Esimin ilgisizliği…?

Artık saldım böyle olmamasını isterdim ama insanda bi süre sonra boş vermişlik oluyor.
5 aylık evliyiz evlenince herseyin farklı olacağını sanırdım eşim benim sevgilim dilimden anlamıyor bende onu anlayamıyorum güzel sözcükler hiç çıkmaza ağzından kulağıma hiç hitap etmez evde ev arkadaşı gibi takılıyoruz. Ben surekli temas seven orasını burasını sıkmayi öpüp dayanamayip ısırmayı bilmiyorum sevgimi böyle ifade ediyorum istemsiz oluyor oysa bu durumdan oldukça rahatsız çocuk gibi sevmemi istemiyor temas sevmez orama dokunma burami elleme böyle bi rahatsız oluyor ben sokulunca ne bileyim yeni evliyiz sabah akşam birbirimizi opucuklere bogacagimizi güzel güzel iltifatlar edeceğimizi falan düşünürdüm hayal ederdim evlendik sanki evde 3. Kisilerle yazıyormuşuz gibi bir seviye var aramızda kayınvalidesiyle bile yaşayanlar bizden daha samimidir. Eskiden çabalıyordum onu etkilemeye çalışırdım insan çabasının da karşılığını alamayınca daha çok öfke duyuyor şimdi olabildiğince umarsamaya başladım.
İkimizde çalışıyoruz Evde bana kahvaltı hazırlar ev işlerine yardım eder iste bisey yapacağında danışır onun sevgisini gösterme şekli buymuş öyle ifade ediyor öyle ağzı iyi laf yapamazmis. Sevgi sözcükleri söyleyemezmiş. Bu nereye kadar böyle sürecek bilmiyorum.
Güncellemeler
8 ay
Yatak odası hayatımızda yok haliyle. Beklentilerimin karşılanmadığını gördüğümde çabalamayı bıraktım hem uğraşıyorum ben takviyeler alıyorum onun için onun yaptığı tek şey dr a gitmek oldu onda da varikosel ve Hidrosel çıktı ama onun konuyla bi alakası yokmuş gitmese ondanda haberi olmayacaktı sinsi biseymis
Esimin ilgisizliği…?