Ben şahsen 'ok bye' demeyi seçiyorum. Dkırj
Açık konuşmak gerekirse onu ayrılmaktan vazgeçirir sonra ben ayrılırım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!"Peki" derin
İpler zaten inceldiyse ve kopacak hale geldiyse birinin zaten bitirmesi gerekir anlaşarak bitse daha iyi ama biri daha hızlı davranabilir. Tepkim ancak olması gereken bir şeyin olduğuna karşı biraz mutluluk alıştığım şeyin bir anda ortadan kaybolmasına olan ilişkin de biraz üzüntü olur. Ama sonra hayatıma devam ederim. Ama yok hiç bir şey yokken küt diye ayrılıyorsa orada aslında arka planda başka şeyler vardır. Onu öğrenirim. Sonra gene hayatıma devam ederim. Sıkıntı olmaz her türlü de.
peki denir derim
beni istemeyen birin peşinde neden koşuyum ki
seven bırakıp gitmez , seven üzmez , seven aldatmaz , seven kırmaz , seven sevgisine sahip cıkar , eyer ayrılmak istiyor ise sevmiyordur.
Seviyorsam, "Neden? Seni seviyorum, bitmesini istemem. Sorun neyse söyle, çözelim birlikte." derdim. Söylemek istemeyip ayrılmakta ısrar ederse... ok bye :D
Öncesinde anlamışımdır zaten diyeceğini bir anlık bir şey değildir. Bunu söyledikten sonra da tepki vermem napim. 🤷🏻♀️
Tahmin ediyorumdur ya da şok olmuşumdur tepkim belli olmaz yani 😀 ok bye demek fena fikir değil ama adhsh
Aşırmayalım lütfen lafımı. Dkkf
Seni görünce pudra şekerli tahinli çörek aklıma geliyor. Clfk
Neden neden neden neden neden neden hayır da neden yani 🤨🤨🤨
Sahi Neden?
Dibine darı ekene kadar 😎 sorgularım gelene kadar yedi göbegini öğreneyim eee giderken ok byee yok yaaa ketçap mayonezde olsunmu
İlla bağlandık Brezilya'ya. Kahve kültürümünde ne denli harika olduğu anlaşıldı. Huzurla uyurum artık
Tepkim olmazdı beni istemeyeni bende istemem yolun açık olsun derim 😉🙃
Neden bu kararı aldığını bir sorarım her eşy gayet güzel giderken bir anda bu kararı alırsa şaşırırım üzülürüm de
Bir daha beni arama sorma unut gitsin her şey burada bitsin.
Ne denilir ki, yolu bahtı açık olsun. Neticede birlikteyken her şey güzeldi de ayrılınca mı kötü olcak.
Sebebini öğrenirim.
Sorun varsa çözmek için çabalarım.
Kararlıysa mutluluklar dilerim.
Emin misin diye sorarim evetse zorla surmezdi ayrilirdik
Saçma bir sebepten dolayı ya da sebepsiz yere ise “Görende seni adam sanar” yolun açık olsun der, çekilirim!
Zaten yedektekileri denemek için ayrılır, sonra koş koca bir boşluk ve yalnızlık onu bekler ve kendini piyasaya döndürmek için ucuz ucuz hareketler sergiler.
Görende seni adam sanar!
Giderken bari birini yap kanka boş geçme 3 - 5 bişeyler ateşle yolumuzu bulalım derim 😂
Bunu kararı ondan önce niye düşünemedim, bu kararı benim almam lazımdı derim 😂
Hiç bi tepki vermem Umarım gittiğin yerde beni aramazsın Ararsanda bulamazsın derim
Son bir kez sevişelim öyle ayrılalım derdim
Yok kendisine çok değer verdiğim için öyle bir şey düşünmem sadece güzel ayrılmak istediğim için öyle isterim o gitmek isterse zorla tutacak değilim
Çok ciddiyim şimdilik ayrılık planımız yok ama bir gün o benden gitmek isterse böyle yaparım
Ilişkide anlayış önceliktir, nedenini sorarım tabiki, eğer durum ciddiyse yapacak bişey yok, sonuçta zorla birliktelik olmaz.
soğuk bir şekilde neden diye sorardım
Soğuk 🥶
evet soğuk..
gitmek isteyeni de kimse tutamaz, çünkü aklına koymuştur.. o yüzden kimseye kal demem ✌🏻
Sessiz sakin gitsinler ya, uğraşamam. Djjr
yukarda belirttiğin gibi ok bye yeterli olur 😅
Djdjj
Ok bye bile çok da insanlık işte
haklısın..
Keyfin mi kaçık senin🤔
yoo değil neden 😅
Balık hisleri xmfk
hisler yanılta bilirde 😅
Hislerim yanıltmış çok mu dkkd
hislerine yazık yorulmasın 😅
Ok bye