Merhaba, esimle 12 yildir birlikdeyiz. 6 yildir evli. Onunla tanisinca cok sosyaldim. Cok gezerdim cevrem cokdu ve guzel bir kadindim. Gitdigim yerde ilgi gorurdum. Kendimi begenirdim hep. Onunla basliyinca ozguvenim yuksekdi. Sogukdu hic ilgi gostermezdi ama onu cok sevdigim icin bunun beni nasil etkiliyecegini hic dusunmedim ve o an icin degisir dusunmusdum. Zamanla biraz daha acildi ama 2 adim ona 1 adim geriye 1 adim one 2 geriye devam etdik.
Esim ben uzgunken veya sevgisini sorguladigimda Beni cok sevdigini soyliyor. Romantic degil hic durust. Ornek: arkadasimin esi ona sensiz yapamam demisdi yanimizda. Esimde ben yaparim ama yapmak istemem hic bir zaman demisdi. Buda beni uzun sure uzmusdu oysa yapariz biri terk etdigi icin kimse olmez demisdi.
Şu an ayni yerdeyiz. Soguk ve en son kriz cikarinca ben tek duygulanirini ifade ediyor. Artik kendimi sorguladigimi goriyorum. Belki begenmiyor, guzel bulmiyor veya sevmiyor. Agliyarak uyudugum geceler oliyor. Baska birsey belirtmek isterim kendisi ilgisizligi cikarsan cok harika bir es ve baba. Kizimizla hep ilgilenir, Bana surekli is donusu git dinlen veya is yapma cok arkadaslarini gor ev ve kizimiz bende der. Hafif bir depresyon gecirmisdim onun merhameti sayesinde toparlansin. Tum gun isdeydi ve is cikisi Evin duzeni kizimiz hepsiyle hic sesini cikarmadan ilgilendi. Yeterki Sen iyiles derdi. Cok iyi ama mutlu degilim artik kendimi gencligimi yok etdim onunla dusunur oldum ama bir guzel kelimesinde (ayda yilda bir) hemen iyi ki onunla evlendim diyorum. Beni mutlu etmek bukadar kolayken neden boyle yapiyor anlamiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer