1 yıl
Yatıyorsun ama sanki millet seni gaza getirsin diye çabalıyorsun Allahtan korksam ben boşanmam ve zina yapmam demen gerek sana zinayi teşvik edenlere onay vermessin dedim ya sana git aldat diyenler sence cokmu iyiler yoksa altına alacakları kadınların artmasınımi istiyor aklını calistiracagina bana burada edepsizlesiyorsun
- +1 yıl
Önce bir namuslu kadın duruşu sergile burada , hersey bir imtihan kocanda çocuğun da durumun da , senin disarda hiç bir şeyde işin yok varsa yoksa evin olmalı çocuğun olmalı , gocan la aranı düzeltmenin yolunu aramalisin onun arkasından iş çevirmek değil yapacağın adam evli değil aile değil bir sey yaşamamış sana git disardan aşk yaşa diyor , sende bana İrana git diyorsun afedersin de namuslu olmayanlar turkiyede, namuslu yaşamak isteyen İrana mi gitsin
Soran+1 yıl@HerrderRinge onların altına mi yatmış oluyorum bu nasıl zihniyet? Kadına gelince Peygamber gibi davransın siz herşeyi yazin her konuya girin tepkilerimi senden öğrenecek değilim birine onay vermem o işi yaptığım anlamına gelmez haddini bil
- +1 yıl
O telefonun sözlüğünden kaynaklı yazıldı onu demek istemedim
- +1 yıl
Bak bende igrenc bir evlilik yaşadım hayatımda yapmamam gereken bir evlilikti bir kez olsun başka kadının elini tutmadım , iffetin erkeği kadını yoktur dinde erkek yapar kadın yapamaz diye bir ayet yok dedim yok burdaki sana git aşk ara diyenlerin için kadın ancak seks oyuncagidir gerisi yok anne baci bunlar için önemsiz
- +1 yıl
@MehmetAliAltun @HerrderRinge ikinizde bekarete takmış bir insanın sevgisine değil geçmişine bakan p*sl*k insanlarsınız. "Soran" da sizin lacivertiniz hiçbir fark yok aranızda. O *pt*l da bir ilişkisi varken başka biriyle olmayı yapmasa bile normal karşılayan bir ahlaksız. Aldatmakla aldatmayı onaylamak arasındaki fark neymiş acaba "Soran" hanımefendi.
- +1 yıl
Tabiki bekaret önemli, herkesin altına yatan zevkine alıp da hadi birde seninle olayım demek birisin çiğneyip dışarı attığı sakızı devam çiğnemeye benzer , boyle durumda sen, ben ağzıma sigara bile koymazken, boyle bir iğrençliği yaparmiyim :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HerrderRinge ikimizin farklı olduğu konular var. mesela bekareti umursamıyorum bu altında kaç kişi oldu umursamıyorum demek değil. Ama bu canım beni genelliyor ve sen de haklı çıkıyorsun gördüğün gibi direkt engelle geç. Bunların tersine bir şey söyle tacizciye kadar önyargısıyla laf sayar.
- +1 yıl
@HerrdeerRinge insanın sevgisine değil geçmişine bakan insanlarız diyor bana. geçmişi kirli olup. Sırılsıklam sevdiğim bir kadın vardı 1.3 sene kadar birlikteydim bugüne kadar kimse bana böyle demedi hep iyi şeyler söyledi ama hanımefendi nasıl olsa daha iyi bilir nasıl olduğumu (!)
- +1 yıl
Bak şunu görmek lazım bekaret önemlidir lakin istisnai bir durum vardır gerçekten sevmiştir bir ciddiyeti vardır yani gerçekten bir ciddiyeti ama olmamıştır, bir cahillige gelmiştir , ama ilk günde birisiyle buluşup a.. minin ateşini söndürüyor sa ben ondaki bekaret ine değil ruhuna kufur ederim olmayan namusuna kufur. Ederim bu sipa daha adet gününe denk konuşuyor ama boş konuşuyor eğer dolu konuşacak olsa biraz olsa bizim neden bukadar gergin konuştuğumuzu anlar millet aklını fikrini libidoya takmış anal oral yok sperm yutulurmu , yani bunların ağızda sakız olduğu bir zamanın içindeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılseverek ve bilerek evlendiniz sonuçta hiç şikayet etmeye hakkınız yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmadı işte neyse
Bu işin devamı yasak aşk. Neden ayrılamıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var
Soran+1 yılSevgi
Soran+1 yılBiliyorum bunları..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılayrılamıyorsan yapcak bişey yok böyle devam etcen
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷
+1 yılkac yillk evl8sn merwk ettim nedne bişiler isterdim sormak
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yil
- +1 yıl
sagop dahasi zaten burdan sormak olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olamazsın gibi o durumda takmamaya başlarsan senin için daha kolay olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤦
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kendini mutlu edecek şeyler yap o düzelmiyorsa ve boşanma şansın yoksa sende biraz kendine zaman ayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çocuk yoksa tek yol boşanmak çocuk varsa eğer durumu kabullenip tamamen boşlayacaksın yani aldırış etmiceksin bırak kendi kafasına göre takılsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ayrıl ya, yapabilirsin mümkün gibi görünmüyor olsa bile. Aynı yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum
00 YorumlaArada küçük kaçamaklarla kendini mutlu etmelisin
00 YorumlaBaktın değişmiyor, sende ona uy madem. Aynı kutup olunca sıkılabilir.
00 Yorumla
+1 yılEşinin neyini düzelteceksin ve neden ❓️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir terapistte gözükmeniz de fayda var birlikte el ele
00 Yorumla
+1 yılyaz konusalim sana tavsiye vereyim biraz bakalim durumun nedir? psikologum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılneden ayrılma şansın yok çok mu zor şartlar?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılonu kafnda silerek nunla yaayacaksın aklında sevdğinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı şekilde ama yapacak bir şey yok ben odayı dahi ayırdım artık tiksiniyorum ama aldatamyrmda boşanamiyrmda
06 Yorumla
Soran+1 yılZor durum seninkide 🤦
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok çıktık bu yola çocuk büyüyene kadar katlanacaz
Soran+1 yılSeninki kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılBen 27 o 25
Soran+1 yılHayır çocuğun
Cevap sahibi+1 yıl3.5 yaşında
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılma sansin yoksa katlancan ablacım.. cok takmadan dert etmeden
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum şimdilik 🤦
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende o durumdayım bana dokunmasını dahi istemiyorum görücü usulü evlendik sevmedim, bir türlü sevemedim boşanamiyorumda😔 gönlüm başkasinda😭😭
010 Yorumla- +1 yıl
@yunicosta m*l mısın görücü usulü diyo zorla evlenmiş işte. Zorlo mo ovlondordolor diyo ya.
- +1 yıl
@yunicosta silah dayamalarına gerek var mı? Toplum baskısı ya da aile baskısı gibi şeylerden bi habersin herhalde.
- +1 yıl
Ya he he gidebilse gider gidemiyo demekki nerden biliyon l*n herşeye de bi yorumunuz var. Kadın aile baskısı altındadır, kocası tarafından dövülmekle, öldürülmekle ya da başka bi şeyle tehdit ediliyodur falan. Her b*ku da sizin gibiler biliyo. Senin sandığının aksine kadın olmak kolay bi şey değil. Bitmedi tükenmedi soyunuz yeter be! İstese gidermişmiş. Bu dünya öyle her istediğini yapabildiğin bir dünya değil özellikle de kadınlar için tamam her b*ku da sen biliyosun rahatladın mı?
Ayrılma şansın yok o zaman mutlu olmaya çalışacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten sevgili bul ara ara ben öyle yapıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılNerelisinki bosanmada problem yaşıyorsun asiret kızımı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ayrılma yoksa katlanacaksın. ya da sevgili bulup cinsel ihtiyaclarini gidereceksin.
00 Yorumla
+1 yılüzmeyin şu bıdıkları yaw
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum, umarım düzelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de senin eşinin kadın versiyonu var maalesef boşanmaya bile yanaşmıyor ömrümden ömür yedi bitirdi
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 seneyi 60 sene gibi hissediyorum sen ne diyorsun.. Bu çok ayrı bir yorgunluk yaşamayan bilmez bilemez seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yaşamayan bilemez bende 16 senedir çekiyorum bu durumu
Senin de Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin sağol kötü eş insana bu dünyada imtihan iyide mükafat bizimde imtihanizmis işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim
+1 yıl:( kaderini yaşıyorsun.. üzücü durum..
13 Yorumla
Soran+1 yıl🤦
- +1 yıl
Neyi yaşıyor peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçiyor yıllar
.01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷
+1 yılNeden ayrılma şansın yok peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞartlar çoluk çocuk...
- +1 yıl
Daha detaylı bilgi almak ve bunun üstüne tavsiye vermek isterim çünkü bu bilgilerle ne desem yanlış olur gibi..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemek için bir sebep daha, teşekkürler.
021 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim ama kork bencede
- +1 yıl
Böyle birisi çıkarsa yapamam ben. Ayrılmakta zor bir karar. Hele çocuk varsa yandın. Bir ömür nasıl geçecek onunla?
Soran+1 yılÇocuk var işte küçük bide 4 yaşında nasıl anlatcam çocuğa şimdi durumu anlamaz ki ancak biraz büyüyünce anlar belki o zaman.. Ya şans işi işte dikkat etmek lazım evlilik zor bende yapamıyorum ama geçiyor günler ot gibi.
- +1 yıl
İkinize de yazık. Sabırlı ol yine de çocuk biraz büyüsün. Görmezden gel bazı şeyleri.
Soran+1 yılGelmesem birbirimizi boğariz zaten hayır ona sevgim yok zoruma gitmiyor artık ama arada kendime üzülüyorum
- +1 yıl
Valla sana ben de üzüldüm. Korktuğum durumdasın şu an, anlıyorum az çok seni.
Soran+1 yılResmen harcanıyorum valla herkes güzel kadınsın diyor ben artık aynaya bakınca bile kendimi yorgun soluk mutsuz görüyorum bunu hakettiğimi düşünmüyorum çevremde ki kadinlara bakıyorum eşleri normal benimki anormal hayır çocuk büyüyene kadar uzak yaşayalım dedim bu seferde bana hayatı cehennem etti dışarı çıkmama laf ediyor telefonumu kurcalıyor mecburen barıştım karı koca taklidi yapmaktan içim kurudu 🤦
- +1 yıl
Bayağı abartmış. Dışarı çıkartmamak ne, esir misin?
Valla sana yazık. Ben o halde olsam düşünemiyorum. Yine iyi dayanmışsın.
Suyuna gidip değiştirmeyi denedin mi hödüğü?
Soran+1 yılBoşanma davası bile açtım özür diledi değişcem dedi sonra neler yapmadım ki ince biri olsun diye sevgi gösterdim değişik jestler yaptım her anlamda yani mutlu oluyo ama ilişkide insan gibi değil hayvan gibi afedersin de herşeyi cinsellik sanıyor normal sosyal hayatta bir hiç yani davranışları yine hoduk yine hoduk ama artık dayanamıyorum inan ki sıkıldım çok
- +1 yıl
Uzak dur o zaman. Cinsellikten de uzak dur kısa bir süre. Ya da geleyim meşe odununu ıslatalım, bir güzel giriselim buna.
Soran+1 yılBak sonuncu mantıklı ahhdhd
- +1 yıl
Tamam iki tane odun kapıp geliyorum. Sen bağla adamı. Shshshshsh
Soran+1 yılUyuyor şu an kolay yani shdhhd
- +1 yıl
Camı açık bırak, gizlice giricem. Geliyorum sık dişini shdhshdhs
Soran+1 yılÇok tirsiyoruum shjdjd
- +1 yıl
Sakin ol, o iş bende. Sen camı hafif aralık bırak. Ben halledicem güven bana shfhshdhd
Soran+1 yılSessiz bitir işi sana güveniyorum shdjjd
- +1 yıl
Öldürmicem gaz verme, dövücez sadece shdhshdhs
Soran+1 yılÖldürme süründur djjfjd
- +1 yıl
Abooo, pişman ederim. Karıcım karıcım diye pesinde dolanır sonra.
Soran+1 yılOlabilir hdjd
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit koynuna alma
10 Yorumlaçok kolay yolu var
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı sevmiyorum, ayrılma şansım da yok. Nasıl mutlu olacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler