Mantık her zaman önde bende... biraz izin verseniz kendinize kimler için yazık ettim, neler için uğraşmışım diyip karar doğru adım atiyorsunuz.. O an verdiğiniz karar sizi tatmin etmesede ilerde anlayacaksınız biraz sabır
Mantığını kullanarak kalbini aşabiliyorsan verebilirsin. Gerçi mantık akan gözyaşını silmez, kalp ağrısını durdurmaz ama yeni ufuklar onun sayesinde görünür.
O da benimle ciddi düşünüp dün bana evlenmeden önce ne kadar ileri gideriz dedi zaten ilk buluşmamızda sanki gözleri aşkla bakmıyordu 9 aylık bir ilişkiydi dün bitirdim :(
Ama burada önemli olup olmağını sormuyoruz ki, kararı kalben mi mantıken mi verirsini soruyoruz oda şöyle oluyor bazen mantığın yaşadığın olumsuzluklardan dolayı ayrıl derken kalbin acıdığı için bitiremezsin durumu olur o zaman aklınını dinlersin kalbini mi?