Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaslar tepkisizligin sıkılıp kendime yakismayan bir sey dedim ve karnimdaki bebegin bokunu ye dedim. Ayaklandi senin agzini burnunu kirarim dedi tepki verebiliyormus ama isine gelen seye. pismanligim kendime yakismayan bir seyi yapmam. Sonra koridora gittim sessizce agliyorum v geldi ellerini sikarak kalk iceri diye bagirdi iki dakika sakinlesop gelicem diyorum bagriyor sonra agzini burnunu sika sika sinirlenip fgitti. Ama bir seyden eminim esim sevmiyor ve ne yazikki yapacak hicbir s
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eş dediğin
önce arkadaş
gibi olmalı
kaç senedir ewlisiniz
2
ilşşkiniz hiç mi
umut wermiyor
nerelisin
merhaba
Böyle insanlardan nefret ediyorum. Söyleyecek o kadar çok söz var ki ama sizin bittiği yer burası
Daha napcagimi bilmiyorum her seui konusuyorum bazi seyler insalik hali der gecersin ama bir ekre bile gounun alinmak icin karsina gecip iki cift laf edilmemesj kanima dokunuyor
Bahsettiğin kişi ailesine bağlı ama diğer ailesi de sensin bunun farkında değil. Bu hikayede yanan sen olmuşsun
Bagli hemde cok bagli basim gozum uzerine ailesi ama benimkide aile bende dediginiz gibi ailesiyim hatta cekirdek ailesi benim artik. Ama en cok sana deger veriyorum diyor. Ee kime deger verdiginide goz goruyor. Bir yerde imdat diye bagir. ak istiyorum artik
Yani seninle sohbet etmek seni dinlemek istiyorum ama bir yandan da etik değil bunu biliyorum
Hatalar olur ama karsima gecip iki cift laf edilsin bari olaylar bittikten sonra ne hissetmisim ne dusunmusum hicmi umrunda degil
Çok üzüldüm haline ama elden bir şey gelmez galiba. Sadece iyi bir dinleyici olabilirim
Nereden buldun bu odunu
Aslinda o kadar iyi biri ama bu huyu beni sevmedigini gosteriyor ve cabalamayacagim artik agiz burun kirmayi bilen ozur dilemeyide biliyordur tercih meselesiymis bu isler anladim
Pişmanlık var mı evlilikte
Bence esim pisman dumduz bir hayat istiyor esimi cok nazlamislar bir kadinin yaninda duygusal amanada daha guclu daha direncli olamiyor benim tarafimdan nazlanma bekliyor ya da iliskide hicbir problem olmamasini istiyor ama problem yine ondan cikiyor her neyse bence o pisman ve benide ediyor
Desene ikinizde haz almıyorsunuz
Görücü usulü mü evlendiniz
Severek ya da ben sevildigimi sanmisim
Peki ne kadar sevgili kaldınız ve ne kadar süredir evlisiniz
Ve yaşlarınız kaç
1 sene sevgili 5 ay nisanli 2 sene evli toplam 3 bucuk yil oldu
Ben 26 o 30
Peki son bişey sorcam şiddet var mı ve cinsel hayatınız nasıl
Siddet yok, mahremiyet geregi giremicem bu konuya her ne kadar kim oldugunuz bilmesekye
Cevap
yanlis anlamayin kotu niyetlisiniz demiyorum ama ozelden yazmiyorum kimseye hele bu konulara hic giremicem etik bulmuyorum kusura bakmayin
Cinsel hayatınız kötü sanırım
Allah kurtarsin
Boşa hayatini yasa
Artik bende yordum cok seviyorum esimi bebegimizde dogacak. Duzelmesini istiyorum ama hic anlamaya niyeti yok gibi dayanamiyorum. Bosansakta ne maddi gucum varne de bana destek vericek kimse