Eski sevgilimi tekrar aramalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba sevgilim benden ayrılalı 1 ay oluyor 1.5 yıl çıktık bir kaç kere ayrıldık artık olmuyor yine çıksak yine ayrılıcaz yeter dedi ve bana beni sevmiyor musun artık diye sorduğumda sevmiyorum dedi. Sonrasında 10 gün konuşmadık ben aradım 3 gün önce nasılsın iyi misin diye konuştu biraz sonra bende dedim neyse öyle merak ettiğim için aramıştım kapatayım rahatsız etmeyeyim dedi ki yok yok konuşabiliyorum konuşmayı uzattı yani. Bir sonraki gün o da beni aradı 1 saat konuştuk ama ayrılmamızla ilgili hiç bir şey konuşmadık 2 arkadaş gibi sohbet ettik sadece. sonra eve geldim uyudum uyandım baktım tekrar aramış geri aradım onu uyuyo muydun dedi evet dedim gülerek uykucu dedi. sonra biraz daha konuştuk uykusu geliyordu uyu dedim dedi ki senin ödevinin bitmesini bekliyecem sonra uyurum falan sonra kapattık uyuduk. En son dün aradım tekrar dışardaydı napıyorsun dedim yemek yiyorum falan dedi arkadaşlarıylaydı bende kısa kestim siz takılın sonra konuşuruz dedim tamam dedi. Akşam aramasını bekledim aramadı bugünde aramadı sizce ben onu akşam aramalı mıyım? En son dün ben aramıştım çokta yapışmış gibi olmak istemiyorum? Ve sizce neden böyle davranıyor
Eski sevgilimi tekrar aramalı mıyım?