Eski sevgilimi aramalı mıyım?

Şimdi benim 3 yıl kadar önce bir ilişkim oldu, hemen özet geçeyim biz okulda tanıştık bir kaç hafta konuştuk o da hoşlandığını söyledi sevgili olduk falan ben öncesinde de hoşlanıyordum biraz sonra bir iki ayda sevgili kaldik ama degisik bi iliskiydi niye basladi niye bitti hic ama hic anlamadım. Dogum günümden bir gün sonra beni avmye çağırıp ayrılmak istediğini söyledi ben ağlayarak kaçmıştım peşimden gelmişti bir banka oturup tam bir saat hiç susmadan aglamıstım o da yanımda hicbisey söylemiyodu o gün onunla son kez konuştum bir sene sonra mezun oldu tam kaç yıl oldu yüzünğ bir kere görmedim konuşmadım ama onu silip atamıyorum bir türlü sürekli aklımda, başka insanlarla konuşuyorum ama o hiç gözümün önünden gitmiyor hep farklı geliyor bana şimdi başka bir sevgilisi varmış benden sonra çok kızla çıktı hepsi eğlencelikti biliyorum ama aklım çok karışık ilişkimiz bakıldığında hiç unutulmayacak bişey değil ama yine de unutamıyorum bir türlü seviyormuyum onu da bilmiyorum belki de sadece ayrıldığımızın sebebini hala bilmediğim için böyle aklıma düşüyor sürekli hani bir insana karşı ilgimizde onu elde edene kadarmış ya onun gibi. Aklımda mesaj atıp arayıp ciddi ciddi nedenini sormak var bilmiyorum kafayı yemek üzereyim kaybedecek birseyimde yok sadece merak, o gün konuşamadıklarımızı konuşmak amaç yoksa onu tekrar elde edemeyeceğimi biliyorum bu yüzdende kaybedecek bişey yok.
Eski sevgilimi aramalı mıyım?