3 yıllık flört döneminden sonra evlendim, şu an 6 yıllık evliyim. İlgisiz, sevgisiz biri oldum, ne yapmalıyım?

3 yıllık sevgililiğin ardından evlendik 6 yıllık evliyim sevgiliykende çok baskıcı küfürcü bir insandı hatta adına fake hesaplar açıp kötü fotoğraflar bile paylaştı ama ben küçük olduğum için ayrılmaya korktum yaptığı herşeyi de çok sevdiğinden yapıyor sandım şu an evliyiz iki de çocuğumuz var adam aynı küfürleri şiddeti bitmiyor tek güzel söz söylemez ben ailemin evine geldiğimde uzak şehirde ailem arayıpta sizi özledim demez aradığım zaman da işim var der artık bu sevgisizlik ilgisizlik beni hırçın birine dönüştürdü en ufak sorunda bağırıp çağırıp küfürler etmeye başlıyorum çocuklarıma çok bağırıyorum ama çok pişman oluyorum ne yapacağımı da bilmiyorum o bana ilgili ve saygılı davranmadığı için haliyle bnde çok saygısız ve ilgisiz sevgisiz biri oldum kadınlıktan çıktım ne yapayım bilmiyorum nasıl davranabilirim de bana ilgili davranır ayrıca gece hiçbir şey yokmuş gibi onun tarafından

3 yıllık flört döneminden sonra evlendim, şu an 6 yıllık evliyim. İlgisiz, sevgisiz biri oldum, ne yapmalıyım?