AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
mutlu olman gerekmiyor
Neden ayrılma şansın yok
bu da senin imtihanın ne diyelim.
Bir yere varacak haliniz yok saat geç oldu
Evlenmeden önce beyninizi kullanın diyoruz
boş ver abla çocuğuna odaklan onu sev.
Silkişi nasıl
neden evlendin
Neden ayrılma şansın yok onu anlamadım
Kaç yıllık evlisiniz kaç çocuk var
Kır dizini otur evinde kafası esen boşanıyor çocuk oyuncağı mı la bu
Olamazsın dinleme kimseyi boşan
Ayrılma şansın neden yok?
Vazgeçme. bol. bol konus
geç değilse ayrıl🤷♂️
neden ayrılma sansın yok
Kaç çocuk var boşansan
Aldatmayı düşündün mü hiç peki
İşin var mı? Çalışıyor musun?
şu an çalışmıyorum
Yaşlar kaç
Ve mesleğin var mı
Sevgililiğinizin başlarında böyle miydi?
Hayır tabi ki
Ne kadar süredir evlisiniz ve sevgililik döneminiz ne kadar sürdü?
6 yıllık evliyz bir sene sevgililk
Yeterince tanımadam mı evlendin :(
Aldat hiç de kötü bir şey değil bence
Emin misnahdjjd
Yani hayata mutsuz olmaya mı geldin
Çok zor durum gerçekten
Farklı heyecanlar bence
Yoksa hayat zor olacak. gençliğin en güzel yaşların gidicek
hayatın sonu mu geldi yani senin için?
Çocuk yapma kesinlikle öncelikle
Doğulu musunuz
Hayır doğulular ailemden daha ileri görüşlü
Neden ayrılma şansın yok?
@HerrderRinge bekaret önemli falan değil. Normal bir insan ciddi bir ilişkisi olmadan kimseyle yatmaz (minik aklın almıyor olabilir ama bir insanın birden fazla ciddi ilişkisi de olmuş olabilir), yattı diyelim ki bu onu kötü biri mi yapar? Sakız benzetmesi yapmışsın kadınları sakıza benzetmişsin, yani kadınları cismani bir varlığa benzetmişsin, yani kadınları seks oyuncağı olarak görüyorsun. Beni ve diğer hemcinslerimi bu şekilde gören biriyle tartışmak imkansız zaten.
@MehmetAliAltun birinin kaç kişiyle yattığını önemsemen bekarete taktığını gayet de gösteriyo. Aptal falan değilim aptal olan sensin. O kadar aptalsın ki insanların yorumlarına bakıp yaşını bildiğini sanıyosun. Seninle çıkan o kadın da senden kurtulduğu için çok şanslı. Birinin seninle sevgili olmadan önce başkalarıyla yatması onu ilgilendiren bir konu (bu onun geçmişini kirli yapmaz kirli geçmiş arıyorsan katillerin, tecavüzcülerin geçmişine bak), asıl seninleyken başkalarıyla yatarsa seni ilgilendirir. Sevdiğin bir insanı geçmişte başkalarıyla birlikte olduğu için bırakıyorsan sen zaten onu hiç sevmemişsin burada lagalalugala yapma. Ve evet sırf böyle bir şey yaptığını söylediğin için ne mal olduğunu gayet net görebiliyorum. Çevresi tarafından desteklenmişmiş. Çevrende senin gibi y*b*zsa demek. O çevrede büyüdüğün için bu kadar normal geliyor söylemlerin sana. Ama azıcık aklın olsaydı çevrenin ne kadar ataerkil, y*b*z ve g*r*z*k*l* bir yapıya sahip olduğunu anlardın zaten.
@HerrderRinge @MehmetAliAltun ikiniz de o kadar korkak ve *z*k insanlarsınız ki biri sizden farklı bir fikirde olunca topukluyorsunuz. Özellikle de sen @MehmetAliAltun bekarete taktığımı falan yazdığım bir yer gösterebilir misin diyosun ama cevap yazmamı beklemeden anında engellemişsin. Ne mal olduğunuz kilometrelerce öteden görülebiliyo. Yalnızca midemi bulandırıyosunuz.
Minnoş sen önce büyü sonra gel kendinden büyük laf yapıyorsun
@HerrderRinge Namus kadınlara özgü bir şey değil gidin birazda erkeklerin namusunu çekiştirin zira burada kaşar erkek çok.
Soran hanim cogu zaten acikca tam bir rezillik abidesi kenefte bok dahi cogundan temizdir bunlar oyleki ana bacilarina dahi sarkintilik yapan tipler
@HerrderRinge kendimden büyük laf yapabildiğime göre senin gibi aptal değilim.
Benim gibi aptal olsan :) keske seninki bildigin suursuzluk
@HerrderRinge ana bacılarına sarkan tiplerle bekaret sorgulaması yapan tipler arasında ne fark var? Hiçbir fark göremiyorum.
@HerrderRinge dedi aklı fikri bekaret ve kadınların cinselliği üzerinde olan şuursuz.
Aklini * kufur ettirme bana, ikisi aynimi burada ben bekaret sorgulamasi yapmadim birkere , ama evlenirken evlenecegim kadinin ustunden bir kamyon adam gecmesini istemem okadar genis degilim sen sapla samani karistiriyorsun
Sen niye bukadar bekarete takildin bir sey yasadinda bendenmi acisini cikariyorsun , senin seyinin bekcisi oldgumu beyan etmedim ne halin varsa gor ama Allah inancim da buna benim iyi olmus dememi de bekleyemessin mk nekadar bozulmussunuz
Senin gibilerin bildiği tek şey bekaret sorgulaması, sevgilisi/eşinin geçmiş seks hayatı ve küfür etmek.
Evlenecegim kadinin az cok hayatinda ne oldugunu bilmem lazim degilmi ikinci el esya almiyorum resmen sabahtan beridir etmedigin hakaret kalmadi
Daha 19 yaşında biri olarak bekaretimi kaybetmedim ve bir mesleğim olup kendi paramı kazanana kadar da seks hayatı düşünmüyorum ama bu seni ilgilendirmez bekaret sorgulayıcı.
Evleneceğin kadının geçmişini bilmende sorun yok zaten. Ama geçmişte birden fazla kişiyle seks yaptı diye sevmeyeceksen sevgin sahte zaten. İkinci el eşya da diyosun baya kadınları seks objesi olarak kodlamışsın kafanda sizin gibilerin aşka dair hiçbir fikri yok varsa yoksa cinsellik. Affedersin elin şeyinde gezen tiplersiniz.
Bir yerde bekaret sorguladigimi gordunmu bu bir yasin 19 ama dilin papuc bu iki senin kiminle nezaman seks yapacagina karisamam bu uc gelip hakaretlerle sacmalayan sensin bu dort ama haddini asarsan benimde sabrim var tasar bu bes simdi iki le yazma
Evet bekaret sorgulayıcılığını her yerde gördüm. Senin gibi birinin hayatını biliyormuş gibi konuşup insanların üzerine iftira atmıyorum. Hakaret ediyorsam da hakediyorsun çünkü bir bekaret sorgulayıcısın. Ayrıca sen önce kendi hakaretlerine bak. Madem bu kadar rahatsızsın sen sus konuşma benimle. Çünkü ben konuşmaktan hiç rahatsız değilim.
Ya sen ne tur bir belasin ya sen bu yasta boylesin buyuyunce adami deli yaparsin senin beenim konusmami anlamayorsun sadece vir vir vir dilin papuc benim dusuncelerimden neyi cikardigini dahi bilmiyorum ama gelisine saldiriyorsun
Ya madem bu kadar rahatsızsın konuşma benle. Ayrıca söylediklerinden doğru çıkarımlar yaptığımı düşünüyorum. Vır vır bi tek ben konuşmuyorum iletişim karşılıklı olan bi şeydir. Ben rahatsız değilim yorum yazmam gayet normal, sen rahatsızsan yorum yazma ve git, ne biçim insansın sen ya? Gerçi kadınları objeleştirmenden insan olmadığını anlıyorum ama insanımsı bir varlık da rahatsızsa susmayı bilir herhalde yeter be. Sevgilin/eşin ya da olacak kişinin senden önce kaç kişiyle ya da ne kadar seks yaptığının ne önemi var m*nyak mısın sen? Kadın senden ben geçmişte şu kadar seks yaptım, şunlarla seks yaptım diye sana hesap mı verecek? Onun hayatı onun bedeni. Kadınlar erkeklerin tapulu malı değil kadınlar insandır. Sanki kadın senle birlikteyken başkalarıyla yatmış gibi davranan bi g*rizekalısın sen başka bi şey değil.
Kufur ettirtmek için kendini zorluyorsun tamam bunu anladım ama direncinmi test edicem senle bakalım nekadar dayanacam, yaşından dolayı kendimi sıktıgımı bilmeni isterim , ya sen kadar sinir bozucu bumerangsin yaaa benle insan gibi konuşmayı düşünüyormusun konuşacakcan öyle kafamı talan ederek sen haklısın mi diyecem
Yok, seninle insan gibi konuşmayı düşünmüyorum. Çünkü sen insan değilsin.
Belli ki ne kadar konuşsam da minik beyninde bi b*k anlamayacak o yüzden suscam artık. Bıktım senden.
Zorla zola kufur etmicem sana :) sonra bekaretmi bozdun dersin haydi 2 le ağzındaki bok la konusma
Aldat o zaman
Vicdan yapıyorum
Bi şey olmaz yap sen beni dinle
Kaç yıllık evlilik
6...
Bu günlerde hep 6 yıllık evliler dertli
Birlikte oluyor musunuz
Hahaha hadi ya yanlız değilmişim
Bugün 10 tane soru gördüm
İki ucu pis değnek
Umursama
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
Neden ayrılma şansın yok?
Boşan
Kocandan sıkıldın galiba
Ben de aynısi ne yapmalıyım bilmiyorum
İlişki sıkıntısı mi yatakta
Neden boşanamıyorsun ki zorla degil ya
Ayril aldatma bence
bitmiş o halde
Cocuk?
Var...
Neler yaptigini bana yazarmisiniz rahatsiz olduklarinizi
Kaba saba düşüncesiz düz incelik sıfır ben duygusal bir insanım sadece bunlar olsa iyi ama diyorum ya 6 senede her yönden bıktım artk
Evlenmeden yokmuydu bunlar
Sıkıntı büyük
Niye yok
alışacaksın
kuma al
Tercihim değil tek eşlilikten yanayım shdhhd
Sorun ne peki
Kaba saba bencil işte ben kadınım ağaç olsam belki etkilenmem..
Konuş onunla rahatsızlığını dile getirebilirsin
Öyle değil mi
Benimle aldat 😁😁
Olur bende cenk diye birini bekliyodum zatenshdhhd
Gel yavrum 😁😁
😂😂😂
Başka yerlerde