Aldatan eski sevgilim 2 kez aradı açmalı mıyım?

Öncelikle yazacaklarımı dikkatli okuyup gelişigüzel cevaplar vermemenizi rica ediyorum. Eski sevgilim çok fazla yalan söyleyen sonra da özür dileyen ama defalarca yine yine yalan söyleyen biriydi. Yaşadığım yere defalarca geleceğini söylerdi ve gelmezdi bu arada yurt dışında da değil çok rahat gelir sadece lafta çok özlediğini söyleyen biriydi ne zaman ayrılsam yalvar yakar geri döndürüyordu. Ama son yaptığı aldatma olayı artık her şeyi çığrından çıkardı. Bunda da hep kendine beddualar edip pişmanlığını çokca dile getirerek geri döndürsede soğuktum. Onu artık gözden çıkardım tabiki yalvar yakar barıştık ama hala soğuktum.2.5 hafta gecti ayrılmak istedi bende dedim o zaman gel git yapma artık ve her yerden çıkar beni de ben coktan sildim herseyini zaten dedim soğukkanlı olarak gayet. Bana tavır koydu sanki haklıymış gibi. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Hic birsey diyemedi.6 ay sonra bayramda aradı açmadım. Bayramda küsler barışır derler ama yaptıkları yenilir yutulur şeyler değildi. Barışmak için o günü seçtiği zaten belli diğer günler çuvala mı girdi sanki. Sonra facesini buldum baktım hep kadınlar eklemis beğeniler yapmışlar yaşıtı olan olmayan birçok kadınla. Araya da 1 2 tane dönmekle ilgili birseyler serpistirmis duygu yüklü bu süre zarfında wpden sürekli de pp değiştiriyordu.4.5 ay geçtı yine aradı açmadım artık değerimin farkına varıp kendimi iyileştirmek üzereydim başa dönemezdim.24 saat daha geçmeden hemen wp profili gitmiş artık ya sildi ya engelledi ya ppyi bana gizledi onu bilemem faceyide diğer hesaplarıda dondurmuş. Benim düşüncem artık onu geride bırakmak çünkü çok çok yıprandım. Şimdilerde iyileştim ondan uzaklaştıkça şükür. Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ne tam gidiyor ne gelince mutlu ediyor bir de aldatmış bir sürü yalanlar demiş ne yüzle arar bir insan ben olsam asla yüzüm olmaz bunları yapsam. Bu arada ilişkimiz başlayana kadar o kadar uğraştı ki ona karşılık vermem yerle bir etti psikolojimi. O telefonlarını açıp hic birsey artık diyesim gelmedi. Ona laf saysam bile dönmek istediğimi anlar siz düşünün artık o kadar yüzsüz. Sizce bu telefonlara bakmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazılarınız ilişkilerinde birtakım yaralar almış sanırım sanki dönecekmişim gibi tepki verenler var aranızda asla ama asla öyle düşüncem yok bir kez aldatan hep aldatıyor genelde buna çevremde şahit oldum çokca hayatımda tek talihsizlik getiren insandı bitmiş gitmiş bende bitiremeyen o size amaç sormuşum devamını da okursanız bir zahmet ne yapmaya çalıştığını sormuşum
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayan arkadaşlar teşekkürler öncelikle lütfen tanıyor gibi yorumlar yaparak ya da manidar konuşmadan görüşlerinizi bildirin amacı belli böyle yapanlarında anlaşılmıyor sanmayın.
Aldatan eski sevgilim 2 kez aradı açmalı mıyım?