Kendimi bildim bileli yanlizim dayanamiyorum artik?

kafayi yiyicem artik Instagram story atiyorum begendim erkekler bakip geciyor ama yollda gördüm her ekrkr bana cok bakiyor insat gelince kimse beni görmüyor erkeklere kendim yazmaya cekiniyorim beni basit görürler ilalki kizlar onlara yaziordur ama bende sans yok ve onlar cok kiza yaziordur bn nasll birini bulcam artik delirmek üzereyim bana yazanlar keko at hirsizi gibi tipler yasa evli fake hesbala yazan sapiklar agliycam artik güzelim ama kimse beni görmüyr stroy bile bakan yok sirf baksinalr diye ben gidip onlarinkine bakiyorum artik dayanamiyorum herkesin sevgilsii konustu biri var yurtdisinda yasiyorum bendne güzel olmasan yaksli olmasna insanalrin bile sevgilisi var evleniyor bn yanlizkltan biktim kendimi bildim bileli yanlizim ne sevenlm vae ne seven kalbim bende insanim 25 olduktan sonra icimdkei bosluk cogaldi hersey bos geliyor asosyalik utnagaclik yuzunden sevgili bulamadim internette adam yok millet snap Instagram tansiiyor orada olmiyor delircem hocaya gitmem lazim ailem surekli beddua okuyor evlenemdim icin sanki bu hayati ben secmisim gibi😭
Kendimi bildim bileli yanlizim dayanamiyorum artik?