Eski sevgilimi aramalı mıyım?

eski sevgilim jandarma uzman çavuş. dün yaşanan depremden etkilenen şehirlerden birisinde görev yapıyor. onun olduğu şehirde herhangi bir can kaybı olmamış, ufak yaralanmalar olmuş sadece. ülkemiz için vefatlar için çok üzgünüm, bir yandan da aklım hep onda şu an.. aslında uzun zamandır düşünmüyordum onu, ama bugün yaşanan depremden sonra acaba nasıl, iyi mi diye çok merak ediyorum. çok iyi ayrılmadık ben engellemiştim onu her yerden. şimdi dayanamadım engellerin hepsini kaldırdım telefon başında bekliyorum belki bir şey yazar bir şey paylaşır diye.. bir yandan haberleri takip ediyorum bir yandan onu merak ediyorum. yazmalı mıyım mesaj atmalı mıyım ne yapsam bilemedim. en azından arayıp nasılsın diye sorsam mı diye düşündüm ama jandarma olduğu için yardım çalışmalarında o da görev yapıyordur diye arayıp meşgul etmek de yanlış olur gibi geldi. emin olamıyorum.. bir de arayınca tekrar umutlandırmış olurum diye de endişelendim. sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
mesaj attım arkadaşlar, sorun yok yanlış anlamadı bence. teşekkürler yanıtlarınız için emin olamamıştım 🙏🏻
Eski sevgilimi aramalı mıyım?