6 yıllık evliyim ve başkasına aşığım?

Evlendigimde daha 2 aylık Ken karımı aldatmaya başladım. Snra bu zamana kfar yaşadıklarım mi nedir bilmem 2 yıl önce birine aşık oldm. Evliliğimn ilk zamanlarinda karım çocuk dye tutturdu dye çocuk yaptık. 5 yaşında kızım var. Onsuz nefes alamıyorum. Ama karıma ondan boşanmak istediğimi onu sevmediğimi söyledim beni kızımla tehdit ediyor. Ona beni kötü anlatacagini onu istemediğimi söyleyeceğini söylüyor. İki kez karım i evden gönderdim. Sevdiğim kadınla iken hiç bir şeyi düşünmüyorm. Ama onun yanından gittiğim anda dünya başıma yıkılıyor. Kızımla iken de onu düşünüyorum. Bazen delirdigimi düşünüyorm. Karımla hiç bir anlamda mutlu degilm. Ama bnden boşanmiyor. Bnde kızım için katlanıyorm. Sevdiğim kadın sadece bir tercih yapmam gerektiğini söyledi. Beni rahatsız etmiyor ama bn onsuz duramıyorm. Onu uzaktanda olsa görmek istiyorm. İki yıldır hayatımda biz birbirimize bisiy hissettigimzde oda evliydi ve o boşandı ama ben yapamadım. Onun çocuğu yok. Ben kızımdan gecemiyorm. Nedense bosansam bir daha karim bana çocuğu göstermicek dye düşünüyorm ki öyle söylüyor. Ama ben dger kadını çok seviyorum. 10 gündür görmedim. Türlü bahane ile yazmaya çalışıyorum beni heryerden engelledi. Ama bn onu istiyorm. Karım benden kendi rızası ile boşanıp gitsn kızımı da istediigm zaman göreyim istiyorum. Nolur bana yardım edin. Ben aklıma kaybedecegm sonumu iyi görmüyorm. Ben sevdiğim kadının beni çok sevdiğini biliyorum. Benim için ben üzüldüğüm için benden vazgeçti. Ama sürekli ağlıyor. Evdeki karımda ağlıyor. Ben karım beni bırakıp kendi gitsn istiyorum.

6 yıllık evliyim ve başkasına aşığım?