- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılŞaka mısın sen yahu aşık değilim ayrılmak istiyorum nedir? Evliliklerin hepsi sanki birbirlerine sırılsıklam aşık olduğu için mi sürüyor sanıyorsun? Aşk zaten geçici bir duygu. İki çocuğun ve iyi bir eşin varken bu huzurlu evliliği bitirmekle hayatının hatasını yaparsın. Üstelik aşk zannettiğin saçma sapan ilişkiler kurarak kendine yazık edersin.
132 Yorumla
Soran1 yılBen ilişki kırma dersinde değilim ama adama çekim arzu hissetmiyorum bu bana bir eziyet
- 1 yıl
En iyisi boşan adam da sevgisine layık başka birini bulsun.
Soran1 yılNe saçmalıyorsun sen başka birini bulsun ya illa birisi sürekli birilerini mi bulmak zorunda bekar kalamıyor mu
- 1 yıl
Arkadaşım hem boşanmak istiyorsun hem de adamın birini bulma ihtimaline gelemiyorsun. Sen ne istediğini biliyor musun? Adama yazık cidden. Ne istediğin bilmeyen biriyle evli.
- 1 yıl
Ohhh inşallah seni boşar da kendine melek gibi bi kadın bulur. Sen de kendini ye bitir.
Soran1 yıl@_gunes__00 ne alakası var ben sadece toplumun bu kafa yapısına takılıyorum mesela ben boşanmayı düşünüyorum bana diyorlar ki başka birini bulursun ya ben illa birini bulmak zorunda mıyım ya bekar yaşayamaz mıyım yalnız kalamaz mıyım bu cahil kafaya yapısını eleştirdim
Soran1 yılGörüş sahibi sen bayağı bir duskunusün galiba istersen seni direk vereyim kocama
- 1 yıl
Hayat devam ediyor ve insanın düşünceleri de zamanla değişiyorken eminim ki hayatının sonuna kadar bekâr kalmayacaksındır. Keza boşanınca o da bekâr kalır veya kalmaz. Boşanmak istiyorsan bu da seni alakadar etmez. Onu diyoruz ikimiz de. Bunun adı cehaletlse tamam , en aydın görüşlü sensin boşandığın insanın hayatına birini alıp alamaması ile bu kadar ilgilendiğin için. 😂😂
Soran1 yıl@_gunes__00 Ya canım boşanmak ister yarın vazgeçerim keyfim ister devam ederim koca benim değil mi kardeş ayrıca ben hariç o kimseyle birlikte olamaz buna izin vermem çünkü o bana deliler gibi aşık
- 1 yıl
Niye sen benim sahibim misin ki kocana beni vereceksin? Yalnızlık bir tercihtir ama yeniden aşık da olabilir. Boşandıktan sonra ölene dek yalnız mı kalacak sanıyorsun? Senin sevmediğini bir başkası çok çok sevebilir.
- 1 yıl
Senden önce o seni boşasın da gör gününü ahahahshsjsjdjdjdı
- 1 yıl
Boşanınca senden izin almak gibi bir derdi mi olacağını sanıyorsun? Sen kendini öyle kandırmaya devam et. 😂😂
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim Bırak, boşansın ya. Adam ne istediğini bilmeyen birinden kurtulur. Hem boşanmak istiyor hem de “Ben hariç kimseyle olamaz. Buna izin vermem.”diyor. Ne istediğini bilmemiş olduğunu buradan anla. 😂😂 Kaşınıyor çok belli ki kocası iyiyken boşanmak istiyorsa. Köpek gibi davranan birine denk gelince ben ne yapmışım diye kara kara düşünür. Ancak o zaman aklı başına gelir. İyi birisi yaranamıyorsa istediği bu.
- 1 yıl
@_gunes__00 Dengesizim diye bağırıyor zaten ahahshshshshdhx
- 1 yıl
Aynen 😂😂
Soran1 yılTatlım uzun uzun uzun okumadım yazılarınızı kendisine kavga sırasında birkaç kez boşanalım demiştim ya ben seni çok seviyorum sensiz nefes alamıyorum demişti ya biraz onun beni boşaması hayal yine istersen ben Boşarım ya sizin gibi ezik değilim😀
- 1 yıl
O kadar ezik değilsin ki boşanmayı istediğin adamın üstünde söz hakkın olduğunu düşünüyorsun.😂
Soran1 yıl@_gunes__00 herhalde yani ben çok değerli bir insanım herkesin isteyeceği bir kadın bana ait olan benimdir ben istersem benimle evli olur istemezsem olmaz😀
- 1 yıl
Ha diyorsun ki ben ortalık malıyım. Bizim burada bir söz vardır “ Ucuz malın alıcısı çok olur” diye. Seni de anlıyorum.😂Sen, boşanınca hâyâlinde sana ait oluyor galiba.
Soran1 yıl@_gunes__00 yani baş edemeyince insanları bu şekilde vurmaya çalışmak senin neden bekar yalnız ve sevilmeyen bir insan olduğunu şu an anladım🤗
- 1 yıl
Aranmasaydın da vurmasaydım. Ben senin gibi benimle ilk evlenmek isteyenle evlenmediğim için bekarım. Zira erkek kıtlığı yok ülkede. İstesem evlenirdim. Herkesin önceliği senin gibi koca değildir belki de ha. Ne dersin? De bunu düşünecek bir akıl olsa sende zaten bana kart karı ve sevilmeyen biri lafı etmezsin. Allah akıl verirken sen acaba neredeydin? Merak ediyorum doğrusu. 😂
Soran1 yıl@_gunes__00
Ay kıyamam okul yüzü görmemiş evde kalmış otuzuna ayak basmış komşuların dedikodu malzemesi sen hala mı benim peşimden koşuyorsun shshs- 1 yıl
Ah ! Geldi yine hayranım bana laf sokmaya. 😂😂Sen kitap falan çıkarsana. İyi hâyâl dünyan var belli ki. Kendine yazık etme.
Soran1 yıl@_gunes__00 30 yaşında kart karı korkup engel mi artın ah hajsjs
- 1 yıl
Kızla konuştuğun tüm yorumları okudum ve çok komiksin tatlım. Kız senin gibi ne istediğini bilmez bir sal**akla muhatap olmak istemediği için seni engellemiş ama sen korkup kaçtığını sanmışsın. Cidden çok güldürdü cevabın. 😂😂Yani sen kimsin Allah aşkına da senden korksun? Dersin İngiltere prensesi falansın da bir de kendini vazgeçilmez sanmışsın. Dersin bulunmaz Hint kumaşısın. Cidden adamdan ayrıl da adam senden kurtulsun. Kendi değerini bilen birini bulup evlensin. Dediğin kadar değerli biri olsan sana değer verip el üstünde tutan birinin değerini bilirdin ama demek ki o kadar çok düşük ki değerin kendini değersizleştirme peşindesin. Bir de demişsin ki ablam kocamın eski sevgililerinden biri büyü yaptırdı diye düşünüyor bana. Emin ol ki dünya sizin etrafınızda dönüyordur. Milletin tek derdi sen ve kocandır. Sanki dünya etrafınızda dönüyor. 😂😂Artık neyseniz siz? 😂😂Cidden tam komedisin. Şimdi senin gibi bir aptalla muhatap olup ben de senin seviyene düşemeyeceğim daha fazla. Allah kocana sabır versin senin gibi ne istediğini bilmez , yalancı biriyle evlendiği için. Yani kıza o kadar hayran olduğunu da bu kadar belli etme. Kızın peşinde bu kadar seni engellemesine rağmen koşman komik. Şimdi ben de senin gibi bir sal***ağı engelliyorum. Hadi bb. 🖐🏻🖐🏻
- 1 yıl
Tüh ! Engelleyemiyorum. Yerine bildirimleri kapatıyorum. Dilediğin gibi deli gibi kendi kendine konuşabilirsin. Ağlamaya devam. 🖐🏻🖐🏻
Soran1 yıl@__denizkızı__00 ahahah çoklu kişilik bozukluğu olan ezik ablamız yedek hesap açıp gelmiş ajahhashsj sana ben bi şey yapmam Allah senin zaten belanı vermiş ahahahshshshhshsshhsshhszhhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzh
Soran1 yıl@_gunes__00 çoklu kişilik bozukluğu yaslayan korkak ahahah ikinci hesap açmışsın bu kadar mı önemliyim sen için ahahahshshshshshshshshshzhzhs
Soran1 yıl@__denizkızı__00 daha da önemseyip uzun yaz evde kalmış ahahahshsush hajsjsjs mükemmel ya beni önemseyip ikinci hesap açmış ahHahaha
- 1 yıl
@_gunes__00 ek hesap açtığın o kadar belli ki niye böyle şeylere gerek duyuyorsunuz hayret içindeyim valla inanmazsın ama soranın son yazdıkları tamamen doğru. Küçük düşürme kendini bi daha böyle şeyler yaparak benden tavsiye;)
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yıl@__denizkızı__00 o kadar ıq düşük ki kullanıcı adını bile aynı yapmış ahahah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYani, adam tam bir süper kahraman, evine erken geliyor, ne istersen alıyor, yalan söylemiyor, öpüp kokluyor… Yani ‘daha ne yapsın, sana evreni mi getirsin?’ desek yeridir.
Adamın tek kusuru kusursuz olması gibi görünüyor! Evin kraliçesi gibi hissetmen için her şeyi yapıyor ama sanırım sen tahtın yanında küçük bir drama istiyorsun.
Eşin ‘tüm özellikleri açık’ versiyon gibi duruyor, yalan yok, merhamet var, romantizm var. Sen de diyorsun ki, ‘Eksiksiz bir koca ama ben kendimle çelişmek istiyorum13 Yorumla
Soran1 yılOnu artık sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılbence kocan çekici bir erkek nasıl olur bilmiyor ve bunun için uğraşmıyor. senin ihtiyacın olan iyi huylu, zararsız bir erkek değil. belki de ihtiyacın olan sana kadın olduğunu hissettirecek davranışlar, karşın da bir erkek olduğunu göreceğin davranışlar.
Soran1 yılEşim gayet çekici ve her kadının istediği bir adam ben annemi kaybettim yakın zamanda bu nedenle depresyondaymışım. Ayrıca eşim iyi huylu falan değil. İyi bir eş ama dediğim dedik hep onun istedikleri oluyor. O gitme dedi mi gidemiyorsun. Mesela sinirli çabuk sinirleniyor. Yani herkes sandığınız gibi değil
Aşk geçiçi bir duygu değil mi zaten? Yerini saygı alır sevgi alır. Eşin size iyi bakıyorsa sana kocalık çocuğuna babalık yapıyorsa saygı ve sevgiyi hak eden bir erkektir. Ona bir şans ver bu gözle bak derim. Dışarısı it kopuk dolu macera aramaya gelmez yuvana sahip çık derim
01 Yorumla
Soran1 yılSevgide yok zaten.
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, gerçekten zor bir durumdasın anlıyorum. İlişkiler bazen zorlayıcı olabilir. Ancak acele karar vermemekte fayda var. Belki de aranızdaki aşkı yeniden alevlendirmek mümkün olabilir. Terapist desteği almayı düşündünüz mü? Bazen dışarıdan bir bakış açısı işleri yoluna koyabilir. Ama unutma, senin mutluluğun da önemli! 🌸❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1 yılbunu altı yıl sonra anlaman üzücü
ve sanki rahat batıyor sana birazcık
akışına bırakmalı sevmeyi denemelisin02 Yorumla
Soran1 yıl6 yol önce seviyodum dostum sevgim kalmadı
- 1 yıl
6 yilda bitmesi daha üzücü olmus ama evliliklerde aşk biter yerini sevgi saygiya bırakır eger sevgi ve saygi varsa kurtulabilir oda bittiyse o halde yapacak tek şey var boşanmak
1 yılYani boşanmak en doğrusu. Duygular bittiyse heyecan kalmadıysa birbirinize azap çektirmenizin bir anlamı yok. Aksi halde ona yazık olur sonuçta kendisine bir şey hissetmeyen bir kadınla birlikte olacak bu çok üzücü olur. Boşan ne diyeyim…
10 Yorumla
1 yılAşk bu, ekmek, su değil ki hemen bitsin. Bir şey olması lazım, yazdığın kadarıyla eşin de düzgün biri, durduk yere aşk bitti boşanıyorum demek de garip, bilemiyorum hiç 💆🏼♀️
21 Yorumla
Soran1 yılHissetmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılSen gibi kadınlar evlenmesin ya çok şey sölücemde xperim düşmesin git boşan adam kırtulaun sen gibi birinden
11 Yorumla
Soran1 yıl
Sal. ap at
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar ise eşlerinin ilgisiz olmasından şikayetçi. Bir türlü denge kurulamıyor.
22 Yorumla
Soran1 yılBen ilgisi ile alakalı bir sıkıntı düşünmüyorum ona olan duygularımın bitmesi beni uzuyor eski tutkumu arıyorum
- 1 yıl
Sizin adınıza sevindim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAşk biterde sevgi kalır kolay kolay öyle bir adamla karşılaşamazsın
14 Yorumla
Soran1 yılSevgide kalmadı çekimde. Karşılaşmiyim
- 1 yıl
Sen bilirsin ama bu tarz bir karar verirken çok iyi düşün…
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
Umarım en doğru kararı verirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılValla iyi düşün. yani biraz tatile çık yalnız kal düşün iyice
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmediğin biriyle aynı yatağa girmek çok zor olmalı
10 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun senin başlangıçta hissettiğin aşk değilmiş kendini hiç vicdanen rahatlatma
15 Yorumla
Soran1 yılHayır ailemi karşıma aldım ama artık her şey aynı sıkıldım
- 1 yıl
Dünyayı önünüze sersek siz karılara keşke öbür köşeye koysaydın dersiniz aslında hepinizin gözü hep dışarda da biz erkekleri suçlamak kolay ya neyse ya
Soran1 yılKarılara dedikten sonrasını okumadım nasıl bir daha iyisi olduğum belli benim gözüm falan dışarıda değil ama ben evde de kalmak istemiyorum zorunda mıyım
- 1 yıl
Kalma kuzum evde artık hepiniz özgür kadınlaraınız uluslararası açın globalleşen dünyaya ayak uydurun
Soran1 yılÖyle yaparız zaten seni hiç ilgilendirmez mal kafa
1 yılBelanı aradığını düşünüyorum tamamen
533 Yorumla- 1 yıl
@_gunes__00 nankör insanlar işte
- 1 yıl
@pincwomenn Aynen öyle görünüyor eşi dediği gibiyse.
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Çok alaka eşin o kadar iyi biriyken sen hâlâ sevemeyip boşanmak istiyorsan.
Soran1 yılElimde mi duygularım kalbim elimde mi?
- 1 yıl
Valla elinde değilse niye evlendin? Eşine ne diyeceksin? Canım sıkıldı, boşanmak istiyorum mu?
- 1 yıl
evliliği oyuncak yaptınız yav sizin yüzünüzden kimse cesaret edemiyo
- 1 yıl
@pincwomenn Aynen çocuk oyuncağı gibi bu durumda. Millet ilgi göstermiyor , yalancı, beni aldatıyor vs. diyor ama bu adamda demesine göre onlar da yok. Boşanıp öyle birine gitmek istiyor herhalde. Sonra da belanı arıyorsun galiba deyince ne alaka?
Soran1 yılAşık oldum evlendim. Eşimde sana artık çekim hissetmiyorum aynı yatağa bile girmek zor oluyor eziyet etmeyelim siyeceğim
Soran1 yılAyrıca hayatımda kimse yok. Biri e gitmek gibi bir niyetimde yok yalnızca sahte bi şekilde dabgamamam olay bu
- 1 yıl
Ne diyelim? Yazık adama !
Soran1 yılElimde değil hissetmiyorum. Hissetmiyorum. Ablama anlattık ablamda sen kocanı çok seven bir kadındın sana büyü yaptılar diyor. Bilmiyorum bitanda bi soğudum
- 1 yıl
Saçmalamış tamamen. Âşık falan da olduğunu düşünmüyorum , hevesmiş. Evlenince geçmiş.
Soran1 yılAltı yılda mı iki ay öncesine kadar böyle değildim mesela ne kadar boş bir insansın önyargılı bir insan
- 1 yıl
Valla bu ön yargıysa ön yargılı olmaktan onur duyarım. Bu boşluksa tamam. En dolu insan sensin. Hepimiz boşuz.
- 1 yıl
Türk olmak benim için onur verici bir şey şekerim. İyi ki de Türk’üm. 🇹🇷❤️Bunun verdiği onuru Türk olmayan anlayamaz. Kendini bu yüzden zorlama. En dolu da sensin boşanmayı düşündüğün insanın hayatına müdahale etme hakkını kendinde gördüğün için (!) Ben demedim evlilikler bir tek aldatma ile bitebilir diye. Onu şu an diyen kişi sensin ama kocan anlattığın kadar kusursuz ve iyi biriyse kaşınıyorsun demektir belanı aramak konusunda ama bulduğunda görürsün.
Soran1 yılTatlım yine uzun uzun yazmışsın anladın beni çok önemsemişsin kafana takmışsın sebebi de sen koca bulamıyorsun ben bu kadar iyi bir kocayı elinin tersiyle itiyor eziksin evde kalmışsın bu yüzden takmış akşama kadar sorumda yatıyorsun diğer yorumlara falan atlıyorsun ama senin bu durumda olman benim suçum değil şimdi defol git git
Soran1 yılBeni daha fazla önemseyip bütün yorumlara da atlayabilirsin kendimizi sizin gibi ezikler sayesinde bir kez daha ne kadar mükemmel olduğumu hatırlıyorum hayatım
- 1 yıl
Buradan bakınca daha çok ne istediğini bilmeyen bir mal gibi duruyorsun ama neyse 😂
Soran1 yıl
Senin gibi basiretsiz evde kalmış ortaokul mezunu ezik bir kızın benim hakkımda ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor daha fazla önemseyip bütün yorumları atlamanı bekliyorum çünkü ben çok değerli olduğum için sen beni çok önemseyeceksin bugün full düşüneceksin beni💋
Soran1 yılBak şimdi sen emek verdin bu kadar uzun uzun yazdım ben şimdi bir saniyede silecegim ahahah evde kalmış 30 luk kart
- 1 yıl
Ben miyim ortaokul mezunu? 😂😂😂😂Seni gidi komik şey seni ! Senin gibi koca delisi olmaktansa evde kalmak daha iyidir. Daha boşanmanın lafını ettiğin kocanı bile salamıyorsun boşandıktan sonra. Adama yazık ki senin gibi ne istediğini bilmeyen bir zavallıyla evlenmiş. Sitece üzüldük eşine. Evet, ne düşündüğüm o kadar umrunda değil ki kendini açıklama gereği duyuyorsun. Allah’ın narsisti ! Sen benim kapıma bağladığım köpek bile olamazsın. Bir de seni umursamış olduğumu düşündün. Cidden acıyorum kocana. Senin gibi bir zavallı ile evli.
- 1 yıl
Koca meraklısı !
- 1 yıl
Hiçbir tahsili olmadan senin gibi erkenden evleniyor zaten erken yaşlarda. Çünkü herkes senin gibi koca delisi zaten. 😂😂
Soran1 yıl30 luk evde kalmış kartlarla konuşmuyorum canım 😀
Soran1 yılŞekerim Almanya’da doğdum senin gibi Türkçe coğrafyasında Doğmadım iki üniversite okuttu babamlar bana ulusal bir şirkette çalıştım yıllarca sonra Türk bir işadamı ile evlenip buraya geldim yani senin gibi çok iyi bir kocam var sakın boşanma diyen birinin hayattaki tek vasfının çok çok iyi bir koca avcısı olduğu çok belli öptüm
Sahil sen ne yapmıştın evden ya sokağa kadar bile gidebildin mi 🤗- 1 yıl
Konuşmamış hâlin bu mu? 😂😂Demek ki bir de konuşsan…
Almanya’da doğdun da ne oldu? Madalya mı verdiler? Sen, okudun da tek okumuş insan sen misin? Ben de üniversite mezunuyum. Koca avcısının kim olduğu belli erken yaşta evlenmesinden. Zira erkek yaşta evlenen ben değilim. Herkes senin gibi koca meraklısı da değil. Benim önceliğim kariyerim olduğu için evli değilim. Senin gibi ilk bulduğumla evlenmedim. İki kişiyi de reddettim. Onun için evli değilim. Senin gibi ilk evlilik teklif edenle evlensem ben de evli olurdum da senin gibi her şeyi kocadan ibaret görmüyorum. Sen evden sokağa gidemiyor musun da herkesi kendin gibi sanıyorsun? Neticede kişi işi kendinden bilir. 😊 - 1 yıl
Erken *
- 1 yıl
Sen, hani yorumumu siliyordun benim? Kendinle bu kadar çelişkiler içinde olduğunu her yerde belli etme. Yorumunu siliyorum der , silmez. 30’una gelmiş kart karılarla konuşmuyorum der uzun uzun kendini açıklar. Boşan kocandan da senin gibi bir yalancı ve ne istediğini bilmez birinden kurtulsun adam. Gidip kendine ne istediğini bilen, tutarlı birini bulsun.
Soran1 yılBebeğim hadi bütün yorumları atla sen beni çok eğlendiriyorsun bugün beni daha fazla önemse sorumda daha fazla yat daha uzun uzun cümleler muck💋💋
- 1 yıl
Bütün yorumlar dediğin de bir yorum. 😂😂Dedi kendi Manas yazan kadın. 😂😂Sen kimsin de seni önemseyeyim? İnsan yerine koyup yanıt verdik baştan. Olmadığın yere koyunca çok eğreti durdun yani. 😂😂
Soran1 yılKıyamam ben sana kart 😀
- 1 yıl
Koca delisi !
1 yılBence karakterli bir karar almışsın bunu yapmalısın.
00 Yorumla
1 yılAbla bunu biraz gec anlamadin mi
16 Yorumla
Soran1 yılBu sene bu duygular var
- 1 yıl
Ya Allah askina insanların duygumaroyla oynamayin 6 yil olmus 2 cocuk gekmis dunyaya asik olmadgni yeni fark edyrsn hemde her sey mukemmelken, adam normalken yazik gercekten bencede soyle simdiden bilsin adam bosuna tek taraflı ask yasamasn
Soran1 yılne kadar saçmalıyorsun onun da bana aşkı bitmiş olabilirdi gayet normal
- 1 yıl
Senin icin bu kadar normalse neden konuyu actin buraya. Onunda sana olan duygulari bitmis olsa ona da ayni tepkiyi verirdim merk etme. Yaptigin sey hic normal degl bu kadar saglikli bir iliskide
Soran1 yılBu anormal mi insanlar evlenebilir ve ayrılabilir sağlıklı bir ilişki olsaydı demekki soğumazdım
- 1 yıl
Sen mukemmel oldugunu soylemissin ben degl. Ne haliniz varsa gorun
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Genç mi evlendin Yaş kaç
00 YorumlaYanlış bir şey yapmadan boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılsevginin azalmasını sağlayan ne
00 Yorumla
1 yılİyi biri ise yapma
04 Yorumla
Soran1 yılİyi kötü ne fark eder çekim hissetmiyorum böyle ömür mü geçer
- 1 yıl
Geçer her şey aşk değil. Bi süreden sonra o heyecanı kaybetmen olası bir şey ama sırf aşık değilsin diye boşanılmaz.
Soran1 yılAşk değil çekim hissetmiyorum mesela sevgi gösteriyor içimden gelmiyor anlamıyor musun
- 1 yıl
Tamam zaman zaman olur böyle şeyler diyorum. Yine de sen bilirsin senin hayatın. Gidip aşk yaşayacağın kişi bundan iyi olmayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılKaşınıyorsun
19 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya?
- 1 yıl
Ne bekliyorsun?
Erkekler dul bir anneyi aşkla kollarının arasına alacağını mı?
Bu arada alan erkekler olacaktır ama aşkla olmaz o olay
Soran1 yılBen bir erkek aramıyorum dostum ayrıca boşanan insana bekar denir dul kocası ölen demektir ben başka bir erkek düşünmüyorum zaten hayatımda nasip kısmet ama şu an evli kalmak istemiyorum
- 1 yıl
Ben sana olacakları söyledim
Gerisi sana kalmış
Soran1 yılBu arada benim çevremde hiç böyle olaylar olmuyor acaba sen cahil falan mısın biz Almanya’da yaşıyoruz
- 1 yıl
Bana saldırma Germanyalı
Ben erkeğin sana nasıl bakacağını tamamen kadına olan saygımdan dolayı söylemek istedim.
Kadın ve erkek ilişkisi her yerde aynıdır. bırak farklı kültürleri ırkları tüm memelilerde bile aynıdır. Kaynak: Freud, Schopenhauer.
Gerisi sana kalmış.
Soran1 yılBak cahil Almanya’da boşanmak ve evlenmek çok mu normal şeyler mesela geçen daha komşumuz üç çocuğu olan bir kadınla evlendi ve adam bekar sizin gibi doğuluların olduğu yerde değil burası
- 1 yıl
Onu kabul eden erkek cazip bir erkek değildir
Kadın açısından söylüyorum bunu
Kadın hiçbir zaman o adama aşık olmayacaktır.
Kadın, maskülen ve güçlü erkeğe aşık olacaktır
erkekte o kadını hiç bir zaman tercih etmeyecektir.
Yani eşekten inip eşeğe bineceksin
Umarım anlamışsındır
Biraz zor anlıyorsun
Soran1 yılBak sa.. lak
Hiçbir bilgim yok boş boş konuşuyorsun ulan erkeklerin bana nasıl baktığında bana ne ben kendi mutluluğuma bakarım sen ne boş bir insansın pislik
1 yılBosan o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSanırım artık birlite de olmuyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılOluyoruz.
Cevap sahibi1 yılPeki zevk alabiliyor musun
Soran1 yılSen sapık mısın
Cevap sahibi1 yılHayır sadece artık aşık değilken nasıl bir durum yaşanıyor anlamaya çalışıyorum
Soran1 yılSeks başka bi şey aşk başka. Mal mısın nesin
Cevap sahibi1 yılSenin mal olduğun ortada
Aşık değilim boşanmak istiyorum diyorsun bir şey hissetmediğin birisi ile nasıl yapıyorsun.
Sen kafayı yemişsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat