İlişkilerde çiftlerin gerçek karakteri ayrılırken gün yüzüne çıkar derler. (Eski) Sevgilinizin hangi davranışları sizde "iyi ki ayrılmışım" hissi uyandırır?
Ayrıldıktan sonra sevgilinin hangi davranışı sana ayrılığın doğru karar olduğunu kanıtlar?
Zaten bu kişi uzun süre hayatımızdaysa bazı sorunlarını dile getirmeli ki arayı soğutacak davranışlardan kaçınalım. Ayrıca çoğu kişi eski sevgilisinden iyi ki ayrılmışım dese bile yine de o kişiyi arada bir stalkluyordur. Ama illa ki ayrılacağız ayrılırken çirkinleşmeye gerek yok. Zaten bir insan çirkinse bu ilişki devam ederkende sinyal vermeye başlar. Sonuç olarak ayrılırken medeni cesaretiyle birşeyleri oturup konuşmadan ayrılması gerçekten bittiğine dair birşey söylemeden öylece umursamadan ayrılabilmesi en kötü şey olurdu.
Eski sevgilimde olsa ben iyi niyetli bir insanim mutlu olsunda ne sekilde olurda olsun derim... Yani sonucta ayrildik diye tuh kaka demem 😂😂 Hayatina aldiysan bir kadinj ayrilincada arkasindan soz etmeyecek ettirmeyeceksin.. Zaten benden ayrilmis daha ne diyebilirim ki ona 😎😎 Zaten ayrildiysak dogru karar almisizdir aksi halde eski sevgili olmazdi adi
Ayrılır ayrılmaz benim kızdığım ya da yapmasını istemediğim şeyleri yapıp gözüme sokmaya çalışması. Bir zamanlar birisiyle kısa bir süre çıkmıştım içki içmesini istemediğim için içmiyordu. Ayrıldığım gün bana rakı masasından fotoğraf atmıştı. Dedim ki oğlum tamam bu karar mantıklı devam
bu konu beni uzuyor arkadaşım biriyle ozelin oluyor ve iste evlenecegim kiz veya erkek diyoruz ardindan bir sekilde ayriliyoruz sonu beddualar vsvs iyiki varsin deniyor ama lanetle bedduayla bitiyor bu beni üzüyor 1 kadina sadik kalmak endogrusu beyler.
"cok sacma sapan bir yaklasim, ayrilmis bitmis ne yani sana gercek olan gostermedigi yuzunu sonradan mi gosteriyor " yoksa sana olan saygisindan dolayi icinde yapamadiklarini ozgurce yasayinca mi 2 yuzlu oluyor insan.. mantiksiz sacma sapan bir yaklasim yazdigin sey.
ilişki boyunca yapılmasına karşı olunan şeylerin ayrılır ayrılmaz yapılması dogru karar olduğunu kanitlar. örn: beraberlik sirasinda erkek acik giyinmeye kiziyorsa, kiz ayrilir ayrilmaz açılmaya saçılmaya başlar. / kız erkeğe gece gec saatte arkadaslarinla takilma deyip ayrilinca erkegin daha o akşam sabaha kadar arkadaşlariyla takilmasi olayi gibi. Küçük, ince fakat önemli meselelerdir. Kopma noktalarıdır kendimce.
Hani beraberken mutlu zaman gecirirsiniz herşey gúzeldir ama ayrılırken kòtü olursunuz ya ben buna katlanamıyorum beraberken meleğim sevgilim ayrilinca kanka zaten şoyleydi böyleydi hesabi ve birsey daha varki yeni ayrılmissin bir dur bir saygılı ol hemen birini bulma hicmi bize saygım yoktu hesabı.
kesinlikle ayrılınca anlaşılıyor mesele çocuk gibi her yerden engellemesi, hemen yeni birini bulması, intikam almaya çalışması, sen kaybedersin tavırları, arkamdan konuşması, kırıcı sözler demesi, yaşananlara ve bana saygı duymaması, olmayan sosyal medya hesapları açması,
Bir ay bir bekledi benden kesin bir red cevabı alınca içmiş patonlarıyla (içmeyeceğine söz vermişti iş yemeklerine bile gitmiyordu) sonra benimle aynı gün doğmuş bir kız bulmuş nasıl bulmuşsa kız benim gibi ela gözlü beyaz tenli siyah saçlı ve kedici birde sanki onu da bana doldurmuş kız resmen belli ediyordu benim profillerimi gezip benim yaptığım şeyleri eleştiren yazılar yazıyordu felan bide bunların ikisi de benden 9 yaş büyük 😄 Ayyy dedim bu neymiş nasıl bir ruh hastası çıktı bu dedim
Ani bir değişim ve o meşhur söz. ''Zaten seni sevmemiştim'' Hıhıı canım tabi kesin öyledir zaten. Göndermeli hikayeler var birde. O hikayeyi attın ya hani içim kan ağlıyor. Ayrılmasaydım keşke die kafamı duvarlara vuruyorum. Bir de kıskandırmaya çalışanlar var. :D
gidip başkasını bulduğun da.. verdiğim sırları ya da yaşanılanları heryere söylemesi... sosyal medyada isyan kin laflar paylaşması bana bunlar basit insanların yaptığı şeyler diye düşünüyorum. bende basit biirisyle beraber olamam zaten
Bir ilişki illaki bitecekse seviyeli bir şekilde bitmeli.. Bittikten sonra arkamdan ileri geri konuşur ozelimizi herkese açar ya da ukalalık gibi toplara girerse kurtulduğum ve gerçek yüzünü gördüğüm için hayır falan yaparım herhalde :)
Ayrılıktan sonra mı doğru olduğuna bakılır? Kanıt diye bir şey yoktur. Yani emin değilken bir bakalım nasılmış diye mi? Hissetmezsen, güvenin eksilirse biter bu kadar net. Bu kadar saçma bir soru olamaz.
Valla canım, ben gideni takip etmem. O sebep onun hangi davranışı falan da benim konum olamaz. Ben kapının önüne koyduğum adamın davranışlarını izlemem.
Hiç bir şey olmamış hayatında bişey değişmemiş, mutluymuş gibi takılması birde başka kızları eklemek için saldırması aç köpek ne olacak sinirlendim yine...
Ayrılmışsam ve helede ben bitirmişsem, mutlaka önemli bir sebebi vardır. Bunun haricinde, artık onun davranışlarını takip etmek kiminle olduğunu bilmek gibi bir uğraşa girmem.
Tam bilemiyorum da zaten şöyle bir söz vardır. 'İnsan ayrıldıktan sonra anlar iyi mi kötü mü ne huyu olduğunu.' Aklı karışıklarla ilişki kurmuşum bende.
Selamlar, Kesinlikle ve kesinlikle geçmişte yaşadığı ilişkiye , karşısında ki insana bunları toplayacak olursa "kendisine olan saygısını" kaybettiğinde işte "nokta atışı yapmışım "derim
Benim hatunda benden ayrıldıktan 1 gün sonra başka bir erkekle buluşması meğer 2mizide idare ediyormuş (boynuzlandım) bu kız milletine güven kalmadı valla
Engelleyenlerden nefret ediyorum engellemek bana göre dayanamam yaazarım gibi bir göt korkusuna denk geliyor sinir oluyorum bak yine sinirlendim :D engellenmek ya da engellemek kısaca
Saygılı bir şekilde - aramızda ki herneyse illa sevgili şartı tok - bitirmeyi becerememesi ve bitirdikten sonra "medeniyetsizce" selam vermeyi bırakması, görmezden gelmesi.
Ben zaten ona sevgilim dediysem onun hakkındaki çoğu şeyi biliyorumdur. Bu sebeple ayrıldıktan sonra yaptıgı davranışlarda olmadığı gibi davranırsa, ayrılmanın doğru karar oldugunu düşünürüm :)
1-) Hemen başka birini bulması. 2-) Şerefime, namusuma, gururuma dokunacak laflar etmesi. 3-) Özel sırlarımı birilerine dedikodu şeklinde yayması. Vb. Şeyler.
kendi reklamini yapmaya başlamasi resimler atmasi biosuna daha detayli bilgiler vermesi felan bide son sözleri daha mutluyum kaç zamndir seninle nasil oldun zmaan kaybi gibi kelimeler kullanmasi
aslında her şeyi ele verir. ayrıldıktan sonra aydınlanır her şey. beraberken dikkat edip , içinden geldiği gibi davranamaz kimse. asıl fotoğrafı ilişki sonrasında çekersin...
Ayrılmak istemem üzerine karşı tarafın diretmesi bana tam da doğru karar verdiğimi gösterir ayrıca ayrıldıktan hemen sonra yeni birini bulması da aynı şekilde iyi ki ayrılmışım dedirtir bana
Ayrıldıktan sonra umursamaz neşeli tavırları varsa üzüntü yoksa iyi ki de ayrılmış, zaten değer vermiyormuş derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyler anlatıyorsunuz ama bazı hanım arkadaşlar bu sözleri beğenilerine göre katogorize Edip silah olarak eski sevgililerine kullanacak biliyorsunuz demi kağıt kalemle bekliyorlar dikkat
En İyi Cevaplar