Kocam beni çok üzdü ve pişman ama artık onu sevemiyorum boşanmak istiyorum?

Merhaba çok doldum 1 aydır derdimi anlatacağım birileri yoktu tanımadığım insanlara paylaşmak istedim ben 22 yaşındayım eşim 26 6 aydır evliyiz kocamla kendisi bana ilk aylar şiddet uygluyordu küfür ediyodu onu çok seviyorum diye hep sustum bi gece eve içip gelmişti kadın parfümü kokuyodu gömleği o gece sırtım dönük sabaha kadar ağladım hep beni kötülüyodu yoldaki kızlara bak ah şunun gibi keşke elime düşeydi felan diyip daha çok kırıyodu ben hep içime attım ona rağmen bende çalıştğım halde ona her istediğini yaptım dışarıdan gelince öptüm masajını yaptim asla memnun kalmadi üstüne dayakta yerdim cinsel anlamda bile hep senden midem bulaniyor diyordu benim icin evlilik işkence haline geldi ben küçükkende babamdan ilgi sevgi görmeyen şiddet gören biriydm bana çok alışıldık geliyor ama bir süre sonra kaldıramadım bir kaç hafta önce intihara kalkıstım uyandıgımda basımın ucunda agliyodu sok oldum adeta karsimda resmen başka bi adam vardı ama ben çok soğudum boşanma dvası açıcağımı söyleyince yalvardı ben hala onu seviyorum ama yaptıklarını unutamıyorum hep gözümün önüne geliyor evde şu an ben soğuk ve ters yapıyoru bana yaklaştığı her an istemsiz yaptıklarını yüzüne vuruyorum üzülüyor ama benimde bir kalbim vardı ne yapmalıyım boşanmalı mıyım? onu hala seviyorum ama beynim izin vermiyor

Kocam beni çok üzdü ve pişman ama artık onu sevemiyorum boşanmak istiyorum?