Ben artık kocamı sevemiyorum ya napacagim boşanmakta gözüm yemiyor?

Aslında ben eşimi çok severek evlendim. Aşıktım. Ama ben ne zaman ona romantik bir şekilde yaklaşsam beni itti. Kaba davranmadı ama saçmalıyormusum gibi bakti ya da önemsizmis gibi görmezden geldi.

Örneğin ilk iki yılbaşımizds özene bozene giyip süslendim. Muhteşem yılbaşı sofraları kurdum. Ama o tv şovları izledi beni görmedi. Sofrada kileri yiyerek izledi o sovlarida.

Doğum günlerinde, iş yerindeki başarılarında hep özel tatlılar yaptım. Notlar yazdım. Hediyeler aldım. Ama o benimkileri yine sallamadi. Ailen kutladı ya dedi Bi kere Bi kere de zoraki hediye aldı. Hediye alsa pasta almadı pasta alsa hediye almadı vs.

İlk Evlilik yıl donumumuz için ben çok özene bozene giyindim ettim. Ona çok pahalı bir saat alacaktım hatta annem abartma sonra o yapmazsa aptal gibi hissedersin dedi. Cidden yapmadı hiçbir şey. Evde oturup sarmalarimi yedi. Ha tabi ufak bir çiçek buketi almışti. ama ilk evlilik yıl dönümümuzdu özenli bisiler bekledim. Resmen zorla goturttum bir kafeye. Bir kahve içtik. Aldığım kıyafeti giydim...

Normal zamanda zaten öyle bir romantizm yok telefon alıp eline köşeye geçiyor...

Ay içim şişti. Askerde şimdi mektuplasacaktik romantizm yapacaktık. Ben ona özene bozene yazdım. O ise 4 satır yazıp göndermiş. Karşıdan ödemeli. Heycanla açtım çok üzüldüm. O ise mektubumu alıp onunla hoş duygular yaşamış. Ağacın altına geçmiş defalarca okumuş. Diygulanmis. Bu hisleri bende yaşamak isterdim.

Şimdi sürekli bana mesajlar yazıyor. Ama beni artık etkilemiyor. Özlemiş vs. Ama gelince aynı tas aynı hamam olacK. bu mektup olayı sondu. Duygularım bitti sanırım... Onca yazdığı söz beni zerre etkilemiyor. Yalan diyorum içimden.

Napicam? Nasıl onu tekrar severim?

Ben artık kocamı sevemiyorum ya napacagim boşanmakta gözüm yemiyor?