Çok ezikim yanlizliktan degersizlikten biktim?

25 Olcam hiç doğum gunu kutlamadim kimse hediye almadı kimse değer vermedi hiç arkadaşım yok işden eve geliyorum ariycak sorcak buluscak sarilcak arkdasim yok Instagram fenomenleri bakınca insan olduma inanmıyorum kimse beni sevmiyor çok duzgun iyi kalpli edepli insanım ama herkes kufur baz çok konuşan istekli insanları seviyor Instagram takip ettim fenomen kız var onu seven erkeki bulmus akşama kadar geziyor arkdaslari var basarli guzel zeki şanslı çok paarasi var gunu gün ediyorlar zoruma gidiyor bn insan degilmiyim içine kapanikltan bıktım avrpada yaşıyorum stressden hastalandım burdaki insanlara okadar farklı ezikim ki hepsi arabayla Arkdaslariyla gezior tozuyor bn surekli evdeyim her halime şükür ediyorum ama yanlizlik cidden çok zor değer görmemek şansızlık çok üzücü okula gittimde tek ezilmistim uç arkadaş buldum beni disladi takmadk ciddiye almadi bn artık dayanamıyorum çok boş hayatım var nereye kadar böyle yasiycam internete tansitim erkekle bile bulusamiyorum arkadaşım olmadı için beni ezik göreceği için

Çok ezikim yanlizliktan degersizlikten biktim?